×
اجتماعی
شناسه خبر : 185183
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/24 ساعت 15:56
فرمانده مرزبانی فراجا : دارو از کشور قاچاق می‌شود

فرمانده مرزبانی فراجا : دارو از کشور قاچاق می‌شود

فرمانده مرزبانی فراجا گفت که به دلیل اختلاف قیمت ، دارو از ایران به کشورهای همسایه قاچاق می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به قاچاق معکوس دارو از کشور گفت: قاچاق معکوس یا قاچاق از داخل کشور به خارج به دلیل اختلاف قیمتِ کالاهای قاچاق در داخل کشور با سایر کشورهای همسایه است.

سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره قاچاق معکوس گفت: قاچاق معکوس یا قاچاق از داخل کشور به خارج به دلیل اختلاف قیمت این کالاهای قاچاق در داخل کشور با سایر کشورهای همسایه است. مهمترین مواردی هم که در قاچاق معکوس قاچاق می‌شود؛ سوخت، احشام و در گاهی از مواقع گندم که به دلیل اختلاف قیمت در کشور ما و کشورهای همسایه است. همچنین دارو یکی دیگر از مواردی است که در قاچاق معکوس از کشور قاچاق می‌شود.

وی ادامه داد: مقصد این کالاهای قاچاق نیز کشورهای همسایه به ویژه کشورهای همسایه شرقی است. درخصوص قاچاق بنزین هم در حوزه جنوب شرق کشور موضوعاتی وجود دارد که البته طرح رزاق توسط سپاه در این منطقه برای کمک به مردم محلی انجام می‌شود و همه سوختی که در این منطقه جابجا می‌شود قاچاق نیست. البته ما با قاچاق مبارزه می‌کنیم به ویژه قاچاق سوخت در دریا.

فرمانده مرزبانی فراجا تصریح کرد: با توجه به اینکه سامانه‌های ما به سامانه صدف وزارت نفت متصل شده است، هر شناوری که در دریا حرکت می‌کند ما متوجه می‌شویم که به چه میزان سوخت دریافت کرده است و از این طریق کشتی‌هایی که سوخت قاچاق می‌کنند را شناسایی می‌کنیم و این کشفیات به صورت علمی و براساس سامانه‌هایی که وجود دارد صورت می‌گیرد. البته ما هنوز در بحث ته لنجی مشکلاتی داریم که تلاش می‌کنیم در این بخش نیز اقداماتی را انجام دهیم که قاچاق به حداقل برسد.

سردار گودرزی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در توضیح منسوخ شدن کوله‌بری خاطرنشان کرد: درخصوص کوله‌بران، قانون جدید تجارت مرزی اخیرا در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است. در این قانون مقرر شده است تجار و مرزنشینان از آن سوی مرز با بازارچه‌های داخل گمرکات، کالاهای خود را خریداری و پس از انجام تشریفات گمرکی و اظهار کالا با مجوز رسمی کالاهای خود را وارد کشور کنند، این قانون کشور است و براساس این قانون دیگر نباید کوله‌بری داشته باشیم.

وی درباره باندهای قاچاق سلاح نیز گفت: در این زمینه ۲۶۷ نفر شناسایی و دستگیر شده‌اند که هزار و ۱۲۵ قبضه سلاح که عمدتا سلاح‌های جنگی بودند از این‌ها کشف و ضبط شده است که بیشتر از شمال غربی و جنوب شرق کشور وارد می‌شود. البته با هماهنگی که بین ستاد کل نیروهای مسلح و اقلیم کردستان صورت گرفته، وضعیت بهتر شده است.

فرمانده مرزبانی فراجا در بخش پایانی صحبت‌های خود درباره تردد زائران اربعین با کشتی از آبادان به بصره گفت: این کشتی‌ها از این هفته کار خود را آغاز کرده‌اند و روزانه یک الی دو شناور زائران را به بصره منتقل می‌کنند و با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین احتمالا تعداد شناورانی که برای جابجایی زائران مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیشتر خواهد شد.

View Synonyms and Definitions

ایلنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشف‌ سه داستان تازه از «ویرجینیا وولف»
تصویب قانون محدودیت زمان استفاده از صفحه‌نمایش در ژاپن
چرا «انسان‌های باستانی» جثۀ کوچکی داشتند؟
نوراینفو | راه های پیشگیری از افسردگی پاییزی
«چت جی‌پی‌تی» مسئله ریاضی 2000 ساله را حل کرد
موبایل تاشوی جدید با زوم 100 برابری
برلین: پذیرای مذاکره با ایران هستیم
حماس: تونی بلر جایگاهی در آینده غزه ندارد
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: هرگز تسلیم زور نمی‌شویم
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
ارتحال همسر جلیله حضرت آیت‌الله سیستانی
وبگاه آمریکایی: چین به خرید نفت از ایران ادامه خواهد داد
غروب روزهای خوب+فیلم
نامه عراقچی به همتایان سایر کشورها در رد اقدام آمریکا و اروپا
کاروان زمینی یاران صمود راهی آب‌های آزاد شد
جدیدترین موضع ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرانسه: گفت‌وگو با ایران ادامه خواهد داشت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شمال و شرق سوریه
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
رضا درویش: اوریه بزرگواری کرد که مسئله پزشکی‌اش را پیگیری نکرد
معاون ترامپ: مذاکرات پیچیده‌ای درباره غزه در جریان است!
نورنما | روستایی در قزوین که مردمش رومانیایی حرف می زنند!
تیراندازی و آتش سوزی در یک کلیسا در میشیگان/ یک کشته و 9 زخمی در این حادثه
درخواست البرادعی از کشورهای عربی برای توقف روابط با رژیم صهیونستی
ترامپ: توافق صلح غزه در مرحله نهایی قرار دارد
تنش‌های تجاری چین و مکزیک بالا گرفت
عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه بررسی و نهایی شده است
هشدار ناتو به مسکو: جنگنده‌های روس را هدف قرار می‌دهیم
نامه لاوروف به گوترش: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران غیرقانونی است
مدال برنز ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران در قهرمانی جهان
تصویب اولیه قانون اعدام مبارزان فلسطینی در پارلمان اسرائیل
لوکاشنکو: به اقدامات خصمانه ناتو پاسخ فوری می‌دهیم
تاریخ‌نگار مشهور اسرائیلی: حماس نباید در فهرست سازمان‌های تروریستی بماند
محسنی اژه‌ای: مسائل ضروری در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی مطرح شود
هر دو مسیر تونل نیایش امشب مسدود است
بگرام کانون رقابت آمریکا، ایران و چین در منطقه
شکست حمله به سران حماس در قطر زیر ذره‌بین «شین‌بت»
اسپانیا برای تحریم رژیم صهیونیستی به «گروه لاهه» پیوست
همدان لرزید +جزئیات
سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 5 مهر 1404
ادعای نتانیاهو درباره اطلاع از مکان اورانیوم غنی‌شده ایران
پزشکیان : اگر تحریم‌ها رفع شوند، امکان گفت‌وگو و مذاکره وجود دارد
آتش‌سوزی در خیابان سعدی جنوبی + جزئیات
پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد
قالیباف: خانوارها بابت صرفه‌جویی انرژی، مابه‌ازای اقتصادی شفاف دریافت کنند
بیانیه سازمان ملل درباره بازگشت تحریم‌ها و قطعنامه‌های لغوشده علیه ایران
پرداخت الکترونیکی عوارض و جرایم آزادراه‌ها با حساب خودرو
حمایت هیات مدیره پرسپولیس از هاشمیان
X
آگهی تبلیغاتی