×
ورزشی
شناسه خبر : 185137
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/24 ساعت 11:51
پولادگر: 65 ورزشکار از ایران در پارالمپیک حضور دارند

پولادگر: 65 ورزشکار از ایران در پارالمپیک حضور دارند

سرپرست کاروان ایران با اشاره به حضور 65 ورزشکار ایرانی در پارالمپیک 2024 پاریس برنامه های کارون ایران را تشریح کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرپرست کاروان ایران در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس گفت: ما در ۱۰ رشته موفق به کسب سهمیه شدیم و در پنج رشته بانوان حضور دارند و در مجموع ۶۵ ورزشکار اعزام خواهند شد.
 سید محمد پولادگر سرپرست کاروان ایران در پارالمپیک 2024 پاریس، در نشست خبری که صبح امروز و در محل کمیته پارالمپیک پیرامون اعزام کاروان ایران برگزار شد، اظهار داشت: در ابتدا موفقیت کاروان ایران در المپیک پاریس و ارتقاء جایگاه نسبت به دوره قبل را به همه مسئولان و ورزشکاران و مربیان تبریک می‌گویم. بعد از المپیک، بازی‌های پارالمپیک برگزار می‌شود و روز 7 شهریور مراسم افتتاحیه خواهد بود. البته برخی از مسابقات زودتر آغاز می‌شود. کاروان ایران هم روز دوم شهریور ماه به پاریس اعزام می‌شود.

وی افزود: ما در 10 رشته موفق به کسب سهمیه شدیم و در این رویداد حضور داریم. پارالمپیک پاریس با حضور 184 کشور و در 22 رشته برگزار خواهد شد. در پنج رشته بانوان حضور دارند و در مجموع 65 ورزشکار اعزام خواهند شد. این دوره از بازی‌ها طی 11 روز در 20 ورزشگاه و سالن برگزار می‌شود و 4400 ورزشکار در آن شرکت می‌کنند. همه کاروان در همان روز دوم اعزام می‌شوند، به دلیل اینکه هم در رژه افتتاحیه حضور خوبی داشته باشیم. البته آنهایی که مسابقاتشان تمام می‌شود، در یک مرحله برمی‌گردند.

پولادگر تصریح کرد: نام کاروان فرزندان ایران و شعار کاروان نیز ایمان، ایثار و افتخار است. ما در ایام حضور در پاریس، اربعین، وفات پیامبر و شهادت امام حسن و امام رضا علیه السلام را داریم. بر همین اساس نیز نام و شعار کاروان را طبق آن انتخاب کردیم.

وی گفت: یکی از ورزشکاران شاخص ما ساره جوانمردی است که افتخارات زیادی دارد. همچنین تیم والیبال نشسته ما با کارنامه هفت قهرمانی در دوره‌های قبل شرکت می‌کند و امیدواریم به هشتمین قهرمانی برسد. در پارادوومیدانی نیز افتخارات زیادی کسب کرده‌ایم. همچنین زهرا نعمتی به عنوان نامزد کمیسیون ورزشکاران IPC در کنار ما حضور دارد و البته در ترکیب ورزشکاران شرکت کننده نیست. باید به حضور پاراتکواندو و گلبال نیز اشاره کنم که ما در دوره قبل سه مدال در پاراتکواندو کسب کردیم.

سرپرست کاروان ایران در پارالمپیک 2024 پاریس افزود: در پاراشنا نیز با دو ورزشکار شرکت می‌کنیم و خیلی امیدواریم که بتوانند در پارالمپیک هم روی سکو بروند. همچنین پاراجودو را داریم که امیدواریم باز هم مدال‌آور باشد، البته وحید نوری را به دلیل مسائل مربوط به کلاس بندی در کنارشان نداریم. درخصوص پاراکانو نیز باید بگویم که دو نفر را در لیست اعزام داریم. در پاراوزنه برداری هم قهرمانان بزرگی داریم که امیدواریم مدال‌های خوبی کسب کنند. در مجموع از تعداد 65 ورزشکاران، 12 نفر را بانوان تشکیل می‌دهند.

پولادگر تاکید کرد: سرپرست معنوی کاروان نیز آرمیتا رضایی‌نژاد دختر شهید رضایی نژاد دانشمند هسته ای ایران است. کمیته پارالمپیک همیشه پایبند این سنت حسنه است که از میان خانواده شهدا، یک نفر را به عنوان سرپرست معنوی معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: میانگین سنی ورزشکاران اعزامی به پاریس 33 سال است و امیدواریم در دوره بعدی به مراتب پایین‌تر بیاید. درباره بودجه تخصیص یافته باید بگویم که 33 درصد تا الان پرداخت شده، اما قول داده‌اند تا هفته آینده به 96 درصد برسد.

پولادگر افزود: درخصوص خدمت سربازی هم باید بگویم که مدال‌آوران پارالمپیک معاف هستند که این مسئله با توجه به معلولیت آنهاست. به آنها این امتیاز هم داده شده که یکی از فرزندان‌شان از معافیت خدمت سربازی بهره‌مند شوند.

وی گفت: درباره پاداش دولت و وزارت ورزش، در ادوار گذشته یکسان سازی برای المپیک و پارالمپیک شده بود. آیت الله رئیسی هم تاکید کرده بود که پاداش‌ها یکسان باشد.

سرپرست کاروان ایران در پارالمپیک 2024 پاریس درباره مراسم بدرقه برای ورزشکاران گفت: ما طی روزهای آینده چنین مراسمی خواهیم داشت. ضمن اینکه همه اعضای کاروان هفته آینده به سفر مشهد مقدس اعزام می‌شوند و برنامه ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شده است.

وی درباره پیش‌بینی از عملکرد کاروان اظهار داشت: چند نفر از طلایی‌های دوره قبل حضور ندارند، اما خیلی امیدواریم که در این دوره به موفقیت‌های خوبی برسیم. ما ورزشکاران را نیز به سه دسته تقسیم کرده‌ایم که شانس مدال‌آوری طلا، نقره و برنز را دارند.

سعید سلگی معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک نیز در این باره عنوان کرد: ما با توجه به سیاست‌ها در کمیته، روند عملکرد ورزشکاران خودمان و حریفان را طی دوره 4 ساله بررسی کرده‌ایم و یک پیش‌بینی را در نظر گرفته‌ایم. ما 6 نفر از طلایی‌های دوره قبل را در اختیار نداریم که نصف دوره قبل در توکیو می‌شود. ما چهار فدراسیون همکار را داریم که فدراسیون‌های جانبازان، نابینایان، تکواندو و قایقرانی هستند. پیش‌بینی ما 9 طلای قطعی است. همچنین 7 ورزشکار نقره‌ای نزدیک به طلا را داریم که امیدواریم قهرمان شوند. ضمناً 5 نقره و 13 برنز را پیش‌بینی کرده‌ایم. امیدواریم اتفاقات ورزشی به نحوی رقم بخورد که به نفع ورزش ایران باشد.

پولادگر در ادامه نشست خبری گفت: بازی‌های پارالمپیک همواره بهتر از المپیک برگزار می‌شوند، چون نقایص به واسطه برگزاری المپیک، برای پارالمپیک کمتر می‌شود و همچنین تعداد ورزشکاران نیز در پارالمپیک نسبت به المپیک کمتر است.

پولادگر درباره اتفاقات در حوزه فنی که باعث از دست رفتن مدال در مسابقات جهانی و رویدادهای قبلی شده بود، گفت: برای اردوهای پارالمپیک نهایت تلاش را کرده‌ایم که آن اتفاقات قبلی رخ ندهد و انشاءالله آن مسائل را دیگر نخواهیم داشت.

همچنین سلگی در همین باره گفت: کمیته پارالمپیک پس از هر رویدادی جلسات آسیب شناسی برگزار می‌کند تا فرصت‌ها و تهدیدات بررسی شوند. برای ما خیلی مهم است که نقاط ضعف تکرار نشود، بر همان اساس تمهیداتی در نظر گرفته شده است. کلاس‌های آموزشی زیادی داشتیم و مسائل مختلفی از جمله دوپینگ را گفتیم. ما جلساتی را با سرپرستان و کادر فنی داشتیم و از تک تک اعضای کادر فنی تعهدنامه گرفتیم که آن اتفاقات قبلی رخ ندهد. همچنین درخصوص دوپینگ هم تعهدنامه اخذ شده است. ما هفته قبل یک رکورد گیری رسمی از امان الله پاپی و امیری داشتیم تا دچار مشکلات قبلی نشوند و مدال‌آوری کنند.

پولادگر گفت: باید به حمایت بی سابقه دولت از ورزش قهرمانی اشاره کنم. من دو سال معاون وزیر ورزش بودم و با تجربه و سابقه‌ای که از سالهای قبل دارم، باید بگویم که این میزان حمایت دولت از ورزش بی‌سابقه بوده است. ما سال 1401 اولین سالی را داشتیم که تفاهم‌نامه با فدراسیون‌ها محقق شد. بودجه در سال 1402 چند برابر شد. با توجه به پاداش‌هایی هم که در نظر گرفته شده، باید بگویم دولت شهید رئیسی بیشترین حمایت را از ورزش قهرمانی داشته است. امیدواریم در دولت جدید نیز یا توجه به اهمیت حوزه ورزش قهرمانی، همین شرایط باشد و دولت جدید هم به این حمایت ادامه بدهد. در دولت شهید رئیسی هیچ مبلغی بابت پاداش مدال‌آوران به تعویق نیفتاد و ثمرات و نتایج این توجهات را نیز دیدیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آمریکا مدعی شد: 757 نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند
ترامپ به دنبال مداکره نیست؟!
تصویر خیره‌کننده جیمز وب از مرگ یک ستاره و تولد سحابی شیر
استفاده کودکان از گوشی و تبلت چه تأثیری بر توانایی شناختی آنان دارد؟
پرونده‌سازی هوش مصنوعی برای کاربران!
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد