×
سیاسی
شناسه خبر : 185134
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/24 ساعت 11:27
ایران: نهادهای رژیم اسرائیل تروریستی شناخته‌ شوند

ایران: نهادهای رژیم اسرائیل تروریستی شناخته‌ شوند

سفیر و نماینده ایران در ژنو در اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران را به اقدامات و سیاست‌های غیرانسانی رژیم صهیونیستی خواستار تروریستی خواندن نهادهای این رژیم شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: نماینده ایران در ژنو در نامه‌هایی جداگانه به مقامات حقوق‌بشری جهان با اشاره به کنوانسیون بین‌المللی برای جلوگیری از تأمین مالی تروریسم، خواستار شناسایی نهادهای رژیم صهیونیستی به‌عنوان تروریست شد.
علی بحرینی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در ژنو، با ارسال سه نامه جداگانه به فولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، موریس تیدبال بینزو، گزارشگر ویژه اعدام‌های فراقضایی یا خودسرانه و فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه در مورد وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطین، در 22 مرداد ماه اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران را به اقدامات و سیاست‌های غیرانسانی رژیم صهیونیستی و به‌ویژه ترور اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی فلسطین ابراز کرد.

بحرینی در نامه‌های خود به‌صراحت اعلام کرد: از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران حماس یک تشکل آزادیخواهانه است که برای آزادی و استقلال فلسطین مبارزه می‌کند و از این منظر ترور رهبران حماس با هدف از بین بردن روحیه مبارزه مردم فلسطین برای خاتمه دادن به اشغال و دستیابی به حق تعیین سرنوشت  صورت می‌گیرد.

وی تأکید کرد: اسرائیل با حذف رهبران فلسطین در پی آن است تا هویت سیاسی فلسطین و حق ذاتی مردم فلسطین برای برخورداری از یک دولت مستقل را از بین ببرد.

سفیر کشورمان در ژنو  توضیح داد: طبق ماده 2.1 کنوانسیون بین‌المللی برای جلوگیری از تأمین مالی تروریسم، نهادهای رژیم صهیونیستی، باید به‌عنوان تروریست شناسایی شوند، بر این اساس، اقداماتی که توسط رژیم اسرائیل علیه غیرنظامیان و مناطق فلسطینی انجام می‌شود، مصداق بارز تروریسم است.

بحرینی همچنین با اشاره به نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری که حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها را به‌رسمیت می‌شناسد، هرگونه اقدام نقض‌کننده این حق را غیرقانونی توصیف کرد. سفیر ایران نزد سازمان ملل در ژنو با انتقاد شدید از ترور اسماعیل هنیه، این اقدام را نقض فاحش حقوق بین‌الملل دانست و خواستار محکومیت قاطع آن شد.

سفیر ایران در پایان‌نامه‌ها از مقامات سازمان ملل خواست به‌طور قاطع و روشن اقدام به محکومیت این ترور کنند و آن را در گزارش‌های آتی خود مستند کنند.

وی همچنین بر لزوم تلاش‌های بیشتر برای دستیابی به عدالت برای مردم فلسطین و پاسخگویی رژیم اسرائیل به جنایاتش تأکید کرد.

این نامه‌ها نمایانگر نگرانی جدی جمهوری اسلامی ایران نسبت به وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطین و اراده جدی کشورمان برای پیگیری بین‌المللی اقدامات ضدانسانی رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کرمان لرزه‌خیزترین استان فروردین 1405 شد
کشتی آمریکایی در خلیج فارس هدف قرار گرفت
پزشکیان: مذاکره برای احقاق حقوق ایران است، نه تسلیم
تأکید رئیس‌جمهور بر صرفه‌جویی و مشارکت مردمی
پیش بینی قیمت طلای جهانی ؛ چشم بازار به داده های تورمی
تاج: فیفا با درخواست های ایران موافقت خواهد کرد
اولین جلسه وبیناری غیرعلنی مجلس آغاز شد
نورنما | یک قاب خاص از سردار شهید علیرضا تنگسیری
نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی در لایحه جدید اعلام شد
نامزدهای نهمین جایزه کتاب سال سینمایی معرفی شدند
با رقیبان ایران در جام ملت‌های آسیا 2027 آشنا شوید + برنامه بازی‌های ایران
ایران در سال 2025 چه میزان از فروش نفت درآمد داشت؟
جزئیات شروط لبنان برای مذاکره با اسرائیل اعلام شد
برنامه دیدارهای ایران در لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز؛ از سنگر تا سکوی اقتصادی
چه تعداد فضای آموزشی در جنگ اخیر آسیب دیدند؟
با این دمنوش‌ها به جنگ آلرژی بهاری بروید
درخواست موشک‌های دوربرد همزمان با تنش برلین و واشنگتن
کم‌آبی چه خطراتی برای بدن دارد؟
بی‌توجهی به فشار خون چه خطراتی دارد؟
اصابت پرتابه ناشناس به کشتی باری در نزدیک دوحه
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عباس عبدی و صادق زیباکلام
کشف 200 مین‌ جنگی در خوابگاه دانشجویی کراکوف لهستان
حرکت گواردیولا در نشست خبری منچسترسیتی حاشیه ساز شد
جنگ و تنگه و دو اقدام فوریتی ایران
مسی رکورد تاریخی لیگ فوتبال آمریکا را شکست
هانتاویروس چیست و آیا باید نگران پاندمی جدیدی بود؟
کالابرگ کدملی‌های 3 تا 6 از امروز شارژ شد
3 کشته و مجروح در تصادف خونین کوهدشت لرستان
چرا سند جدید امنیتی آمریکا با واقعیت‌های جهانی فاصله دارد؟
استراتژی ایران برای شکستن محاصره بنادرش توسط آمریکا
پهپادهای فیبر نوری حزب‌الله ؛ بحران جدید ارتش اسرائیل
سیاست دریایی ایران در سایه اقتدار در تنگه هرمز
هشدار درباره قدرت نامتقارن ایران در تنگه هرمز
قتل‌عام خونین در جمهوری دموکراتیک کنگو
هفت انگاره خطا درباره جنبش خیابانی امروز
تحول بزرگ در باتری موبایل ؛ یک بار شارژ یک ماه استفاده
تاثیر شگفت‌انگیز سفر بر سلامت جسم و روان
جزئیات تازه از شکست آمریکا در دشت مهیار اصفهان
مدار دیپلماسی | امارات از شریک اقتصادی منطقه تا بازیگر پرریسک امنیتی
انتقاد سازمان ملل از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
فشار حداکثری از سوی دولت؛ تردید حداکثری از طرف مردم
برنامه مسابقات امروز 20 اردیبهشت 1405 + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 20 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
حمله انتحاری به پاسگاه پلیس در شمال غرب پاکستان جان دو نفر را گرفت
برخورد هواپیما با عابر پیاده در باند فرودگاه دنور آمریکا
تحلیلگر سابق پنتاگون: زمان پذیرش واقعیت توسط اوکراین فرا رسیده است
حضور نظامی مصر در خلیج فارس با یک شرط جایز است
افشاء پایگاه مخفی اسرائیل در عراق ؛ حمله هوایی برای پنهان‌سازی ردپای تل‌آویو
زنگ خطر برای تیم ملی پیش از جام جهانی