×
بین الملل
شناسه خبر : 185081
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/23 ساعت 17:24
در گفت‌وگوی ترامپ و ماسک چه گذشت؟/ کناره‌گیری بایدن کودتا بود!

در گفت‌وگوی ترامپ و ماسک چه گذشت؟/ کناره‌گیری بایدن کودتا بود!

«دونالد ترامپ» کاندیدای جمهوری‌خواهان برای انتخابات 2024، گفتگوی زنده ای را با ایلان ماسک در شبکه اجتماعی ایکس، انجام داد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «دونالد ترامپ» کاندیدای جمهوری‌خواهان برای انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا، شب گذشته «دوشنبه، ۲۲ مرداد ۱۴۰۳»، گفتگوی زنده دوساعته‌ای را با «ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مالک شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق)، انجام داد.

این مصاحبه به دلیل بروز مشکلات فنی با بیش از ۴۰ دقیقه تاخیر آغاز شد و تعداد شرکت کنندگان در این گفتگو در شبکه اجتماعی ایکس، بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بوده است. در همین حال، ماسک پیش‌بینی کرد که در روزهای آینده تعداد شنوندگان گفتگوی‌اش با ترامپ به صد میلیون نفر برسد.

ترامپ در ابتدای مصاحبه تلاش کرد تا به مشکلات پیش‌آمده برای آغاز مصاحبه، با دید مثبت نگاه کند و به ماسک برای تعداد افرادی که در بستر این مصاحبه حضور داشتند، تبریک گفت.

ماسک در این مصاحبه، ترامپ را به چالش نکشید و اجازه داد که ترامپ مصاحبه را پیش ببرد از جمله اینکه ترامپ درباره ورود مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا گفت: «کشورهای دیگر، جنایتکاران و خلافکاران خود را از طریق مرزهای جنوبی وارد خاک آمریکا می‌کنند.»    

او افزود: «دموکرات‌ها با بی‌توجهی به مرز آمریکا و مکزیک، تلاش‌های او برای کنترل مرز در دوران ریاست جمهوری‌اش را نادیده گرفتند.»

ترامپ در این مصاحبه در مورد رابطه ایران با ایالات متحده مدعی شد که «در زمان ریاست جمهوری من، جمهوری اسلامی پولی برای حماس و حزب‌الله نداشت و کشوری ورشکسته بود! ما به چین نیز هشدار داده بودیم که از ایران نفت نخرد.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا از این مصاحبه برای حمله به «کامالا هریس» رقیب دموکرات خود استفاده کرد و گفت: «هریس از بایدن نیز ناشایست‌تر است. او فردی درجه سه و یک رادیکال افراطی چپ‌گراست.»

او افزود: «بایدن بی‌عرضه است و رهبران کشورهای دیگر احترامی برای او قائل نیستند.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره عکس هریس روی جلد مجله «تایم» گفت: «به نظر می‌رسد او زیباترین بازیگری است که تا به حال دیده شده است. او خیلی مانند بانوی اول ملانیا ترامپ (همسر ترامپ) دیده می‌شود.»

او اظهار کرد که «هریس از زمان معرفی شدن به عنوان کاندیدای جایگزین «جو بایدن» برای حزب دموکرات، تاکنون هیچ مصاحبه ای نکرده و مدعی شد که کناره‌گیری بایدن از رقابت‌های انتخاباتی، یک کودتا در تاریخ آمریکا بود.»

این در حالی است که سخنگوی کمپین هریس پس از این مصاحبه اظهار کرد که «تمام کمپین ترامپ برای سرویس رسانی به افرادی همچون ایلان ماسک است.»   

تا پیش از کناره گیری بایدن، ترامپ در بسیاری از نظرسنجی‌های انتخاباتی از بایدن پیشی داشت اما پس از کناره‌گیری او و معرفی هریس به عنوان کاندیدای دموکرات‌ها، هریس در بسیاری از ایالت‌ها از ترامپ پیشی گرفته است.

ترامپ همچنین نجات خود از ترور سیزدهم جولای را معجزه خواند و گفت: «بار دیگر در ماه اکتبر به باتلر پنسیلوانیا می‌روم و در آنجا یک گردهمایی انتخاباتی برگزار می‌کنم.»

ترامپ
 

ترامپ در سیزدهم  جولای در یک گردهمایی انتخاباتی در «باتلر» پنسیلوانیا، هدف ترور نافرجام قرار گرفت و از ناحیه گوش راست مجروح شد.

ماسک نیز در این‌باره گفت: «واکنش ترامپ پس از تیراندازی نمی‌توانست عمل تمرین‌شده باشد.»

مالک شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد: «نظر شخصی من، این است که به نفع مردم آمریکاست که ترامپ بار دیگر رئیس جمهور آمریکا شود.»

او تاکید کرد که «با ترامپ مصاحبه کردم اما از گفتگو با کامالا هریس هم استقبال می‌کنم.»

ترامپ روز گذشته، با همرسانی یک ویدئوی تبلیغاتی از خود با شعار «عظمت را دوباره به آمریکا بازگردانیم» بار دیگر فعالیت خود در ایکس را ازسرگرفت.

آخرین پیام ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا در ایکس، مربوط به تاریخ هشتم ژانویه ۲۰۲۱، پس از ماجرای حمله ششم ژانویه به کنگره آمریکا است.

ترامپ که آن زمان اعتقاد به تقلب در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ داشت، در آخرین پیامش در ایکس نوشته بود که به مراسم تحلیف جو بایدن، در روز ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱ نخواهد رفت.

توئیتر پیش از آنکه مالکیتش تحت اختیار ایلان ماسک قرار گیرد، به علت جنجال‌های ترامپ بر سر اینکه در انتخابات ۲۰۲۰،  تقلب صورت‌گرفته او را تعلیق کرده بود.

ترامپ

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
X
آگهی تبلیغاتی