×
سیاسی
شناسه خبر : 185064
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/23 ساعت 14:30
باقری: رژیم اسرائیل امتداد سیاست آمریکاست/قدومی: اسرائیل با حمایت آمریکا جنایت می‌کند

در مراسم بزرگداشت شهید هنیه در وزارت امور خارجه؛

باقری: رژیم اسرائیل امتداد سیاست آمریکاست/قدومی: اسرائیل با حمایت آمریکا جنایت می‌کند

مراسم بزرگداشت شهید مجاهد دکتر اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز سه شنبه 23 مردادماه با حضور علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه ، خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران و شخصیت های برجسته لشگری و کشوری و سیاسی و سفرای کشورهای اسلامی و حامی مردم فلسطین ساعت وزارت امور خارجه برگزار شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  سرپرست وزارت امور خارجه گفت: رژیم صهیونیستی یک موجودیت مستقل نیست بلکه یک غده سرطانی در منطقه است که امتداد سیاست آمریکا و غرب در منطقه به حساب می‌آید.

 علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در مراسم بزرگداشت شهید مجاهد اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی جنبش حماس اظهار داشت: امروز باتوجه به شکست قطعی رژیم صهیونیستی در مبارزه با اراده و مقاومت مردم لبنان در جنگ ۳۳ روزه، روز مقاومت اسلامی نامگذاری شده است و این پیامی دارد که نشان می‌دهد مقاومت اسلامی هنوز زنده است.

او گفت: مقاومت اسلامی با خون‌های پاک زیادی که ریخته شده ابعاد بیشتری پیدا می‌کند. از دست دادن شخصیت‌های بزرگی چون شهید هنیه خسارت بزرگی است اما نکته مهم این است که خون پاک این شهید منجر شده رسالت مقاومت اسلامی و آرمان فلسطین بیش از گذشته در فلسطین و جهان مستحکم تر شود.

سرپرست وزارت امور خارجه تصریح کرد: ملت‌های منطقه و دنیا هشت دهه است که با پدیده‌ای آکنده از شرارت و جنایت در فلسطین مواجه هستند و موجب اشغال سرزمین فلسطین شده است و آنهایی را که در این سرزمین حضور دارند را با شدیدترین جنایت ها و تجاوزات مواجه کردند.

باقری بیان کرد: شاید اگر بخواهند دائره المعارف شرارت، تجاوز و جنایت را تهیه کنند به تاریخ و کارنامه اقدامات این رژیم منحوس مراجعه کنند کافی باشد. ملت فلسطین با جان خودش در برابر این رژیم مواجه شده است ولی غرب با همه توان علی رغم ادعای حمایت از حقوق بشری خودش از این رژیم حمایت کرده است.

باقری
دیپلمات ارشد کشورمان گفت: رژیم صهیونیستی یک موجودیت مستقل نیست بلکه یک غده سرطانی در منطقه است که امتداد سیاست آمریکا و غرب در منطقه به حساب می‌آید. آنها در یک منطقه که کشورهای اسلامی حاضر هستند می‌خواهند یک هسته ناپاکی را قرار دهند و میان کشورهای اسلامی تنش، اختلاف و جنگ ایجاد کنند و بر همین اساس غرب با همه توان خود تمام قد از این رژیم حمایت کرده است.

او افزود: حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی برای غرب یک اساس و اصل است و باقی سیاست‌های آنها بر همین رویکرد تنظیم می‌شود.

سرپرست وزارت امور خارجه تصریح کرد: اینکه قانونی در آمریکا تصویب می‌شود که آمریکا اجازه ندارد به کشوری در منطقه ما تسلیحاتی بدهد که منجر به برتری آن کشور بر رژیم صهیونیستی شود، نشان از اهمیت این رژیم برای آمریکا و غرب دارد. صهیونسیت‌ها در این ۱۰ ماه هیچ هدف نظامی را مورد اصابت قرار ندادند در صورتی که تسلیحات آنها از امریکا ارسال می‌شد.

باقری بیان کرد: در غزه فقط مدرسه، بیمارستان، مجتمع‌های مسکونی و .. وجود دارد و هدف رژیم صهیونیستی هم اینها بوده و آخرینش هم هدف قرار دادن مدرسه‌ای مورد حمایت سازمان ملل بود که با سلاح‌های پیشرفته حمله می‌کند و نه تنها آنها را می‌کشد که آنها را قطعه قطعه می‌کند و هیچ یک از کشورهای غربی که ادعای حمایت از حقوق بشر دارند اعتراضی هم نداشتند.

او ادامه داد: مقاومت در فلسطین ایستادگی در برابر جبهه زورگویی در تمام جهان و مقاومت در برابر تجازوگری است که غربی‌ها آن را تقویت و پشتیبانی می‌کنند، بنابراین مقاومت فلسطین، مقاومت در تمام جهان را نمایندگی می‌کند.

وقتی هنیه را ترور کردید از کدام مذاکره حرف می‌زنید؟

در این مراسم نماینده جنبش حماس در تهران گفت: بعد از پیشنهاد بایدن در ۲ ژوئیه سال جاری حماس هم پیشنهاد خود را مطرح کرد. تیم موساد و اسرائیل، قطر را ترک کردند و نتانیاهو هم قبل از رفتن به آمریکا گفت تیمی را برای مذاکره اعزام می‌کند ولی دیدیم که بعد از سفر وی به آمریکا، هنیه را ترور کردند، با این حال شما از کدام مذاکره حرف می‌زنید؟!

خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران، اظهار داشت: ترور شهید هنیه جنایتی است که نقض آشکار قوانین و حقوق بین‌الملل است و اگر جایی دیگر این اتفاقات می افتاد شورای امنیت لشکر کشی میکرد و تحت فصل هفت منشور ملل متحد عمل می‌کرد.

او گفت: به این دلیل هنیه را ترور کردند که وی برای کشورش و امنیت منطقه و صلح و آرامش تلاش می‌کرد اما آمریکا و برخی کشورهای غربی همواره نظاره‌گر این جنایات بودند.

قدومی تصریح کرد: اسرائیل به دلیل حمایت‌های آمریکا به جنایات خود ادامه می‌دهد. ما دیدیم که اسرائیل چطور به مدرسه‌ای که وابسته سازمان ملل بود حمله کرد.

قدومی
نماینده جنبش حماس در ایران تصریح کرد: همه دنیا هدف رژیم صهیونیستی هستند و ما داریم به بشریت خدمت می‌کنیم تا همه متوجه شوند که رژیم صهیونیستی دشمن همه است. ما از کرامت انسانی در غزه دفاع می‌کنیم. اسرائیل مهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران را ترور کرده است.

او در خصوص مذاکرات آتش بس گفت: بعد از پیشنهاد بایدن در ۲ ژوئیه سال جاری حماس هم پیشنهاد خود را مطرح کرد. تیم موساد و اسرائیل، قطر را ترک کردند و نتانیاهو هم قبل از رفتن به آمریکا گفت تیمی را برای مذاکره اعزام می‌کند ولی دیدیم که بعد از سفر وی به آمریکا، هنیه را ترور کردند، با این حال شما از کدام مذاکره حرف می‌زنید؟!

قدومی گفت: ما معتقدیم که اسرائیل و آمریکا مانع از به نتیجه رسیدن مذاکرات شدند. آنها به دنبال خون ریزی هستند و بعد از آن با دنبال اختلاف افکنی هستند. نتانیاهو تاکنون به شروط ناچیز مذاکره هم پایبند نبوده و اجازه نداده که گذرگاه رفح باز شود.

نماینده جنبش حماس در ایران تصریح کرد: ای دنیا و ای مسلمانان ببینید که چطور انسانیت در غزه در حال از بین رفتن است، نقش خود را برای توقف جنگ ایفا کنید. اسرائیلی‌ها فرعونیان امروز هستند که باید در دادگاه محاکمه شوند.

قدومی بیان کرد: خون‌خواهی فقط برا هنیه نیست و ما به دنبال خونخواهی ۵۰ هزار فلسطینی دیگر هستیم و باید ادامه دهنده راه شهید هنیه باشیم و اولین پاسخ این بود که قهرمان دیگری به نام یحیی سنوار را به عنوان جانشین انتحاب کرد که فردی محبوب و دارای توانمندی‌های زیاد است.

او افزود: امروز فلسطین کشتارگاه مردمش تبدیل شده است و اگر امروز حضرت عیسی و موسی (ع) زنده بودند فقط فلسطینی‌ها در این سرزمین زندگی می‌کردند. اسرائیل دولتی غیراخلاقی است و مطمئن باشید در نهایت این رژیم شکست خواهد خورد.

نماینده جنبش حماس در ایران در پایان خاطرنشان کرد: مسئله فقط انتقام گرفتن از خون شهید هنیه نیست بلکه در برهه‌ای تاریخی قرار داریم که یا شما ساکت می‌نشیند یا شما نیز اقدامی در برابر رژیم صهیونیستی انجام می‌دهید. بدانید که عملیات طوفان الاقصی برای جلوگیری از وحشی‌گری‌های صهیونیست‌ها انجام شد و لازم است که شما هم در برابر این رژیم مقابله کنید

اسماعیل هنیه بامداد ۱۰ مرداد در محل اقامتش در تهران به شهادت رسید. او برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان به تهران سفر کرده بود.

بزرگداشت+هنیه

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود