×
سیاسی
شناسه خبر : 185064
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/23 ساعت 14:30
باقری: رژیم اسرائیل امتداد سیاست آمریکاست/قدومی: اسرائیل با حمایت آمریکا جنایت می‌کند

در مراسم بزرگداشت شهید هنیه در وزارت امور خارجه؛

باقری: رژیم اسرائیل امتداد سیاست آمریکاست/قدومی: اسرائیل با حمایت آمریکا جنایت می‌کند

مراسم بزرگداشت شهید مجاهد دکتر اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز سه شنبه 23 مردادماه با حضور علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه ، خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران و شخصیت های برجسته لشگری و کشوری و سیاسی و سفرای کشورهای اسلامی و حامی مردم فلسطین ساعت وزارت امور خارجه برگزار شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  سرپرست وزارت امور خارجه گفت: رژیم صهیونیستی یک موجودیت مستقل نیست بلکه یک غده سرطانی در منطقه است که امتداد سیاست آمریکا و غرب در منطقه به حساب می‌آید.

 علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در مراسم بزرگداشت شهید مجاهد اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی جنبش حماس اظهار داشت: امروز باتوجه به شکست قطعی رژیم صهیونیستی در مبارزه با اراده و مقاومت مردم لبنان در جنگ ۳۳ روزه، روز مقاومت اسلامی نامگذاری شده است و این پیامی دارد که نشان می‌دهد مقاومت اسلامی هنوز زنده است.

او گفت: مقاومت اسلامی با خون‌های پاک زیادی که ریخته شده ابعاد بیشتری پیدا می‌کند. از دست دادن شخصیت‌های بزرگی چون شهید هنیه خسارت بزرگی است اما نکته مهم این است که خون پاک این شهید منجر شده رسالت مقاومت اسلامی و آرمان فلسطین بیش از گذشته در فلسطین و جهان مستحکم تر شود.

سرپرست وزارت امور خارجه تصریح کرد: ملت‌های منطقه و دنیا هشت دهه است که با پدیده‌ای آکنده از شرارت و جنایت در فلسطین مواجه هستند و موجب اشغال سرزمین فلسطین شده است و آنهایی را که در این سرزمین حضور دارند را با شدیدترین جنایت ها و تجاوزات مواجه کردند.

باقری بیان کرد: شاید اگر بخواهند دائره المعارف شرارت، تجاوز و جنایت را تهیه کنند به تاریخ و کارنامه اقدامات این رژیم منحوس مراجعه کنند کافی باشد. ملت فلسطین با جان خودش در برابر این رژیم مواجه شده است ولی غرب با همه توان علی رغم ادعای حمایت از حقوق بشری خودش از این رژیم حمایت کرده است.

باقری
دیپلمات ارشد کشورمان گفت: رژیم صهیونیستی یک موجودیت مستقل نیست بلکه یک غده سرطانی در منطقه است که امتداد سیاست آمریکا و غرب در منطقه به حساب می‌آید. آنها در یک منطقه که کشورهای اسلامی حاضر هستند می‌خواهند یک هسته ناپاکی را قرار دهند و میان کشورهای اسلامی تنش، اختلاف و جنگ ایجاد کنند و بر همین اساس غرب با همه توان خود تمام قد از این رژیم حمایت کرده است.

او افزود: حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی برای غرب یک اساس و اصل است و باقی سیاست‌های آنها بر همین رویکرد تنظیم می‌شود.

سرپرست وزارت امور خارجه تصریح کرد: اینکه قانونی در آمریکا تصویب می‌شود که آمریکا اجازه ندارد به کشوری در منطقه ما تسلیحاتی بدهد که منجر به برتری آن کشور بر رژیم صهیونیستی شود، نشان از اهمیت این رژیم برای آمریکا و غرب دارد. صهیونسیت‌ها در این ۱۰ ماه هیچ هدف نظامی را مورد اصابت قرار ندادند در صورتی که تسلیحات آنها از امریکا ارسال می‌شد.

باقری بیان کرد: در غزه فقط مدرسه، بیمارستان، مجتمع‌های مسکونی و .. وجود دارد و هدف رژیم صهیونیستی هم اینها بوده و آخرینش هم هدف قرار دادن مدرسه‌ای مورد حمایت سازمان ملل بود که با سلاح‌های پیشرفته حمله می‌کند و نه تنها آنها را می‌کشد که آنها را قطعه قطعه می‌کند و هیچ یک از کشورهای غربی که ادعای حمایت از حقوق بشر دارند اعتراضی هم نداشتند.

او ادامه داد: مقاومت در فلسطین ایستادگی در برابر جبهه زورگویی در تمام جهان و مقاومت در برابر تجازوگری است که غربی‌ها آن را تقویت و پشتیبانی می‌کنند، بنابراین مقاومت فلسطین، مقاومت در تمام جهان را نمایندگی می‌کند.

وقتی هنیه را ترور کردید از کدام مذاکره حرف می‌زنید؟

در این مراسم نماینده جنبش حماس در تهران گفت: بعد از پیشنهاد بایدن در ۲ ژوئیه سال جاری حماس هم پیشنهاد خود را مطرح کرد. تیم موساد و اسرائیل، قطر را ترک کردند و نتانیاهو هم قبل از رفتن به آمریکا گفت تیمی را برای مذاکره اعزام می‌کند ولی دیدیم که بعد از سفر وی به آمریکا، هنیه را ترور کردند، با این حال شما از کدام مذاکره حرف می‌زنید؟!

خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران، اظهار داشت: ترور شهید هنیه جنایتی است که نقض آشکار قوانین و حقوق بین‌الملل است و اگر جایی دیگر این اتفاقات می افتاد شورای امنیت لشکر کشی میکرد و تحت فصل هفت منشور ملل متحد عمل می‌کرد.

او گفت: به این دلیل هنیه را ترور کردند که وی برای کشورش و امنیت منطقه و صلح و آرامش تلاش می‌کرد اما آمریکا و برخی کشورهای غربی همواره نظاره‌گر این جنایات بودند.

قدومی تصریح کرد: اسرائیل به دلیل حمایت‌های آمریکا به جنایات خود ادامه می‌دهد. ما دیدیم که اسرائیل چطور به مدرسه‌ای که وابسته سازمان ملل بود حمله کرد.

قدومی
نماینده جنبش حماس در ایران تصریح کرد: همه دنیا هدف رژیم صهیونیستی هستند و ما داریم به بشریت خدمت می‌کنیم تا همه متوجه شوند که رژیم صهیونیستی دشمن همه است. ما از کرامت انسانی در غزه دفاع می‌کنیم. اسرائیل مهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران را ترور کرده است.

او در خصوص مذاکرات آتش بس گفت: بعد از پیشنهاد بایدن در ۲ ژوئیه سال جاری حماس هم پیشنهاد خود را مطرح کرد. تیم موساد و اسرائیل، قطر را ترک کردند و نتانیاهو هم قبل از رفتن به آمریکا گفت تیمی را برای مذاکره اعزام می‌کند ولی دیدیم که بعد از سفر وی به آمریکا، هنیه را ترور کردند، با این حال شما از کدام مذاکره حرف می‌زنید؟!

قدومی گفت: ما معتقدیم که اسرائیل و آمریکا مانع از به نتیجه رسیدن مذاکرات شدند. آنها به دنبال خون ریزی هستند و بعد از آن با دنبال اختلاف افکنی هستند. نتانیاهو تاکنون به شروط ناچیز مذاکره هم پایبند نبوده و اجازه نداده که گذرگاه رفح باز شود.

نماینده جنبش حماس در ایران تصریح کرد: ای دنیا و ای مسلمانان ببینید که چطور انسانیت در غزه در حال از بین رفتن است، نقش خود را برای توقف جنگ ایفا کنید. اسرائیلی‌ها فرعونیان امروز هستند که باید در دادگاه محاکمه شوند.

قدومی بیان کرد: خون‌خواهی فقط برا هنیه نیست و ما به دنبال خونخواهی ۵۰ هزار فلسطینی دیگر هستیم و باید ادامه دهنده راه شهید هنیه باشیم و اولین پاسخ این بود که قهرمان دیگری به نام یحیی سنوار را به عنوان جانشین انتحاب کرد که فردی محبوب و دارای توانمندی‌های زیاد است.

او افزود: امروز فلسطین کشتارگاه مردمش تبدیل شده است و اگر امروز حضرت عیسی و موسی (ع) زنده بودند فقط فلسطینی‌ها در این سرزمین زندگی می‌کردند. اسرائیل دولتی غیراخلاقی است و مطمئن باشید در نهایت این رژیم شکست خواهد خورد.

نماینده جنبش حماس در ایران در پایان خاطرنشان کرد: مسئله فقط انتقام گرفتن از خون شهید هنیه نیست بلکه در برهه‌ای تاریخی قرار داریم که یا شما ساکت می‌نشیند یا شما نیز اقدامی در برابر رژیم صهیونیستی انجام می‌دهید. بدانید که عملیات طوفان الاقصی برای جلوگیری از وحشی‌گری‌های صهیونیست‌ها انجام شد و لازم است که شما هم در برابر این رژیم مقابله کنید

اسماعیل هنیه بامداد ۱۰ مرداد در محل اقامتش در تهران به شهادت رسید. او برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان به تهران سفر کرده بود.

بزرگداشت+هنیه

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 5 تیر 1405 +جدول
اعتراض نماینده سوریه به اسرائیل در شورای امنیت
کاهش موقت نیروهای ارتش متجاوز اسرائیل در لبنان
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب‌الله
واکنش حماس به بیانیه واشنگتن و اعراب
شکاف عمیق در ساختار امنیتی صهیونیست‌ها
مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع
بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
واکنش صریح ایتالیا :ما در جنگ ایران مشارکت نداشتیم
جادوی تاکتیکی در خدمت آلمان/پایان طلسم 10 ساله ژرمن ها با ناگلزمان
پشت‌پرده تغییرات نظامی رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان؛ تخلیه یا جابه‌جایی؟
پاسخ تأمین اجتماعی به ابهامات متناسب‌سازی بازنشستگان+ نحوه اعتراض
ستاره 80 میلیون یورویی که با دعای مادرش می‌جنگد؛ راز شماره 6 اکوادور چیست؟
روسیه: توافق ایران و آمریکا باید در شورای امنیت تصویب شود
ایران 0 - 3 آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
نورویدئو | وقتی جنگ نتیجه نداد؛ ترامپ در جست‌و‌جوی پیروزی روی کاغذ
فردا دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
چراغ سبز اعراب به تفاهم ایران و آمریکا؛ جزئیات بیانیه راهبردی شورای همکاری
حسرت 100 ساله برای 127 کشور؛ کدام تیم‌ها هرگز به جام جهانی نرسیده‌اند؟
پزشکیان: کشور امام حسینی نباید جایگاه فقر، گرسنگی و تبعیض باشد
رونمایی از هفتمین نخست وزیر انگلیس
ایتالیا خبر در اختیار گذاشتن پایگاه برای حمله به ایران را تکذیب کرد
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محوریت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد