×
اجتماعی
شناسه خبر : 185040
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/23 ساعت 12:10
گلایه شهروندان از بساط دست فروشان/ چرا چراغ‌های راهنمایی کار نمی‌کنند؟

رئیس شورای شهر تهران عنوان کرد

گلایه شهروندان از بساط دست فروشان/ چرا چراغ‌های راهنمایی کار نمی‌کنند؟

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه برخی از مناطق مانند منطقه 18 وضعیت بسیار بدی به جهت حضور دستفروشان دارد، دلایل خاموشی چراغ های راهنمایی و رانندگی را اعلام کرد.

نورنیوز- گروه اجتماعی:  رئیس شورای شهر تهران در ارتباط با قطع و وصل شدن چراغ‌های تقاطع‌ها اظهار کرد: تاکید ما بر این بوده است که سعی شود که از محل انرژی‌های خورشیدی برای برق چراغ‌های راهنمایی رانندگی در تقاطع‌ها استفاده شود. البته ممکن است به دلایل دیگری برق چراغ‌ها قطع شده باشد.

وی با تاکید بر اینکه مابقی چراغ‌ها نیز باید به انرژی خورشیدی مجهز شوند، تصریح کرد: چراغ‌های چشمک‌زن مجهز به پنل‌های خورشیدی هستند که از مصرف برق نیز با این اقدام صرفه‌جویی می‌شود.

چمران در ادامه در خصوص خرابی برخی از دوربین‌های ثبت طرح ترافیک و ثبت تخلف خاطر نشان کرد: تعدادی از دوربین‌ها فعال هستند و مابقی آنها نیز باید فعال شوند. همچنین باید تعداد دوربین‌ها افزایش یابد که پیش از این در خرید این دوربین‌ها مشکل وجود داشت و باید هزینه آنها واریز می‌شد تا بتوانند دوربین‌ها را تامین کنند.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با انتقاد از پارک برخی از خودروها در مقابل پارکینگ‌ها تصریح کرد: این اتفاق باعث راهبندان می‌شود. همچنین شاهد هستیم برخی از دستفروشان اخیراً حتی ویترین‌های خود را در وسط خیابان‌ها قرار می‌دهند و با این اقدامات باعث گلایه شهروندان می‌شوند و در بسیاری از موارد بنده با شهردار همان منطقه با پلیس راهور صحبت کرده‌ام تا این دستفروشان جمع‌آوری شوند.

وی با بیان اینکه در برخی از مناطق مانند منطقه 18 وضعیت بسیار بدی را به جهت حضور دستفروشان به این شکل شاهد هستیم تصریح کرد: در محدوده میانی خیابان فروشندگان مستقر می‌شوند و وقتی از آنها می‌پرسیم که چرا این کار را می‌کنند می‌گویند اگر ما نایستیم دستفروشان دیگر می‌ایستند!

چمران همچنین درباره برگزاری جلسه با برخی از اعضای جلسه با مسئولان شهرداری تهران در خصوص تغییر کاربری در بوستان ولایت و جنگ‌افزارسازی گفت: این جلسه برگزار شد اما به اتمام نرسید و ما تأکید کردیم که طرح‌های مورد نظر ارائه شود البته این مسئله باید گفته شود که در رابطه با بوستان ولایت از دوره چهارم هفت الی هشت طرح تهیه شده ولی به نتیجه نرسیده است.

رئیس شورای شهر تهران همچنین درباره نصب تابلوهای روزشمار در مقابل پروژه‌های عمرانی گفت: این مسئله جزو قوانین و مقررات شهری نیست البته بنده با نصب روزشمارها موافقم اما قانون لازم‌الاجرا نکرده است.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
اظهارات روبیو در جلسه استماع
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است