×
سیاسی
شناسه خبر : 184917
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/22 ساعت 10:45
مجلس و کابینه جدید

علی محمد نمازی*

مجلس و کابینه جدید

بیش از 4 دهه از نظام جمهوری اسلامی می‌گذرد و باید اینگونه می‌بوده که روند انتخابات و معرفی کابینه خیلی شسته و رفته و بدون بحث و ایجاد سوال و اتفاق بیفتد.

نورنیوز-گروه سیاسی: بیش از 4 دهه از نظام جمهوری اسلامی می‌گذرد و باید اینگونه می‌بوده که روند انتخابات و معرفی کابینه خیلی شسته و رفته و بدون بحث و ایجاد سوال و اتفاق بیفتد.

الان در کشورهای دموکراتیک که ریاستی یا پارلمانی هستند وقتی انتخاباتی برگزار  و حزبی برنده می‌شود در نظام ریاستی کاندیدای آن حزب پیروز به عنوان رئیس جمهور انتخاب می‌شود و در نظام پارلمانی که اکثریت پارلمان را به دست می‌آورند این چانه زنی‌ها، سفارش‌ها و لابی گری‌ها و سهم خواهی‌ها و صحبت از دولت وفاق ملی اصلا وجود ندارد. بلکه حزب برنده کابینه را انتخاب چیده و به پارلمان معرفی می‌کند. از طرفی در کشورمان موضوع اصلی فراموش شده و آقای رئیس جمهور به ناچار دچار حواشی شده که اصلا نباید با آنها مواجه می‌شده است.

 اولا که آقای پزشکیان آمده حرف از تغییر زده و شعارهایی را مطرح کرده و حرف از استفاده از نظر کارشناسان و خودداری از تک روی و تفرقه زده و اینکه باید با خرد جمعی جلو برویم و همه کارها با محوریت خرد جمعی و کار کارشناسی شکل گرفته ، اتخاذ و مورد اجرا درآید. از طرفی کشور دچار مشکلات عدیده اقتصادی است.

جالب اینکه گویی امروز باید به افراد التماس کنند که در این شرایط بیایند و مسئولیت بپذیرند. اگر فکر حل این مشکلات باشیم حل آنها به هیچ وجه آسان نیست و هر کس با هر میزان توانایی بالایی هم که داشته باشد برای حفظ وجهه خود هم که شده به این سادگی زیر بار چنیبن مسئولیتی نمی‌رود. وقتی هم که مجبور شود باید همه از او قدردانی کنند و مجلس نیز بدون ورود به جزئیات به کابینه رای دهد. منتها همه شرط و شروط‌ها را با خود رئیس جمهور داشته باشند که پس از یک سال این دستاوردها را از شما می‌خواهیم. این فربه‌گی و بزرگی دولت مساله‌ای است که کمر خیلی‌ها را خم کرده است. موازی کاری ،عدم تفکیک و تعریف مسئولیت‌ها موجب شده که تداخل و مزاحمت در کار یگدیگر آنقدر باشد که خسته شوند و از طرفی این ناترازی‌هایی که در کشور وجود دارد خود باعث بسیاری از مشکلات است. برخی از این ناترازی‌ها به حدی است که جان مردم به لبشان رسیده است.

آقای پزشکیان باید از همان اول مشکلات مهم و کمرشکن را فهرست می‌کرد به ابتدا و به مقام رهبری ارائه می‌داد و سپس مجلس و قوه قضائیه را در جریان قرار می‌داد. رئیس جمهور باید قول صریح بدهد که با این کابینه مشکلات را حل می‌کنم. نمایندگان باید به این قضیه بپردازند و توجه کنند که آقای پزشکیان با تمام مشکلات به میدان آمده و کابینه را معرفی کرده است و مجلس هم باید در همین حد نهایت همکاری را با آقای پزشکیان داشته باشد.

*عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی


آرمان ملی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بیش از 1500 پرواز در فرودگاه‌های آمریکا لغو شد
چین به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان اعتراض کرد
توقیف خودروی راننده 9 ساله از سوی پلیس اردبیل
سیاست‌های غیرقیمتی جایگزین گران‌سازی با شوک قیمتی بنزین شود
عون: اسرائیل باید از نقاط اشغال شده عقب نشینی کند
ترامپ متحدان سیاسی خود را عفو کرد!
ترامپ غرامت یک میلیارد دلاری از بی‌بی‌سی می‌خواهد
2 حمله جدید آمریکا در اقیانوس آرام
ابلاغ قانون ‌موافقتنامه همکاری در زمینه حمل‌ونقل ریلی بین ایران و ترکیه
بیانیه جنبش حماس درباره نقض توافق آتش‌بس از سوی رژیم اشغالگر
کرملین خبر اختلاف لاوروف با پوتین را تکذیب کرد
ترامپ ملزم به پرداخت چهار میلیارد دلار برای کمک غذایی شد
عارف:تهیه سند ملی نظام نوآوری در اولویت قرار گیرد
تداوم آلودگی هوای تهران/ احتمال بارش در ارتفاعات
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
800 نفر نخل فین در آتش سوخت
تیم ملی والیبال فینالیست شد
«ظفر»، «پایا» و «کوثر» برای پرتاب به صف شدند
حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق
کوئیک پارس خودرو گران شد
وقتی استاد وارونگی روایت، شکار رسانه شد
دست رد ارتش لبنان به فشارهای تل‌آویو برای تنش‌آفرینی با حزب‌الله
جهاد تبیین؛ اولویت اصلی برای معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران
قالیباف: ارزیابی برنامه هفتم در سال نخست، تجربه‌ای بی‌سابقه است
تیم‌ملی امشب راهی امارات می‌شود
درگیری‌ تروریست‌های داعش و تحریر الشام در مرز سوریه و لبنان
مومنی: انتخابات تمام الکترونیک براساس زمانبندی برنامه هفتم در حال انجام است
وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین سهمیه نداریم
وزیر دفاع: توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد
باهنر: با خودی‌ها و رقبا حرف‌ مشترک زیاد داریم
تیم کامپوند بانوان ایران به برنز رسید
درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو
هدیه معنوی پاپ برای رابرت دنیرو
ثبت روز «اورژانس» در تقویم کشور
سفر معنادار پوتین به دهلی‌نو در میانه تنش‌های هند با آمریکا
امروز امنیت بیشتری را در جامعه احساس می‌کنیم
شرط ریاض برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل
130 زخمی در برخورد دو قطار در اسلواکی
ارتباط سازمان انرژی اتمی با وزارت امور خارجه پیوسته و پایدار است
شیب نزولی ابتلا به ایدز و هپاتیت
مسئله جمعیت ارتباط مستقیم با توسعه پایدار کشور دارد
درخواست مادورو از سران آمریکای لاتین: علیه نظامی‌سازی در کارائیب اقدام کنید
هشدار نمایندگان مجلس درباره تبعات افزایش قیمت بنزین
مهلت ثبت‌نام آزمون سراسری شرکت کار و تأمین سال 1404 تمدید شد
تداوم سلسله حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
محمد دشتی ، بازیگری که در سکوت خبری از دنیا رفت +‌آثار
عراقچی: مشکل غرب با پیشرفت علمی ایران است نه سلاح هسته‌ای
پیشرفت سریع پروژه انتقال آب از لار به شرق استان تهران
جزئیات جدید از پرونده تزریق ژل تقلبی؛ متهم اصلی به قتل غیرعمد متهم شد
نبی: ویزای ملی‌پوشان به دلیل تعطیلی امارات صادر نشده است
X
آگهی تبلیغاتی