×
سیاسی
شناسه خبر : 184892
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/22 ساعت 08:00
ارزیابی‌ها از وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان

ارزیابی‌ها از وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان

اعلام اسامی 19 وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم از سوی رئیس‌جمهور، واکنش‌های متفاوتی در میان شخصیت‌های سیاسی نسب به انتخاب‌‌های پزشکیان برانگیخته است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: در حالی که از زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در 16 تیرماه تا امروز گمانه‌زنی‌های متفاوتی نسبت به وزرای کابینه چهاردهم شکل گرفته بود، روز گذشته و با اعلام اسامی 19 وزیر پیشنهادی واکنش‌های متفاوتی در میان شخصیت‌های سیاسی و حتی مردم شکل گرفت.

در این گزارش به مهمترین این واکنش‌ها می‌پردازیم که در ادامه می‌خوانید:

تابش: کابینه پیشنهادی دولت بر مبنای وفاق ملی است

نماینده ادوار مجلس با تاکید بر این که کابینه پیشنهادی دکتر پزشکیان بر مبنای وفاق ملی است، گفت: سعی و تلاش رئیس جمهور بر این است که در جهت تعقیب خواسته ها و مطالبات مردم حرکت کند و حمایت همه احزاب جناح ها و گروه ها را داشته باشد.

محمدرضا تابش نماینده ادوار مجلس بیان کرد: اینکه ترکیب کابینه چگونه باشد، ایشان ملاحظاتی دارد و با موانع و مشکلاتی برخورد کرده است و برخورد می کند که باید توضیح دهد؛ ولی مهم خروجی کابینه است که در راستای تحقق شعارهای دکتر پزشکیان که مُلهم از نهج البلاغه بوده و سرآمد آنها تحقق عدالت و اینکه ایشان صدای بی صدایان باشد، است.

تابش اظهار داشت: امیدواریم خروجی کابینه محقق کننده این شعارها باشد و زودتر کابینه با رأی اعتمادی که از مجلس می گیرد، 

 موفقیت دولت موفقیت ملت است

محمد جواد آذری جهرمی در واکنش به لیست پیشنهادی دولت نوشت: موفقیت دولت، موفقیت ملّت است؛ انتقادهای زود هنگام و بیانیه‌های تضعیف کننده موضع رئیس جمهور در پی معرفی کابینه؛ شلیک به پای خود است. یار شاطر باشیم نه بار خاطر؛ وقت برای انتقاد زیاد است!

بین وزرای پیشنهادی و انتظارات، فاصله یک دره عمیق است

صادق زیباکلام نوشت: بین کابینه‌ای که آقای پزشکیان معرفی کردند و انتظاراتی که ازکابینه ایشان می‌رفت، نه یک شکاف که یک دره عمیق هست.اما من همچنان امیدوار هستم. من به پزشکیان نه برای کابینه مطلوب رای دادم نه برای پیشرفت و نه ترقی.

پزشکیان بعد از معرفی اعضای دولت، مظلوم قرار گرفته/ باید از کابینه پزشکیان دفاع کرد

محمدعلی ابطحی فعال سیاسی نوشت: پزشکیان بعد از معرفی اعضای دولت، مظلوم قرار گرفته. کابینه‌ای با اکثریت وزرای اصلاح طلبِ پر سابقه، تعدادی جوان، معاونت زنان مقبول. 

یادمان هست که این وزرا باید از تند ترین و افراطی ترین مجلس رأی اعتماد بگیرد و یادمان هست که در قانون اساسی قدرت تقسیم شده است.

پزشکیان قرار نبود دعوا کند.که مردم هم‌خسته از دعوا شده‌اند. من به همین دلیل بدون توجه به خصوصیات وزرا معتقدم باید از کابینه پزشکیان دفاع کرد.

پزشکیان در اولین امتحان نمره مردودی گرفت

پروان سلحشوری -فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: پزشکیان در اولین امتحان به جز در مواردی معدود، نمره مردودی گرفت. کابینه‌ای که نه بر اساس شایستگی و تخصص و مشورت کارگروه‌ها و شورای راهبری، بلکه با سهم‌خواهی و دخالت آشکار این و آن شکل گرفت. 

2 یا سه وزیر رای اعتماد نمی‌گیرند

راستینه عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: به نظر می‌رسد احتمالاً دو یا سه گزینه پیشنهادی دولت چهاردهم نتوانند از سد مجلس عبور کنند.

وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم، دارای عملکردی خوب و موفق هستند

سیدمحمد بطحایی وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت: وزیر پیشنهادی معرفی شده به مجلس شورای اسلامی، دارای عملکردی خوب و موفق هستند و ان‌شاءالله با همگرایی که ایجاد خواهد شد شاید نقطه عطفی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران باشند.

مجلس برای ادامه فضای همدلی و وفاق، به وزرای پیشنهادی رأی اعتماد دهد

سیدشهاب الدین طباطبایی فعال سیاسی با اشاره به لزوم همکاری مجلس و رأی اعتماد نمایندگان به وزرای پیشنهادی، گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس، موضع خود را در حمایت از دولت و کابینه اعلام کردند.

ان‌شاءالله نمایندگان هم به تأسی از رهبری و فضای همدلی و وفاقی که در کشور وجود دارد، به وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور رأی می‌دهند.

انتخاب سردار مومنی از بهترین تصمیمات دکتر پزشکیان است

عبدالرضا داوری با توجه به انتقادات از پیشنهاد وزیر کشور نوشت: معرفی سردار اسکندر مومنی بعنوان وزیر کشور دولت چهاردهم، یکی از بهترین تصمیمات دکتر پزشکیان است. دکتر مومنی که از لشگر 25 کربلا تا ناجا، همواره در کنار دکتر قالیباف کار کرده، در میان نظامیان کشور، چهره‌ای توسعه گرا، خردورز، میانه‌رو، با نگاهی علمی به امنیت اجتماعی است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد