×
سیاسی
شناسه خبر : 184892
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/22 ساعت 08:00
ارزیابی‌ها از وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان

ارزیابی‌ها از وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان

اعلام اسامی 19 وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم از سوی رئیس‌جمهور، واکنش‌های متفاوتی در میان شخصیت‌های سیاسی نسب به انتخاب‌‌های پزشکیان برانگیخته است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: در حالی که از زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در 16 تیرماه تا امروز گمانه‌زنی‌های متفاوتی نسبت به وزرای کابینه چهاردهم شکل گرفته بود، روز گذشته و با اعلام اسامی 19 وزیر پیشنهادی واکنش‌های متفاوتی در میان شخصیت‌های سیاسی و حتی مردم شکل گرفت.

در این گزارش به مهمترین این واکنش‌ها می‌پردازیم که در ادامه می‌خوانید:

تابش: کابینه پیشنهادی دولت بر مبنای وفاق ملی است

نماینده ادوار مجلس با تاکید بر این که کابینه پیشنهادی دکتر پزشکیان بر مبنای وفاق ملی است، گفت: سعی و تلاش رئیس جمهور بر این است که در جهت تعقیب خواسته ها و مطالبات مردم حرکت کند و حمایت همه احزاب جناح ها و گروه ها را داشته باشد.

محمدرضا تابش نماینده ادوار مجلس بیان کرد: اینکه ترکیب کابینه چگونه باشد، ایشان ملاحظاتی دارد و با موانع و مشکلاتی برخورد کرده است و برخورد می کند که باید توضیح دهد؛ ولی مهم خروجی کابینه است که در راستای تحقق شعارهای دکتر پزشکیان که مُلهم از نهج البلاغه بوده و سرآمد آنها تحقق عدالت و اینکه ایشان صدای بی صدایان باشد، است.

تابش اظهار داشت: امیدواریم خروجی کابینه محقق کننده این شعارها باشد و زودتر کابینه با رأی اعتمادی که از مجلس می گیرد، 

 موفقیت دولت موفقیت ملت است

محمد جواد آذری جهرمی در واکنش به لیست پیشنهادی دولت نوشت: موفقیت دولت، موفقیت ملّت است؛ انتقادهای زود هنگام و بیانیه‌های تضعیف کننده موضع رئیس جمهور در پی معرفی کابینه؛ شلیک به پای خود است. یار شاطر باشیم نه بار خاطر؛ وقت برای انتقاد زیاد است!

بین وزرای پیشنهادی و انتظارات، فاصله یک دره عمیق است

صادق زیباکلام نوشت: بین کابینه‌ای که آقای پزشکیان معرفی کردند و انتظاراتی که ازکابینه ایشان می‌رفت، نه یک شکاف که یک دره عمیق هست.اما من همچنان امیدوار هستم. من به پزشکیان نه برای کابینه مطلوب رای دادم نه برای پیشرفت و نه ترقی.

پزشکیان بعد از معرفی اعضای دولت، مظلوم قرار گرفته/ باید از کابینه پزشکیان دفاع کرد

محمدعلی ابطحی فعال سیاسی نوشت: پزشکیان بعد از معرفی اعضای دولت، مظلوم قرار گرفته. کابینه‌ای با اکثریت وزرای اصلاح طلبِ پر سابقه، تعدادی جوان، معاونت زنان مقبول. 

یادمان هست که این وزرا باید از تند ترین و افراطی ترین مجلس رأی اعتماد بگیرد و یادمان هست که در قانون اساسی قدرت تقسیم شده است.

پزشکیان قرار نبود دعوا کند.که مردم هم‌خسته از دعوا شده‌اند. من به همین دلیل بدون توجه به خصوصیات وزرا معتقدم باید از کابینه پزشکیان دفاع کرد.

پزشکیان در اولین امتحان نمره مردودی گرفت

پروان سلحشوری -فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: پزشکیان در اولین امتحان به جز در مواردی معدود، نمره مردودی گرفت. کابینه‌ای که نه بر اساس شایستگی و تخصص و مشورت کارگروه‌ها و شورای راهبری، بلکه با سهم‌خواهی و دخالت آشکار این و آن شکل گرفت. 

2 یا سه وزیر رای اعتماد نمی‌گیرند

راستینه عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: به نظر می‌رسد احتمالاً دو یا سه گزینه پیشنهادی دولت چهاردهم نتوانند از سد مجلس عبور کنند.

وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم، دارای عملکردی خوب و موفق هستند

سیدمحمد بطحایی وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت: وزیر پیشنهادی معرفی شده به مجلس شورای اسلامی، دارای عملکردی خوب و موفق هستند و ان‌شاءالله با همگرایی که ایجاد خواهد شد شاید نقطه عطفی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران باشند.

مجلس برای ادامه فضای همدلی و وفاق، به وزرای پیشنهادی رأی اعتماد دهد

سیدشهاب الدین طباطبایی فعال سیاسی با اشاره به لزوم همکاری مجلس و رأی اعتماد نمایندگان به وزرای پیشنهادی، گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس، موضع خود را در حمایت از دولت و کابینه اعلام کردند.

ان‌شاءالله نمایندگان هم به تأسی از رهبری و فضای همدلی و وفاقی که در کشور وجود دارد، به وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور رأی می‌دهند.

انتخاب سردار مومنی از بهترین تصمیمات دکتر پزشکیان است

عبدالرضا داوری با توجه به انتقادات از پیشنهاد وزیر کشور نوشت: معرفی سردار اسکندر مومنی بعنوان وزیر کشور دولت چهاردهم، یکی از بهترین تصمیمات دکتر پزشکیان است. دکتر مومنی که از لشگر 25 کربلا تا ناجا، همواره در کنار دکتر قالیباف کار کرده، در میان نظامیان کشور، چهره‌ای توسعه گرا، خردورز، میانه‌رو، با نگاهی علمی به امنیت اجتماعی است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حماس: ترور فرماندهان مقاومت، عزم ما را تضعیف نخواهد کرد
انگیزه‌های سیاسی ترامپ از سفر به تگزاس چیست؟
مرزبندی بهارستان بر سر مذاکره با آمریکا؛ توافق تاریخی یا تکرار تجربه‌های تلخ گذشته؟
چین چگونه به مسئله تنگه هرمز می‌نگرد؟
8 کشته و زخمی در حمله پهپادی حزب‌الله به پادگان نظامی اسرائیل
آتش‌سوزی در برج مسکونی چیتگر با نمای کامپوزیت
پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است
فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز دوباره فعال شد
چرا ایران پیروز جنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی است؟
ارسال نامه اضطراری رئیس‌جمهور اوکراین به ترامپ
جزئیات توافق امنیتی لهستان و انگلیس با تمرکز بر روسیه و سایبر
بازگشت 6 دستگاه حفاری سنگین به چرخه عملیات
آتش‌سوزی در فرودگاهی امام خمینی(ره) مهار شد + اطلاعیه گمرک
نقد وندی شرمن بر جنگ انتخابی و اشتباه ترامپ در قبال ایران
آتلانتیک: ترامپ معامله‌گر حرفه ای شکست خورده است
سانسور تلفات پس از انفجار پهپادهای حزب‌الله
ضرورت جلوگیری از درگیری‌های جدید در خلیج‌فارس
شایعات جدی درباره استیضاح یا تعویض مرتس
ام‌باپه بهترین بازیکن بدون جام
مطالبات «دارویار» پرداخت شد
نورویدیو | جنگ منطقه ای چگونه معادلات امنیت در خلیج فارس را تغییر داد ؟
یک پرونده قصاص با صلح و سازش پایان یافت
اعلام آخرین فرصت ثبت‌نام در مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی 1405
هشدار وضعیت نارنجی هوا؛ گرما و طوفان در راه خوزستان
تصمیم غیرمنتظره صدر؛ سرایا السلام به دولت می‌پیوندند
عراقچی: عید قربان فرصتی برای تقویت همبستگی اسلامی در منطقه است
تشخیص زودهنگام سرطان در خانه با یک قطره خون
در ستایش تصمیم‌گیری بهنگام و سریع
پرونده 24 میلیارد دلاری ایران/کدام کشورها پول تهران را بلوکه کرده اند؟+ اسامی کشورها
حادثه در کارخانه دماوند انرژی/ درگذشت یک کارگر
جزئیات سند غیر رسمی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا منتشر شد
انتقاد از عملیات‌های پنتاگون در اقیانوس آرام
مرشایمر :آمریکا هیچ ایده‌ای برای حل و فصل بحران ایران ندارد
جنگ بیت‌کوین و طلا/ این بار طلا برنده است
نقشه راه جدید ناسا برای سکونت در ماه فاش شد
پنتاگون آمار واقعی تلفات آمریکا در جنگ اخیر را پنهان می‌کند
ریابکوف: سرنوشت اورانیوم ایران در مذاکرات آتی روشن می‌شود
توافق دریایی میان ایران و هند
چرا دستور توقف فعالیت «ستاد فضای مجازی» صادر شد؟
آمادگی 750 پایگاه کمیته امداد برای توزیع نذورات
ادعای ونس درباره موضع مذاکراتی ایران
پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی
واکنش علیرضا قربانی به برگزاری کنسرت در تخت‌جمشید
زنگ خطر در بزرگترین دریاچه جهان
غریب‌آبادی: نوبت مدعیان غربی است که بین فشار آمریکا و حقوق بین‌الملل یکی را انتخاب کنند
ورود پزشکیان به پرونده سهمیه آسیایی پرسپولیس
نیویورکر: «خشم حماسیِ» ترامپ علیه ایران به «فاجعه حماسی» تبدیل شد
آتش سوزی در پشت بام یک مجتمع تجاری در میدان شوش
خداحافظی ستاره میلان بعد از جام جهانی
پیش بینی طلای جهانی چهارشنبه 6 خرداد ؛ طلا در انتظار سقوط بزرگ