×
سیاسی
شناسه خبر : 184830
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/22 ساعت 09:55
هوشیاری ایران در پاسخ به ترور هنیه

صلحی که نشانه‌‌‌ای از آن نیست

هوشیاری ایران در پاسخ به ترور هنیه

شلیک سه موشک 500 کیلوگرمی به سوی کودکان پناه گرفته در مدرسه التابعین غزه، میانه صلح متزلزل قطری-مصری-آمریکایی هر نامی داشته باشد، صلح نیست و تهدید و تحدید اصلی این روند نه تهران که تل‌آویو است.

نورنیوز-گروه سیاسی: بمباران پناهندگان به مدرسه التابعین در محله الدرج غزه در سحرگاه شنبه ۲۰ مرداد پس از نماز صبح تازه‌ترین نسخه از جنایات اسرائیل است که اندکی پس از ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران انجام داد. جنایتی که تاکید موکد بر این گزاره است که برای ماجراجویی‌های خونین تل‌آویو حد یقفی نیست و رژیم صهیونیستی با تمام توان در پی آن است که دامنه جنگ و آشوب را از مرزهای فلسطین اشغالی به همه خاورمیانه سرایت دهد. 

مذاکرات آتش‌بس و پایان جنگ در غزه در ۱۰ ماه گذشته، هر زمان به نتیجه نهایی و قابل قبول برای طرفین رسید، رژیم صهیونیستی با انتحاری‌ترین شکل ممکن برای نابودی آن وارد میدان شد. طی یک ماه گذشته، آمریکا، مصر و قطر سه ضلع مثلثی بودند که برای پایان‌بخشی به جنایات اسرائیل جدی‌تر از همیشه وارد میدان شدند. شدت جنایات در غزه حتی واشنگتن را هم به عنوان حامی اصلی اسرائیل به تکاپوی آتش‌بس انداخته بود.

این تلاش‌ها در ظاهر به نتیجه نهایی هم نزدیک شده بود اما راست افراطی در تل‌آویو و نماینده خلف آن یعنی بنیامین نتانیاهو، حیات خود را در ممات کودکان فلسطینی می‌داند، به ماجراجویی تازه‌ای روی آورد و «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس را در بعیدترین نقطه ممکن جهان، یعنی تهران و در عجیب‌ترین زمان ممکن یعنی بامداد نخستین روز کاری مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور جدید ایران ترور کرد.  بخش بزرگی از امیدهای واشنگتن، دوحه و قاهره در مسیر صلح و آتش‌بس با این ترور از میان رفت اما از همان ساعات نخست ترور، شخصیت‌های سیاسی و مسئولان کشورهای مختلف از آمریکا تا روسیه و از اردن هاشمی تا ایتالیا در پیام‌ها و تماس‌های آشکار و پنهان، از ایران خواستند به این ماجراجویی یا پاسخ ندهد یا پاسخ قابل کنترلی دهد.

این درخواست‌ها به بهانه عدم ایجاد اخلال در روند صلح انجام شد اما کدام صلح؟ جنایت مدرسه التابعین و پاره‌های پران کودکان پناه گرفته در این مدرسه هیچ نسبتی با صلح نداشته و ندارد و می‌تواند نقطه پایانی بر هرگونه آتش‌بس در منطقه باشد. در این جنایت که با محکومیت شدید جامعه جهانی، کشورهای عربی و اسلامی روبرو شده دستکم ۱۰۰ فلسطینی به شهادت رسیدند و این آمار با توجه به حضور ۴ تا ۵ هزار آواره جنگ غزه در این مدرسه، امکان افزایش دارد.

واقعیتی که از اتاق‌های فکر و عملیات رژیم اسرائیل به جهان مخابره می‌شود صلح و آتش‌بس نیست و در عالم واقع آن‌چه روند صلح در این مقطع را تهدید کرده و یا حتی از میان برده است، بنیامین نتانیاهو و کابینه افراطی اوست نه پاسخ قانونی و قاطع جمهوری اسلامی ایران به نقض حاکمیت ملی خود. اینکه این دو گزاره بدیهی در دیدگاه برخی از کشورهای غربی وارونه تفسیر و تحلیل می‌شود به خوبی نشان می‌دهد که کسی از میان آن‌ها به صلحی واقعی نمی‌اندیشد، بلکه این عَلم آتش‌بس‌خواهی هم تنها برای سرپوش نهادن به جنایات جنگی در غزه است. روی زمین غزه هیچ نشانه‌ امیدبخشی از صلح دیده نمی‌شود و نابودگر آن امید و این صلح نه ایران که اسرائیل است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
نوراینفو / کدام غذاها در روزها آلوده کمک می‌کند راحت نفس بکشیم ؟
افزایش شیوع آنفلوآنزا نسبت به سال گذشته
سریال‌های تازه تلویزیون با بازگشت مهران مدیری و سعید آقاخانی
دستگیری عامل آتش‌سوزی و تیراندازی در خرم‌آباد
دو فرمانده فلسطینی در نبرد با نیروهای اشغالگر به شهادت رسیدند
حباب سکه طی هفته اخیر روند کاهشی را تجربه کرد
زمان پرداخت، ثبت‌نام و تغییرات جدید وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اخراج رونالدو و عواقبش برای فیفا
دریابان علی شمخانی: ایران هنوز از قدرت دریایی اش رونمایی نکرده است + فیلم
گروه های مقاومت فلسطین، قطر و اردن تجاوز رژیم صهیونیستی به «بیت‌جن» سوریه را محکوم کردند
نبرد داده و الگوریتم؛ ایران کجای معادله آینده است؟
آتش دوباره به جان جنگل‌های کارمزد سوادکوه افتاد
اعتراف صهیونیست‌ها به قدرت حماس در حوزه سایبری
کالاس: اروپا با «تغییرات تکان‌دهنده» روبه‌رو است
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
مدارس و دانشگاه‌ها فردا شنبه غیرحضوری/ ادارات با نظر مدیران دورکار شدند/بانکها کشیکند
اوکراین در آستانه یک کودتای نظامی
«مجنون» رکورددار فروش در سینمای دفاع مقدس ایران شد
وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله سایبری
دستخط رهبر معظم انقلاب برای نوه شهید حاجی‌زاده+تصویر
جزئیات واریز یارانه آذر 1404
نمایش یادگاری‌های تختی / فرصتی بی‌نظیر برای علاقمندان در تهران!
تعطیلی مدارس بر اساس سه شاخص کلیدی
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
X
آگهی تبلیغاتی