×
بین الملل
شناسه خبر : 184637
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/18 ساعت 21:57
فارن پالیسی: سیاست خارجی آمریکا در ارتباط با اسرائیل باید توسط هریس-والز بازتعریف شود

فارن پالیسی: سیاست خارجی آمریکا در ارتباط با اسرائیل باید توسط هریس-والز بازتعریف شود

مجله تحلیلی فارن پالیسی در گزارشی با اشاره به تغییر نگرش جامعه آمریکایی نسبت به سیاست‌ خارجی ایالات متحده توصیه کرد که کارزار «هریس - والز» و دموکرات ها در مورد اتحاد با تل‌آویو تجدیدنظر کنند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: مجله «فارن پالیسی» با اشاره به تغییر نگرش جامعه آمریکایی نسبت به سیاست‌ خارجی ایالات متحده به ویژه در مورد غرب آسیا و مشخصا رژیم صهیونیستی، بر لزوم تغییر جهت‌گیری کمپین «هریس - والز» و تجدیدنظر دموکرات ها در مورد اتحاد با تل‌آویو تاکید کرد.

به گزارش این رسانه تحلیلی آمریکایی، کامالا هریس معاون رئیس جمهوری آمریکا به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات آتی ریاست جمهوری باید رویکرد خود را نسبت به جهان را تعریف کند.

این مقاله با اشاره به این که تیم والز معاون تازه معرفی شده هریس برای انتخابات، تمایل چندانی نسبت به رویکردهای قدیمی سیاست خارجی ایالات متحده ندارد، افزود: انتخاب چنین فردی به عنوان معاون، می تواند به بازتعریف هریس در موضوع سیاست خارجی کمک کند.

فارن پالیسی ‌عبارت «آمریکا بازگشت»، شعار سیاست خارجی بایدن را به عنوان یک شمشیر دولبه توصیف کرد و نوشت: این شعار برای برخی از رای دهندگان، نویدبخش بازگشت به وضعیت عادی قبل از (ریاست جمهوری دونالد) ترامپ ‌رئیس جمهوری سابق آمریکا است و برای برخی دیگر نشانه بازگشت آمریکا به وضعیتی است که نه از نظر سیاسی محبوب بود و نه از نظر استراتژیک عاقلانه به نظر می رسید.

هریس ماه گذشته در جریان راه اندازی کمپین ریاست جمهوری خود، نگاهی اجمالی به چشم انداز آینده نگرتر ارائه کرد و شعار «ما به عقب برنمی گردیم» سر داد. این شعار ظاهراً در انتقاد از سیاست های دوران ترامپ انتخاب شده است اما می تواند در عین حال در مورد رویکردهای اشتباه بسیاری از مسیرهای رهبری آمریکا در جهان نیز صدق کند.

این مقاله با اشاره به نتایج نظرسنجی های انجام شده و اعلام موضع شهروندان آمریکایی در مورد سیاست خارجی کشورشان، نوشت: بسیاری از کسانی که هریس را تایید می‌کنند، دیگر تمایلی به بازگشت به دورانی ندارند که در آن جنگ‌های ناگوار برای تغییر رژیم ها توجیه شده بود. آن ها دیگر تمایل به بازگشت به دورانی ندارند که ایالات متحده خود را تنها منبع دموکراسی و مدافع آن در جهان می دانست.

فارن پالسی در بخش دیگری از این مقاله نوشت: احتمالا هریس سیاست خارجی عمل‌گرایانه‌تر و مترقی‌تری را توسعه می دهد. این تغییر با اجماع نظر کارشناسان نیز همخوانی دارد.

یک تحقیق که به تازگی از سوی «بنیاد کارنگی برای صلح بین‌المللی» صورت گرفت، نشان می‌داد رویکرد کنونی ایالات متحده نسبت به جهان «با چالش‌های جاری و آینده دنیا سازگار نیست». این مطالعه همچنین به افزایش تقاضا برای «جهت گیری مجدد استراتژیک بزرگ» از سوی آمریکا اشاره کرد؛ جهت‌گیری که به استفاده عاقلانه‌تر و استراتژیک‌تر از قدرت این کشور منجر شود.

نگارنده این مقاله موضوع فلسطین و رژیم اسرائیل را به عنوان یک شاهد مثال برای نشان دادن ضرورت تغییر در رویکرد سیاست خارجی آمریکا مطرح کرد و نوشت: هریس و والز در تغییر نگرش نسبت به اسرائیل نسبت به جمهوریخواهان آمادگی بیشتری دارند. از طرفی حمایت آمریکایی‌ها از حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل از سوی نسل جوان‌ آمریکایی کاهش یافته است، در حالی که نگرانی و همدردی این نسل در مورد رنج فلسطینیان روز به روز بیشتر می شود. این موضوع تنها به جوانان و تحصیلکرده‌ها محدود نمی شود. نظرسنجی نشان می دهد که تفاوت های نگرشی قابل توجهی حتی بین افراد ۴۰ و ۶۰ ساله ساله نسبت به موضوع فلسطین و اسرائیل وجود دارد. در سراسر طیف جمعیتی در ایالات متحده، صرف نظر از قومیت یا سن، حمایت گسترده ای از آتش بس در غزه وجود دارد.

این مقاله در پایان صدای رای دهندگان آمریکایی در مورد لزوم تغییر و بازنگری در رویکرد خارجی ایالات متحده نسبت به رژیم اسرائیل را حتی در تعیین معاون از سوی هریس نیز تعیین کننده دانسته و آورده‌است: ممکن است جنگ در غزه در نهایت به تصمیم هریس برای جایگزین کردن والز به جای جاش شاپیرو فرماندار پنسیلوانیا (گزینه احتمالی قبلی هریس برای معاونت) منجر شده باشد ‌چرا که رای دهندگان حامی فلسطین با صدای بلند علیه مواضع حمایت گرایانه شاپیرو از اسرائیل در هفته های اخیر انتقاد کرده بودند.

 
 


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
اجرای موج 72عملیات وعده صادق 4/ شب هولناک اسرائیل پس از اصابت موشک ایران به دیمونا و عراد
مرگ رابرت مولر؛ چهره جنجالی تحقیقات انتخابات 2016 آمریکا
قالیباف: آسمان اسرائیل بی‌دفاع است ؛ وقت اجرای نقشه‌های بعدی رسیده است
آژانس انرژی: جنگ علیه ایران بی‌سابقه‌ترین بحران انرژی جهان را رقم زد
وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل آغازگر جنگ است، تل‌آویو راهی برای صلح نمی‌خواهد
عرضه حفظ گرینلند را ندارید، درخواست بدهید ما بیاییم
ممکن است امکان مذاکره در مورد بازگرداندن دارایی‌های مسدود شده ایران وجود داشته باشد
فایننشال تایمز: اقتصاد آمریکا توان آن را ندارد که از پس جنگ با ایران برآید
ایران در حال تثبیت یک «معادله پاسخ» است
اعتراف به ضعف استراتژیک نیروی دریایی انگلیس در برابر ایران
خبرنگار آمریکایی: حمله ایران به دیمونا ضعف پدافند هوایی اسرائیل را آشکارتر کرد
دیدگاه عراقچی نسبت به رشته توئیت یک پژوهشگر آمریکایی
کشورهای عربی و اسلامی حمله رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کردند
وداع با پیکر مطهر سردار شهید نائینی در کاشان
چرا شهر دیمونا اهمیت دارد؟
کاهش حمایت از ترامپ در پی تجاوز به ایران
در اوج نبردِ قدرتمندانه رزمندگان، مردم عزیز ما نیز صحنه‌ای استثنائی خلق کرده‌اند
وزیر کار زمان ابلاغ دستمزد 1405 کارگران را اعلام کرد
حمله ایران به پالایشگاه حیفا: پنهان‌کاری اسرائیل درباره تلفات واقعی خود!
فارن پالیسی: جنگ با ایران «یک انتخاب» بوده نه «یک ضرورت»
هشدار وزارت اطلاعات به ارسال‌کنندگان محتوا به رسانه‌های معاند
مایه تاسف است که کشورهای اسلامی در محکوم کردن ظلم آشکار، کوتاهی می‌کنند
لندن پیامدهای این انتخاب پرریسک را سنجیده؟
نظم آنگلوساکسونی، کانون اضطراب ژئوپلیتیکی تاریخی ایران (قسمت دوم)
پاسخ قالیباف به وزیر خزانه‌داری آمریکا: هرچی بوده فروختیم!
تاکید عراقچی بر ضرورت اعمال فشار کشورهای مستقل بر متجاوزان
ایندیپندنت: ترامپ خود را در دامی گیر انداخته که قادر به فرار از آن نیست
پرده‌برداری سی‌ان‌ان از دروغ وزیر جنگ آمریکا
تیم ملی فوتبال عازم ترکیه شد
مرندی : افزایش تماس‌ها با ایران برای پذیرش قواعد جدید ادارهٔ تنگهٔ هرمز
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم برای استمرار حضور در میادین شهرهای سراسر کشور
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: داشتن حق وتو برای ایران در سازمان ملل، یکی از شروط پایان جنگ است
پیام تبریک عراقچی به مناسبت اعیاد فطر و نوروز
هدیه دولت به ملت؛ ثبت‌نام اینترنت رایگان+ لینک ثبت‌نام
امروز هر دلار آمریکا چند شد؟
لاوروف: اقدامات آمریکا و اسرائیل در منطقه پیامدهای سنگین و بلندمدت خواهد داشت
دستگیری 25 نفر از عوامل وطن فروش در آذربایجان غربی
صدراعظم سابق آلمان: آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران پیروز نخواهند شد
پیکر سردار شهید نائینی در حرم حضرت معصومه(س) تشییع شد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به وضعیت بیمارستان اندیمشک
السیسی وارد عربستان شد
مسکو: حمله به تأسیسات نطنز ایران نقض آشکار حقوق بین‌الملل است
جابجایی اسباب و اثاثیه منزل تا 15 فروردین ممنوع شد
آمریکا: برای خرید نفت ایران مجوز صادر شد/ ایران: نفت مازاد برای فروش نداریم
ازسرگیری تدریجی صادرات گاز ایران به عراق
آغاز انتقال خدمات دولت به پیام‌رسان‌های داخلی با محوریت «بله»
دستگیری 5 جاسوس رژیم صهیونیستی در خراسان شمالی
دستگیری 4 نفر از عوامل مرتبط با اینترنشنال
وقوع بدترین سیل 20 سال اخیر در هاوایی
پزشکیان: اسرائیل عامل ناآرامی و تشنج در منطقه است نه ایران