×
بین الملل
شناسه خبر : 184637
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/18 ساعت 21:57
فارن پالیسی: سیاست خارجی آمریکا در ارتباط با اسرائیل باید توسط هریس-والز بازتعریف شود

فارن پالیسی: سیاست خارجی آمریکا در ارتباط با اسرائیل باید توسط هریس-والز بازتعریف شود

مجله تحلیلی فارن پالیسی در گزارشی با اشاره به تغییر نگرش جامعه آمریکایی نسبت به سیاست‌ خارجی ایالات متحده توصیه کرد که کارزار «هریس - والز» و دموکرات ها در مورد اتحاد با تل‌آویو تجدیدنظر کنند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: مجله «فارن پالیسی» با اشاره به تغییر نگرش جامعه آمریکایی نسبت به سیاست‌ خارجی ایالات متحده به ویژه در مورد غرب آسیا و مشخصا رژیم صهیونیستی، بر لزوم تغییر جهت‌گیری کمپین «هریس - والز» و تجدیدنظر دموکرات ها در مورد اتحاد با تل‌آویو تاکید کرد.

به گزارش این رسانه تحلیلی آمریکایی، کامالا هریس معاون رئیس جمهوری آمریکا به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات آتی ریاست جمهوری باید رویکرد خود را نسبت به جهان را تعریف کند.

این مقاله با اشاره به این که تیم والز معاون تازه معرفی شده هریس برای انتخابات، تمایل چندانی نسبت به رویکردهای قدیمی سیاست خارجی ایالات متحده ندارد، افزود: انتخاب چنین فردی به عنوان معاون، می تواند به بازتعریف هریس در موضوع سیاست خارجی کمک کند.

فارن پالیسی ‌عبارت «آمریکا بازگشت»، شعار سیاست خارجی بایدن را به عنوان یک شمشیر دولبه توصیف کرد و نوشت: این شعار برای برخی از رای دهندگان، نویدبخش بازگشت به وضعیت عادی قبل از (ریاست جمهوری دونالد) ترامپ ‌رئیس جمهوری سابق آمریکا است و برای برخی دیگر نشانه بازگشت آمریکا به وضعیتی است که نه از نظر سیاسی محبوب بود و نه از نظر استراتژیک عاقلانه به نظر می رسید.

هریس ماه گذشته در جریان راه اندازی کمپین ریاست جمهوری خود، نگاهی اجمالی به چشم انداز آینده نگرتر ارائه کرد و شعار «ما به عقب برنمی گردیم» سر داد. این شعار ظاهراً در انتقاد از سیاست های دوران ترامپ انتخاب شده است اما می تواند در عین حال در مورد رویکردهای اشتباه بسیاری از مسیرهای رهبری آمریکا در جهان نیز صدق کند.

این مقاله با اشاره به نتایج نظرسنجی های انجام شده و اعلام موضع شهروندان آمریکایی در مورد سیاست خارجی کشورشان، نوشت: بسیاری از کسانی که هریس را تایید می‌کنند، دیگر تمایلی به بازگشت به دورانی ندارند که در آن جنگ‌های ناگوار برای تغییر رژیم ها توجیه شده بود. آن ها دیگر تمایل به بازگشت به دورانی ندارند که ایالات متحده خود را تنها منبع دموکراسی و مدافع آن در جهان می دانست.

فارن پالسی در بخش دیگری از این مقاله نوشت: احتمالا هریس سیاست خارجی عمل‌گرایانه‌تر و مترقی‌تری را توسعه می دهد. این تغییر با اجماع نظر کارشناسان نیز همخوانی دارد.

یک تحقیق که به تازگی از سوی «بنیاد کارنگی برای صلح بین‌المللی» صورت گرفت، نشان می‌داد رویکرد کنونی ایالات متحده نسبت به جهان «با چالش‌های جاری و آینده دنیا سازگار نیست». این مطالعه همچنین به افزایش تقاضا برای «جهت گیری مجدد استراتژیک بزرگ» از سوی آمریکا اشاره کرد؛ جهت‌گیری که به استفاده عاقلانه‌تر و استراتژیک‌تر از قدرت این کشور منجر شود.

نگارنده این مقاله موضوع فلسطین و رژیم اسرائیل را به عنوان یک شاهد مثال برای نشان دادن ضرورت تغییر در رویکرد سیاست خارجی آمریکا مطرح کرد و نوشت: هریس و والز در تغییر نگرش نسبت به اسرائیل نسبت به جمهوریخواهان آمادگی بیشتری دارند. از طرفی حمایت آمریکایی‌ها از حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل از سوی نسل جوان‌ آمریکایی کاهش یافته است، در حالی که نگرانی و همدردی این نسل در مورد رنج فلسطینیان روز به روز بیشتر می شود. این موضوع تنها به جوانان و تحصیلکرده‌ها محدود نمی شود. نظرسنجی نشان می دهد که تفاوت های نگرشی قابل توجهی حتی بین افراد ۴۰ و ۶۰ ساله ساله نسبت به موضوع فلسطین و اسرائیل وجود دارد. در سراسر طیف جمعیتی در ایالات متحده، صرف نظر از قومیت یا سن، حمایت گسترده ای از آتش بس در غزه وجود دارد.

این مقاله در پایان صدای رای دهندگان آمریکایی در مورد لزوم تغییر و بازنگری در رویکرد خارجی ایالات متحده نسبت به رژیم اسرائیل را حتی در تعیین معاون از سوی هریس نیز تعیین کننده دانسته و آورده‌است: ممکن است جنگ در غزه در نهایت به تصمیم هریس برای جایگزین کردن والز به جای جاش شاپیرو فرماندار پنسیلوانیا (گزینه احتمالی قبلی هریس برای معاونت) منجر شده باشد ‌چرا که رای دهندگان حامی فلسطین با صدای بلند علیه مواضع حمایت گرایانه شاپیرو از اسرائیل در هفته های اخیر انتقاد کرده بودند.

 
 


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
گلستان در مسیر جهش تولید برق تجدیدپذیر قرار گرفت
هشدار صدراعظم آلمان به واشنگتن: در انتخابات ما دخالت نکنید
هشدار تازه درباره تنگه هرمز؛ چرا کشتی‌ها مسیر آمریکا را دور می‌زنند؟
5 قاتل صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند + جزئیات پرونده قتل ها
جشن جنجالی آرژانتین پس از حذف انگلیس؛ ماجرای مالویناس چیست؟
ضربه مرزبانان به شبکه قاچاق سلاح در سیستان و بلوچستان
ماسک وارد میدان انتخابات فرانسه شد؛ حمایت آشکار از مارین لوپن
7 مأموریت مهم مبلغان اربعین 1405 اعلام شد
پشت‌پرده لغو برنامه سفر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن
چگونه 80 میلیون بشکه نفت از بحران عبور کرد؟
شمار شهدای جنگ از 73 هزار نفر عبور کرد
سایه جنگ در خاورمیانه بر صنعت هواپیمایی جهان
ترامپ چگونه درگیر باتلاقی به نام ایران شد؟
راز سرقت‌های بی‌صدا در مراکز خرید؛ این سارق‌ها دیده نمی‌شوند
میانجیگری مرگبار در لاهیجان؛ جزئیات قتل در نزاع خیابانی
دستاوردهای پزشکی ایران به ازبکستان می‌رود
قیمت سکه و طلا امروز 25 تیر1405؛ بازار طلا عقب نشست + جدول قیمتها
تصادف مرگبار در بزرگراه یادگار امام کرج؛ پژو پارس قربانی گرفت
روسیه: بحران تنگه هرمز راه‌حل نظامی ندارد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 25 تیر؛ دلار در مسیر صعود
نورنما | آهوهای خارک از ترس انفجار به خیابان پناه بردند
جزییات آتش سوزی یک هتل در مشهد/تعداد نجات یافتگان و مصدومین
آغاز تنش تجاری جدید؛ تعرفه 25 درصدی آمریکا علیه برزیل
یارانه نقدی تیرماه واریز شد؛ 28 میلیون نفر مشمول دریافت شدند
کشف 1.5 میلیارد تومان برنج احتکاری درلرستان
آرژانتین در جمع بزرگان تاریخ جام جهانی؛ رکوردی که مسی و یارانش ثبت کردند
پیام اسکالونی برای اسپانیا قبل از فینال؛ آرژانتین آماده آخرین نبرد است
علیرضا فغانی داور فینال جام‌جهانی 2026 شد
چرا انگلیس مقابل آرژانتین شکست خورد؟ پاسخ سرمربی سه‌شیرها
آمار شوکه‌کننده از بازدهی بازارها؛ طلا چند برابر مسکن رشد کرد؟
پشت پرده گفت‌وگوی کاتس و وزیر دفاع آمریکا
قربانگاه منافع ملی
در عراق چه می گذرد؟
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور مسئول واحد تک‌تیرانداز حماس
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه 25 تیر 1405؛ بازار در انتظار فتح قله‌های جدید
جاماندگان مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بخوانند؛ مهلت ثبت‌نام اعلام شد
هری کین راز شکست انگلیس مقابل آرژانتین را فاش کرد
بحران اعتماد به نتانیاهو ادامه دارد؛ رقابت نفسگیر احزاب اسرائیلی در نظرسنجی ها
آمادگی کامل توانیر برای تامین برق پایدار آزمون کارشناسی ارشد
تفاهم نامه را چه‌کسی پاره کرد؟
قهرمانی تیم میکس تکواندوی ایران با شکست روسیه در فینال
اذعان معاون ترامپ به ضعف دولت در مدیریت اسناد اپستین
روزهای 29 و 30 تیر از محور هراز تردد نکنید
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب ،هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا
استانداری کرمان شایعه حمله به 5 نقطه استان را تکذیب کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 25 تیر 1405+ جدول
موضع تازه پاکستان درباره بحران منطقه؛ زمان بازگشت به توافق فرا می‌رسد
هشدار درباره بحران برق اروپا؛ «منحنی اردک» بازار انرژی را به هم ریخت
هشدار سخنگوی ارتش: کنترل تنگه هرمز خط قرمز ایران است
جزئیات تعویق امتحانات نهایی 25 و 27 تیر درچهار استان جنوبی