×
سیاسی
شناسه خبر : 184586
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/18 ساعت 13:13
پیام تبریک علی باقری و فرماندهان ارتش و سپاه به یحیی السنوار

پیام تبریک علی باقری و فرماندهان ارتش و سپاه به یحیی السنوار

جنبش مقاومت اسلامی حماس سه شنبه 16 مردادماه یحیی السنوار را به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش به جانشینی شهید اسماعیل هنیه انتخاب کرد. وزیر امورخارجه و فرماندهان کل ارتش و سپاه این انتخاب را در پیام های جداگانه به یحیی السنوار تبریک گفتند.

نورنیوز-گروه سیاسی: علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی خطاب به یحیی السنوار با تبریک انتخاب او به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی حماس این انتخاب را در برهه حساس کنونی، دربرگیرنده امید، انسجام، اقتدار و پیروزی برای جنبش حماس،‌ ملت فلسطین و محور مقاومت و همچنین بیانگر استیصال و ناکامی و شکست سیاست ترور، اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی و حامیان بین‌المللی آن دانست.

در متن پیام علی باقری خطاب به یحیی السنوار آمده است :

 بسم الله الرحمن الرحیم

برادر گرامی و مجاهد بزرگ
جناب آقای یحیی السنوار

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

انتخاب جنابعالی را به عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین- حماس به جانشینی شهید سرافراز و مجاهد خستگی ناپذیر جناب شیخ اسماعیل هنیه، تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان برای جنابعالی سلامتی، موفقیت و اقتدار در مسیر تحقق اهداف و آرمان والای ملت فلسطین که در رأس آن محو اشغالگری و آزادی کامل فلسطین و قدس عزیز قرار دارد، مسالت دارم.

این انتخاب در برهه حساس کنونی، هم دربرگیرنده امید، انسجام، اقتدار و پیروزی برای جنبش حماس،‌ ملت قهرمان فلسطین و محور مقاومت و همچنین بیانگر استیصال و ناکامی و شکست سیاست ترور، اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی و حامیان بین‌المللی آن است.

اکنون به برکت جهاد مؤمنانه و قهرمانانه مردم عزیز فلسطین به‌ویژه غزه مظلوم و مقتدر، فلسطین به آرمانی جهانی و مقاومت به گزینه راهبردی تبدیل شده است.

امید است در سایه رهبری جدید جنبش حماس، انسجام و وحدت مبارزان مقاومت و پایداری اسطوره‌ای ملت فلسطین، شاهد استمرار مسیر جهادی رهبران شهید این جنبش و کسب پیروزی‌های سیاسی و میدانی روزافزون تا تحقق پیروز نهایی در آزادسازی کل سرزمین تاریخی فلسطین از نهر تا بحر و تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس باشیم.»

پیام فرمانده سپاه به "یحیی السنوار" رئیس جدید دفتر سیاسی حماس

 سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی انتصاب یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی حماس را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

و لینصرن الله من ینصره ان الله لقوی عزیز

برادر عزیز و مجاهد نستوه جناب آقای حاج یحیی ابراهیم سنوار زید عزه العالی

سلام علیکم؛

خبر انتصاب جنابعالی به ریاست دفتر سیاسی جنبش اسلامی، مردمی و جهادی حماس از سوی اعضای رشید و بصیر شورای رهبری مقاومت فلسطین، چونان باران رحمت و انوار حیات بخشی بود که پس از شهادت اسوه تقوی و جهاد و ابوالشهدا حاج اسماعیل هنیه دل مؤمنان و موحدان و مجاهدان را تسکین داد و دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیان بی‌شرم آن را در نگرانی شدید فرو برد.

این انتخاب نشان داد اگر مردی پس از سال‌ها مجاهدت مخلصانه، ندای ارجعی رب الارباب را عاشقانه و مشتاقانه لبیک گوید، پرچم پر افتخار مجاهدت او بر زمین نمی‌افتد و مجاهد مخلص و بصیر دیگری راه او را قوی‌تر ادامه می‌دهد.

جنابعالی که از درس آموختگان مکتب مجاهدان و عصاره شهیدان عظیم الشان بزرگ هستید، به حول و قوه الهی با پشتیبانی ملت بزرگ فلسطین و همراهی امت اسلام، تداوم بخش راه شهیدان و مجاهدان و تحقق بخش وعده آزادی کامل فلسطین عزیز با مرکزیت قدس شریف خواهید بود.

اینجانب و سایر برادران جهادی شما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تاسی از قرآن کریم و پیامبر عظیم الشان صلوات الله علیه و آله و رهنمودهای حضرت امام خمینی قدس سره الشریف و تحت رهبری حضرت امام خامنه‌ای دامت برکاته، مثل همیشه از هیچ کمکی به شما و سایر مجاهدان مقاوم دریغ نخواهیم کرد و آن را بعنوان فریضه‌ای پر افتخار نصب‌العین خواهیم داشت.

رجاء واثق دارم جهاد کنونی فرزندان فلسطین بخصوص مردان و زنان غزه عزیز که با صبر و استقامت شان معادلات جهان را به نفع امت اسلام تغییر داده‌اند، با مدیریت قوی شما به نتیجه برسد و ریشه رژیم جنایتکار صهیونیستی به‌زودی از خاک مقدس فلسطین کنده شود.

و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم

سرلشکر پاسدار حسین سلامی
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

سرلشکر موسوی به یحیی سنوار تبریک گفت

 امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پیامی به حاج «یحیی ابراهیم سنوار»، انتخاب وی به عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر مجاهد و فرمانده مبارز جبهه مقاومت آقای حاج یحیی السنوار

سلام علیکم
انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان رییس دفتر سیاسی حماس گویای عزم راسخ جبهه مقاومت به ادامه راه پرافتخار شهید عزیز دکتر اسماعیل هنیه و استمرار خط مبارزه با رژیم منحوس و پلید صهیونیستی و مهر تاییدی بر شکست آن رژیم جلاد در ترور رهبران میدانی  محور مقاومت است.

از سوی  خود و آحاد ارتش جمهوری اسلامی ایران انتخاب جنابعالی که با پیشینه ارزشمند سال‌ها مجاهدت در راه احقاق حقوق مردم مظلوم فلسطین و قاطعیت در برابر دشمنان بشریت و خستگی‌ناپذیری در این راه مقدس مزیّن شده، صمیمانه  به حضرتعالی، مردم مظلوم فلسطین و مدافعان و منتقمان خونهای پاک شهیدان غزه و وجدان‌های بیدار در سراسر جهان تبریک عرض می‌کنم.

این انتخاب  دقیق، حکایت از هوشمندی، پویایی و تصمیم قاطع جنبش مقاومت اسلامی بر ضرورت ادامه مسیر مبارزه و ان‌شاءالله نابودی زودرس رژیم صفاک صهیونیستی  و آزادی قدس شریف دارد.

توفیقات جنابعالی و جبهه مقاومت اسلامی، مردم مومن، صبور و استوار غزه را از خدای متعال مسئلت دارم.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران
سرلشکر سید عبد الرحیم موسوی


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند