×
سیاسی
شناسه خبر : 184543
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/17 ساعت 21:27
کربی:  آمریکا نمی‌خواهد شاهد تشدید درگیری‌ها باشد

کربی: آمریکا نمی‌خواهد شاهد تشدید درگیری‌ها باشد

سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید با تاکید بر این ادعا که آمریکا نمی‌خواهد شاهد تشدید درگیری ها باشد از مذاکرات فشرده برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا در پی تجاوز اسرائیل به بیروت و تهران و شهادت فواد شکر از فرماندهان حزب الله و اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و پاسخ احتمالی ایران و حزب الله لبنان به تل آویو، درگیر «دیپلماسی فشرده» برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه خاورمیانه است.

جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که واشنگتن درگیر «دیپلماسی فشرده» برای جلوگیری از تشدید تنش در خاورمیانه است و رویدادهای بین ایران و اسرائیل را از « نزدیک» زیر نظر دارد.

کربی با تاکید بر این ادعا که آمریکا نمی‌خواهد شاهد تشدید درگیری باشد، گفت که واشنگتن "قابلیت‌های مهمی" را به منطقه منتقل کرده است و در صورت حمله به اسرائیل از آن دفاع خواهد کرد.

وی ادامه داد: اگر ایران همانطور که بارها گفته‌است که «می‌خواهد» اقدام کند، ما آماده دفاع از اسرائیل بر اساس منافع خود خواهیم بود و معتقدیم که تغییر موضع نیروها که به دستور جو بایدن رئیس‌جمهور و لوید آستین وزیر دفاع آمریکا انجام شده، ما را در موقعیت خوبی برای این کار قرار داده است.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.السنوار که اسرائیل معتقد است حملات ۷ اکتبر (۱۵ مهر) را سازماندهی کرد، پس از ترور  اسماعیل هنیه در تهران ، به‌ عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس منصوب شد.

او که ۶۲ سال سن دارد ریاست جنبش حماس در نوار غزه را برعهده داشته است. السنوار در سال ۱۹۸۹ میلادی (۱۳۶۸ شمسی) از سوی یک دادگاه اسرائیل به چهار بار زندان ابد به علاوه ۲۵ سال زندان محکوم شد اما در نهایت بعد از ۲۲ سال حبس در سال ۲۰۱۱ در معامله و مبادله زندانیان آزاد شد؛ وی از جمله رهبران حماس به شمار می رود که آمریکا نامش را در فهرست ادعایی افراد تحت تعقیب قرار داده است.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران صبح چهارشنبه (۳۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) در بیانیه ای اعلام کرد: «با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز ( چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.»

دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری در پیامی در واکنش به شهادت «اسماعیل هنیه»، نوشت: جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل نیز در پی حمله تروریستی و متجاوزانه رژیم اسرائیل به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران و شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد: این رژیم تروریستی و حامیان آن مسئولیت این اقدامات را بر عهده دارند. جمهوری اسلامی ایران در استفاده از حق ذاتی خود در دفاع مشروع، به موجب ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد برای پاسخ قاطع و فوری، تردیدی نخواهد کرد.

پیش از این جنایت فجیع، رژیم اسرائیل حملات تروریستی را در جنوب بیروت، لبنان، علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی انجام داد و شامگاه سه شنبه سی ام جولای ۲۰۲۴ به ضاحیه بیروت حمله کرد و یک ساختمان مسکونی را در یکی از محله های آن هدف قرار داد که بر اثر آن شماری از شهروندان به شهادت رسیده و برخی دیگر زخمی شدند. بر اثر این حمله، ویرانی زیادی در برخی طبقه های ساختمان به بار آمد و فواد شکر(حاج محسن) از فرماندهان ارشد مقاومت که در آن زمان در این ساختمان حضور داشت، به شهادت رسید.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در پی درخواست ایران که مورد حمایت چین، الجزایر و روسیه به‌ عنوان رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفت، ۳۱ ژوئیه (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) برای ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در ایران تشکیل جلسه داد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
ایران 4 - کاستاریکا صفر
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ضروری است جامعه جهانی واکنشی قاطع نسبت به جنگ نشان دهد
فراخوان عمومی حضور داوطلبان مردمی در جبهه‌های پشتیبانی و دفاع مردمی
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل کاستاریکا اعلام شد
بلومبرگ: قیمت نفت تا 6 هفته دیگر 200 دلار می‌شود
تأمین آرد و نان در تهران و استان‌های مسافرپذیر بدون مشکل
پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت سرلشکر اسحاقی
واکنش قالیباف به انصراف رژیم صهیونیستی از مشارکت در عملیات زمینی با آمریکا
گزارش اولیه خسارات جنگ در 24 استان؛ بیش از هزار واحد به‌طور کامل تخریب شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس؛ آزادراه تهران–شمال به سمت شمال مسدود شد
واکنش میدری به تعرض آمریکا و رژیم صهیونیستی به یک شرکت دارویی
تجاوز نظامی به ایران؛ هشدار کارشناسان سازمان ملل درباره آسیب‌های سنگین زیست‌محیطی
لبنان به کدام سو می‌رود؛ ثبات در سایه بازدارندگی یا تشدید تقابل؟
گزارش یونسکو از خسارت جنگ به آثار تاریخی ایران
پیام وزارت اطلاعات در پی شهادت دریابان تنگسیری
بیش از 30 درصد شرکت‌های های‌تک اسرائیلی در فکر ترک اراضی اشغالی هستند
قدردانی رهبر معظم انقلاب از علمای اهل سنت استان کردستان
سناریوی جنگ زمینی واشنگتن؛ جرقه انفجار نبرد منطقه‌ای بزرگ
فردا؛ تشییع سرداران شهید تنگسیری، اسحاقی و جمعی از شهدای مدافع اقتدار کشور
کوله پشتی میناب؛ نمادی جهانی برای ترامپیسم تبهکار
کشف 4000 تن کالای اساسی احتکاری و قاچاق
پیام تسلیت دکتر محمد مخبر در پی شهادت دریابان پاسدار شهید تنگسیری
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
برخورد پلیس با سارقان در پایتخت
پزشکیان، قالیباف، اژه‌ای و ذوالقدر در یک صف مشغول اداره کشورند
اردوغان خواستار پایان یافتن فوری درگیری‌ها در غرب آسیا شد
اعلام بسته جامع حمایتی وزارت اقتصادبرای ایرانیان مقیم امارات
ابتکار لازم برای تولید و افزایش سرمایه بانک‌ها پیش‌بینی شده است
پرداخت تسهیلات کم بهره به واحدهای صنفی خسارت دیده از جنگ در پایتخت
وزارت اطلاعات: 54 عامل دشمن در 4 استان دستگیر شدند