×
حوادث
شناسه خبر : 184421
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/16 ساعت 15:02
ناپدری فرزند خوانده‌اش را کشت/ مادر مقتول به آزادی همسرش رضایت داد!

ناپدری فرزند خوانده‌اش را کشت/ مادر مقتول به آزادی همسرش رضایت داد!

مردی که بعد از مصرف مواد مخدر پسرخوانده 5 ساله‌اش را در اقدامی هولناک با آجر مصدوم و سپس او را خفه کرده و به قتل رسانده بود به پای میز محاکمه کشانده شد اما مادر مقتول به دلیل نداشتن سرپناه رضایت بی‌قید و شرط داد تا همسرش سریعتر آزاد شود.

نورنیوز-گروه حوادث: 20 مهر سال 1402 زن جوانی به نام مریم با انتقال پسربچه 5 ساله‌اش به بیمارستان مدعی شد که او در حال بازی بوده که به یکباره حالش بد شده و روی زمین افتاده است.

پس از آن پزشکان پسربچه را مورد معاینه قرار دادند و مشخص شد که او ساعت‌ها قبل فوت کرده است.

از آنجا که اظهارات زن جوان متناقض بود و مرگ پسربچه مشکوک به نظر می‌رسید پزشکان پلیس را در جریان ماجرا قرار دادند و مأموران دقایقی بعد با حضور در بیمارستان و تهیه گزارش جسد کودک را به دستور مقام قضایی برای مشخص شدن علت تامه مرگ به پزشکی قانونی انتقال دادند.

کارشناسان پزشکی قانونی پس از معاینه جسد در گزارشی اعلام کردند: «پسربچه به علت فشار بر عناصر حیاتی گردن و خفگی فوت کرده است. همچنین بررسی‌ها نشان می‌داد که زخم‌های قدیمی ناشی از کودک آزاری و تنبیه بدنی روی بدن پسربچه مشخص است.»

 این موضوع باعث شد فرضیه قتل کودک برای پلیس پررنگ شود و تحقیقات خود را برای شناسایی عامل جنایت آغاز کنند. با بررسی‌های پلیسی مأموران دریافتند که کودک فوت شده ناپدری داشته و او بعد از مرگ فرار کرده است.

به این ترتیب مأموران مرد جوان را ردیابی و بازداشت کردند. وی پس از انتقال به پلیس آگاهی و در همان بازجویی‌های اولیه به قتل پسرخوانده‌اش اعتراف کرد و در تشریح ماجرا گفت: چند سال پیش شوهر مریم فوت کرد.

 او با یک پسربچه 3 ساله تنها مانده بود که با من ازدواج کرد. روز حادثه من و بچه در خانه تنها بودیم که از او خواستم برایم یک لیوان آب بیاورد.

 اما او به حرفم گوش نداد و من هم از روی عصبانیت با آجر ضربه‌ای به کمرش زدم و گلویش را فشار دادم تا اینکه دیدم دیگر حرکتی نمی‌کند و بی‌حال روی زمین افتاد. همان موقع همسرم مریم رسید و شروع به داد و فریاد کرد.

به همین خاطر به دروغ گفتم که پسر بچه در حال بازی بوده که ناگهان حالش به هم خورده و روی زمین افتاده است. وقتی همسرم بچه را به بیمارستان برد چون من می‌دانستم که او فوت کرده از ترس فرار کردم و به اصفهان و بعد شیراز رفتم اما بعد از چند روز دستگیر شدم.

به دنبال اظهارات متهم برای وی به اتهام قتل عمد کیفرخواست صادر و پرونده‌ برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت

در ابتدای جلسه مادر مقتول به جایگاه رفت و گفت: من هیچ شکایتی از همسرم ندارم و رضایت بدون قید و شرط خودم را اعلام می‌کنم. از قضات هم می‌خواهم تا شرایط آزادی همسرم را فراهم کنند تا او بتواند به خانه برگردد. از وقتی شوهرم زندانی شده سرپناهم را از دست داده‌ام و شرایط سختی دارم. من همسرم را دوست دارم و قرار است بعد از آزادی باهم به افغانستان برویم و زندگی تازه‌ای را شروع کنیم.

قاضی از مادر مقتول پرسید: چطور متوجه مرگ فرزندت شدی؟

مریم جواب داد: من بیرون از خانه بودم که همسرم تماس گرفت و گفت حال بچه بد شده وقتی به خانه رسیدم دیدم بدن پسرم سرد شده با عجله او را به بیمارستان رساندم اما پزشکان اعلام کردند چندین ساعت از مرگ او گذشته است.

سپس متهم به جایگاه رفت و ضمن ابراز ندامت گفت: من به ماده مخدر ناس و شیشه اعتیاد داشتم. سه ماه بود اعتیادم را کنار گذاشته بودم اما شب قبل از این ماجرا به میهمانی دعوت شدم و بار دیگر مواد مصرف کردم و دچار توهم شده بودم. وقتی به خانه برگشتم از بچه خواستم تا برایم آب بیاورد و وقتی گوش نکرد کنترلم را از دست دادم و کاری کردم که موجب مرگ او شد.

قاضی پرسید: پزشکی قانونی علت مرگ را خفگی اعلام کرده و کارشناسان آثار کودک‌آزاری و زخم‌های قدیمی روی بدن او را تأیید کرده‌اند. چه دفاعی داری؟

متهم گفت: من تحت تأثیر مصرف مواد مخدر بودم و یادم نمی‌آید چه اتفاقی افتاد. خودم حدود ۳ ساعت بیهوش بودم و وقتی به هوش آمدم دیدم پسرک فوت کرده است. حالا هم پشیمان هستم و هر لحظه عذاب وجدان دارم و مدام برای او گریه می‌کنم. حالا هم از قضات می‌خواهم تا من را ببخشند.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند


رکنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
پیش‌بینی آلودگی پایتخت تا اواسط هفته / تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی امروز بعدازظهر
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
X
آگهی تبلیغاتی