×
حوادث
شناسه خبر : 184384
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/16 ساعت 09:49
رهایی قاتل از چوبه‌دار  با بخشش مادر مقتول به خاطر امام حسین (ع)

رهایی قاتل از چوبه‌دار با بخشش مادر مقتول به خاطر امام حسین (ع)

مرد پرایدسوار که در درگیری با موتورسواران در ترافیک جنوب تهران و به دلیل عصبانیت از روی یکی از آنها رد شده و او را به کام مرگ کشانده بود، با رضایت مادر خانواده به خاطر امام حسین (ع) از مرگ رهایی یافت.

نورنیوز-گروه حوادث: مرداد سال 99 دو پسر جوان سوار بر موتورسیکلت در حال عبور از خیابانی در جنوب تهران بودند که راننده پرایدی، شروع به بوق زدن کرد. او از موتورسواران می‌خواست که به کناری بروند و راه را برای او باز کنند. اما ترافیک مقابل موتورسواران اجازه حرکت نمی‌داد.

همین مسأله باعث درگیری موتورسواران و مرد پراید سوار شد و او در یک لحظه از پشت ضربه محکمی به موتورسیکلت پسران جوان زد. آنها تعادلشان را از دست داده و  زمین خوردند. در این میان مرد پراید سوار از روی یکی از پسران موتورسوار عبور کرد و او را به کام مرگ کشاند.

مرد پراید سوار بعد از این تصادف مرگبار، فرار کرد و موضوع بلافاصله به تیم جنایی اعلام شد. با حضور تیم تحقیق در محل، به بررسی‌های میدانی پرداختند و یکی از شاهدان سرنخ اصلی را به‌دست کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت داد.او در تحقیقات گفت: من در حال عبور از خیابان بودم و شاهد درگیری بین آنها. زمانی که درگیری بالا گرفت، شماره پلاک خودروی پراید را حفظ کردم. اما همه اعداد آن را به خاطر نمی‌آورم.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت، شماره‌هایی را که شاهد جوان در اختیارشان قرار داده بود کنار هم قرار دادند و به استعلام پلاک خودروهای پرایدی پرداختند که شماره پلاک آنها مشابه با پلاک خودروی مرد فراری بود.

سرنخی از متهم

چندین شماره پلاک بدست آمد و کارآگاهان به تحقیق از مالکان خودروها پرداختند. در میان مالکان خودروی پراید؛ آنها به مردی به نام سیاوش رسیدند که سابقه کیفری داشت و مشخصات خودرواش با  خودروی متهم فراری یکی بود.

سیاوش بازداشت و در تحقیقات منکر جنایت شد، اما کارآگاهان پلیس در بازرسی از خودرواش، آثار تصادف و خون پیدا کردند. از سویی متهم با شاهدان صحنه درگیری و دوست مقتول مواجهه حضوری شد و او را شناسایی کردند.

سیاوش زمانی که در مقابل مدارک و شواهد پلیسی قرار گرفت؛ اینبار مدعی شد که قصد او قتل نبوده و زمانی که این اتفاق افتاده از ترس محل را ترک کرده است.

 اما شاهدان ماجرا و کارشناسان تصادفات با بررسی محل تصادف و خودروی پراید، اعلام کردند که تصادف عمدی بوده است.

پای چوبه دار

مرد جوان که در برابر مدارک جدید راهی برای انکار نمی‌دید به ناچار لب به اعتراف گشود و به قتل مرد موتورسوار به خاطر عصبانیت در رانندگی اعتراف کرد. با تکمیل تحقیقات، پرونده سیاوش به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد و قضات دادگاه باتوجه به درخواست اولیای دم، شواهد و مدارک موجود در پرونده، رأی بر قصاص دادند.

با تأیید این حکم در دیوانعالی کشور، پرونده او برای اجرا به شعبه سوم اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران ارجاع شد. سیاوش سال گذشته، پای چوبه دار رفت اما با تلاش واحد صلح و سازش موفق شد از اولیای دم مهلت بگیرد.

با گذشت حدود یک سال از مهلتی که خانواده مقتول به او داده بودند، بار دیگر نام او در لیست محکومان به قصاص قرار گرفت. بدین ترتیب شیما جعفر محمدی، دادیار شعبه سوم دادسرای جنایی، 6 جلسه صلح و سازش با خانواده مقتول برگزار کرد تا رضایت آنها را جلب کند. اما خانواده مقتول همچنان اصرار به قصاص داشتند، درنهایت روز گذشته آنها به دادسرا رفته و از قصاص قاتل پسرشان بدون هیچ چشمداشتی گذشت کردند.

مادر مقتول زمانی که برگه رضایت را امضا کرد، گفت: من یک مادرم و درد از دست دادن فرزند را می‌دانم، در این مدت هم دلم راضی به اجرای حکم نبود، اما از طرفی تصور می‌کردم که با اجرای حکم کمی آرام می‌گیرم. تا اینکه وارد ماه محرم شدیم و زمانی که در جلسات روضه خوانی امام حسین(ع) شرکت می‌کردم و زندگی او و اهل بیت‌ را می‌شنیدم، با خودم گفتم من با امام حسین(ع) معامله می‌کنم. قاتل بچه‌ام را می‌بخشم و امیدوارم که روح بچه‌ام در آرامش باشد به همین دلیل به حرمت امام حسین(ع) از قصاص قاتل بچه‌ام گذشت می‌کنم.

با رضایت اولیای دم، پرونده مرد جوان بزودی به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع خواهد شد تا از جنبه عمومی محاکمه شود.


رکنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کرد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
X
آگهی تبلیغاتی