×
سیاسی
شناسه خبر : 184216
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/05/14 ساعت 14:36
فعالان حقوق بشر باید جنایات صهیونیست‌ها را افشا کنند

اژه‌ای:

فعالان حقوق بشر باید جنایات صهیونیست‌ها را افشا کنند

رئیس قوه قضائیه گفت: 10 ماه است که قریب به 40 هزار نفر را در یک نقطه کوچک شهید کرده‌اند، این‌چه سازمان‌های مدافع حقوق بشری است، در بسیاری از کشورها و حتی در کشورهای پشتیبان جنایات صهیونیست‌ها از جمله آمریکا مردم بیدار شده‌اند اما کافی نیست و فعالان حقوق بشرجنایات صهیونیست‌ها را باید افشا کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینکه خطر رژیم صهیونیستی برای جهان فراگیر است، گفت: باید اقدامی کنیم که دشمنان اجازه تکرار اشتباه به خود ندهند.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در مراسم هشتمین دوره اعطای جایزه حقوق بشر اسلامی با حضور مقامات عالی قضائی، کشوری و لشکری که صبح امروز در تهران برگزار شد بیان کرد: یاد شهید گرانقدر و شناخته شده جبهه مقاومت فلسطین و حماس اسماعیل هنیه و همچنین شهید فواد شکر از حزب الله لبنان سردار سرافراز اسلام سپهبد عزیز شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید زاهدی و امیرعبداللهیان و همه شهدای این جبهه را گرامی می‌دارم.

اژه‌ای افزود: همچنین باید یادی از بنیان گذار این نظام امام خمینی کنم که بیش از ۶٠ سال پیش خطر رژیم صهیونیستی را به مردم داد این رژیم غاصب صرفاً برای مردم فلسطین خطر نیست بلکه فراگیر است. طول عمر با عزت رهبری را از خداوند متعال خواستارم که همیشه به طور ویژه از جریان مقاومت لحظه‌ای غافل نشده و کوتاهی نکردند و توانستند بسیاری از جریان‌های پراکنده را به وحدت برسانند. امروز جریانی از همه طوایف در مقابل ظلم و ظالم و جنایت‌های رژیم صهیونیستی ایستادند و این رژیم را محکوم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه نشست امروز مصادف با روز حقوق بشر اسلامی برگزار شده است گفت: انسانی که خداوند به او کرامت بخشیده، انسانی که می‌تواند نور باشد و برای محیط و دیگران نورافشانی کند و انسانی که می‌تواند با عمل صالح محیط زیست انسان‌ها را توأم با صمیمیت و صلح و آرامش و بستری برای رسیدن انسان به کمال عالی فراهم کند همین انسان می‌تواند در بستر حیوانیت قرار بگیرد و ظلم را در جهان حاکم کند. ما همه منتظر منجی هستیم و برای آن روز به همه مجاهدین در مسیر حقیقت کمک می‌کنیم تا این جهان را از همه خون‌هایی که به ناحق ریخته شده نجات دهیم.

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: بسیاری از مردم جهان در کشورهای مختلف بیدار شدند اما کافی نیست و باید قدم‌های بلندتر برای افشای واقعی این افراد کنیم. صرفاً در ظاهر می‌گویند که قصد آتش بس دارند اما در همان زمان کار دیگری می‌کنند. باید همه دست به دست هم دهیم و یک دفاع بازدارنده کنیم و اقدامی که در آینده نیز دشمنان به خود اجازه تکرار ندهند.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: امروز وظیفه بسیار سنگینی داریم و مجموعه‌های حقوق بشر اسلامی یکی از وظایفی که دارند این است که مردم را با قرآن آشنا کنیم و بگوییم اندیشکده‌های غربی که اینگونه انسان را می‌کشند چه تعریفی از انسان دارند.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: ۱۰ ماه است که قریب به ۴۰ هزار نفر را در یک نقطه کوچک شهید و ۹۱ هزار نفر را مجروح و مصدوم کرده‌اند، خانه و کاشانه اینها را ویران کردند و سرزمین آنها را از بین بردند و هزاران هزار نفر آواره شده‌اند و حتی دارو و درمان از آنها مضایقه شده است. این‌چه سازمان‌های مدافع حقوق بشری است، در بسیاری از کشورها و حتی در کشورهای پشتیبان جنایات صهیونیست‌ها از جمله آمریکا مردم بیدار شده‌اند اما کافی نیست و فعالان حقوق بشر باید جنایات صهیونیست‌ها را باید افشا کنند.

وی گفت: زمانی که صحبت از صلح و آتش‌بس است بیشترین بمب‌ها را روانه غزه می‌کنند. مدافعان دروغین حقوق بشر به بهانه دفاع بشر زیرساخت‌های کشورها را از بین برده‌اند و جنایت کرده‌اند که باید اینها افشا شود و باید مقابل این جنایت‌ها دفاع بازدارنده صورت بگیرد تا ادامه جنایت‌ها برایشان میسر نباشد و چنان بازدارنده باشد که در آینده دیگر مرتکب نشوند.

محسنی اژه‌ای گفت: مقام معظم رهبری گفتند که کشورهای مختلف از جمله کشورهای اسلامی تجارت خود را قطع کنند که باید نسبت به آن اهتمام داشتند. این را هم بدانید اگر اینها در غزه پیروز شوند فقط به آنجا اکتفا نمی‌کنند و بعد نوبت لبنان و جای دیگر و جاهای دیگر است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه
مقام وزارت خارجه: تنگه هرمز بخشی از ابزار بازدارندگی ایران است
قیمت جهانی نفت دوباره اوج گرفت
کردستان دروازه ورود بیش از 3 هزار تن کالای اساسی به کشور
جایزه صلح فیفا را از ترامپ پس بگیرید
«چت‌جی‌پی‌تی»، مشاور قاتل دانشجویان فلوریدا
دیپلماسی تنها راهکار حل بحران خاورمیانه
تلاش مذبوحانه ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
اعتراف واشنگتن به ضعف دفاعی آمریکا در برابر موشک‌های پیشرفته
حکم قصاص قاتل مأمور نیروی انتظامی در چهارباغ اجرا شد