×
بین الملل
شناسه خبر : 184211
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/05/14 ساعت 14:26

نیویورک‌تایمز از قول یک منبع آگاه فاش کرد؛

تشدید اختلافات بایدن و نتانیاهو/بایدن: ترور هنیه در زمان‌ بدی صورت گرفت

نیویورک تایمز از قول یک منبع آگاه نوشت مکالمه تلفنی بین بایدن و نتانیاهو در روز پنجشنبه گفتگوی تندی بود. رئیس جمهور آمریکا در این مکالمه بسیار صریح بود و به نخست وزیر اسرائیل گفت زمان آن رسیده که توافق به خط پایان برسد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نیویورک تایمز به نقل از یک مقام ارشد دولت اسرائیل که به شرط ناشناس ماندن صحبت کرد، نوشت: نتانیاهو با اصرار بر اینکه تلاشی برای جلوگیری از آتش‌بس ندارد، تاکید کرده ترور هنیه، مذاکره کننده اصلی در مذاکرات آتش بس، پیشرفت توافقات را تنها برای چند روز متوقف می کند که آن هم در نهایت با اعمال فشار بیشتر بر حماس، حل می شود.

این در حالی است که به گفته یک مقام آمریکایی، که نخواست نامش فاش شود، بایدن معتقد است که ترور هنیه در زمان‌ بدی صورت گرفت و در حالی انجام شد که آمریکایی‌ها به نهایی شدن توافقات آتش بس امیدوار بودند. علاوه بر این، بایدن ابراز نگرانی کرد که انجام عملیات در تهران ممکن است جنگ منطقه ای گسترده‌تری را آغاز کند که او همواره از آن پرهیز داشته است.

این گزارش با اشاره به گفتگوی کوتاه اخیر بایدن با خبرنگاران در پایگاه مشترک اندروز در مریلند پس از استقبال از سه آمریکایی آزاد شده توسط روسیه در مبادله زندانیان، نوشت: رییس جمهور آمریکا در این گفتگو به نگرانی‌های خود در مورد وضعیت جنگی قابل گسترش در خاورمیانه اشاره کرد و گفت: من امروز یک مواجهه مستقیم با نخست وزیر (اسرائیل) داشتم. او باید روی خط آتش بس حرکت کند.

نیویورک تایمز با اشاره به وجود اختلافات میان این دو متحد دیرینه در مورد اصول آتش بس نوشت: به گفته یک مقام اسرائیلی فشار آمریکایی ها (برای آتش بس) ممکن است حماس را به مسیری سوق دهد که تصور کند ایالات متحده به طور کامل از اسرائیل حمایت نمی کند.

البته مقامات دولت بایدن این ادعا را رد کرده‌ و برخی در مقابل، این سوال را مطرح می کنند که آیا اساسا نتانیاهو واقعاً خواهان یک توافق است یا صرفاً می‌خواهد برای جلوگیری از فشار خانواده‌های گروگان‌ها که نگران بازگشت عزیزانشان هستند، مورد تایید به نظر برسد.

این مقاله افزود: بایدن در ۲۵ ژوئیه (۴ مرداد) در طول نشست اخیرش با نخست وزیر اسرائیل، وی را به شدت تحت فشار قرار داد تا به توافق آتش بس دست یابد. با این حال حمله روز سه شنبه اسرائیل (۹ مرداد)، تنها پنج روز پس از این نشست که منجر به کشته شدن(شهادت) یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان و ترور هنیه در تهران در روز چهارشنبه(۱۰ مرداد) شد، آمریکایی‌ها را غافلگیر کرد. زمان و مکان این ترور آمریکایی‌ها را بهت زده کرد و سؤالاتی جدی را در ذهن آنها ایجاد کرد: آیا نتانیاهو به همان اندازه که به رئیس جمهور گفته بود در مورد آتش بس جدی است؟

نیویورک تایمز در پایان نوشت: مکالمه تلفنی بعدی بین بایدن و نتانیاهو در روز پنجشنبه گفتگوی تندی بود. رئیس جمهور آمریکا در این مکالمه بسیار صریح بود و به نخست وزیر اسرائیل گفت زمان آن رسیده که توافق به خط پایان برسد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی