×
سیاسی
شناسه خبر : 184094
تاریخ انتشار : شنبه 1403/05/13 ساعت 16:11
پزشکیان: دستگاه‌ها به تعهدات خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند

در جلسه ستاد اربعین؛

پزشکیان: دستگاه‌ها به تعهدات خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران حسینی عمل کنند، گفت: ما نیز به آنچه ستاد اربعین تعهد کرده است، متعهد هستیم.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور امروز -۱۳ مرداد ۱۴۰۳- در نخستین حضور خود در جلسه ستاد اربعین حسینی، گفت: باید این نگاه را در بین مردم ایجادکنیم که ما به عنوان مسلمان، شیعه و کسی که راه امام حسین(ع) را می‌رود به دنبال حق طلبی هستیم و اربعین می‌تواند آن فرهنگ حق طلبی و عدالت خواهی که وظیفه ما است را گسترش دهد.

وی با تاکید بر این که باید شرایطی را مهیا کنیم تا مردم با عشق و علاقه و بدون مشکل به زیارت اربعین بروند، بیان کرد: آن چیزی که ما به آن اعتقاد داریم این است که با هماهنگی بتوانیم کاری کنیم؛ برای مردمی عزیزی که در این مسیر با عشق و علاقه می‌خواهند به زیارت بروند مشکلی پیش نیاید. هیچ چیزی به اندازه فرایضی که نسبت به آن تعهد داریم مورد ارزش و احترام نیست. بنابراین از تمام وزارتخانه‌ها و مدیران درخواست می‌کنم که به تعهد خودشان عمل کنند. یا نباید تعهد کنیم یا وقتی تعهد کردیم باید با تمام وجود تعهدات را عملی کنیم.

رئیس‌جمهور ضمن تاکید بر اینکه همه دستگاه‌ها باید به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران حسینی عمل کنند، گفت: ما نیز به آنچه ستاد اربعین تعهد کرده است، متعهد هستیم.

پزشکیان با توجه به اجرای تعهدات از سوی هر وزارتخانه، اظهار کرد: در نتیجه این روند برای تمام وزارتخانه‌ها و مسئولانی که در رابطه با اربعین متعهد شدند وجود دارد و هیچ عذری را برای عدم اجرا نمی‌پذیریم. یا بگویید نمی‌توانیم یا وقتی متعهد می‌شوید باید عملیاتی شود. هر کاری هم از دست ما بربیاید حتما انجام می‌دهیم و ما هم باید به تعهد خودمان درست عمل کنیم و این اصل قضیه است.

وی گفت: تمام تلاش ما جهت راضی نگه داشتن مردم است، یعنی اگر بتوانیم کاری کنیم که مراجعه کننده راضی باشد، آن وقت موفق شده‌ایم و از هیچ کسی قبول نمی‌کنیم که مراجعه کننده را ناراضی نگه دارد. شما نیز بسیار تلاش کردید و مراجعه کننده‌ها هم باید زحمات شما را با رضایتمندی که در زیارت اربعین ایجاد می‌شود، نشان دهند و این نشان قدردانی و تشکر است. وزارت خانه‌هایی که تعهد می‌دهند حتما با عشق باید کمک کنند.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: در این مسیر از تحمیل، تحقیر کردن و غفلت باید اجتناب کنیم، افرادی که داوطلب و مشتاق خدمت هستند وارد صحنه شوند و ما هم بستر را برای آن‌ها آماده کنیم، ما زمینه را فراهم کنیم که در این ایام خدمت کنند و نباید مانعی برای آنها ایجاد کنیم. از دولت عراق هم بابت همکاری‌ها تشکر می‌کنیم.

پزشکیان با تاکید ضرورت مدیریت زمان زائران اربعین، تاکید کرد: زائران و موکب‌ها حداکثر شش روز را در رفت و برگشت در نظر بگیرند که بتوان مدیریت کنند. اگر برنامه‌هایی که در نظر گرفته شده، عملیاتی شوند در آن صورت مشکل نخواهیم داشت. باید بتوانیم بین ارائه کننده و گیرنده خدمت و دولت که می‌خواهد این خدمت را مدیریت کنند، کاری کنیم که انشاءلله همه راضی باشند اگر همه راضی باشند خدا هم راضی است. یعنی اگر ما کاری کنیم که مردم راضی باشند قطعا خدا هم راضی خواهد بود.

وی گفت: برنامه‌هایی را برای سال‌های بعد داریم تا انشاءلله بتوانیم مشارکت مردم را افزایش دهیم و دولت تا جایی که ممکن است خود را کنار بکشد و مردم این روند را ادامه دهند. جایی که مردم نمی‌توانند کمک کنند، دولت باید کمک کرده و پشتیبانی کند، اما آن‌جایی که مردم می‌توانند کمک کنند، دلیلی ندارد دولت وارد شود و مشکلات بیشتری به وجود بیاید.

هیات+دولت
 

رئیس‌جمهور در پایان تصریح کرد: بنده از عزیزانی که در این زمینه زحمت کشیدند، قدردان هستم؛ از وزارت محترم کشور، دکتر وحیدی و آقای احمدی که مسئولیت‌ها را بر عهده داشتند و همه عزیزانی که در این مسیر تلاش کردند تشکر می‌کنم و امیدوارم که خداوند کمک کند. امام حسین(ع) برای حق قیام کرد. باید حق و حقوق را در جامعه پیگیری کنیم و به آن عمل کنیم. ما باید این نگاه را به مردم اشاعه دهیم که ما به عنوان مسلمان، شیعه و کسی که راه امام حسین(ع) را می‌رود به دنبال حق طلبی هستیم و اربعین می‌تواند آن فرهنگ حق طلبی و عدالت خواهی که وظیفه ما است را گسترش دهد.

پیش از سخنان رئیس جمهور وزرا، استانداران استان‌های مرزی، و دیگر مسئولان دستگاه‌های عضو ستاد اربعین گزارش اقدامات انجام شده و نیازمندی‌های لازم برای برگزاری مطلوب مراسم اربعین امسال را ارائه کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان