×
اجتماعی
شناسه خبر : 184064
تاریخ انتشار : شنبه 1403/05/13 ساعت 12:47
شرط بیمه معلمان مدارس غیردولتی

شرط بیمه معلمان مدارس غیردولتی

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی از بیمه معلمان مدارس غیردولتی با 30 ساعت کار در هفته خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: معلمان مدارس غیردولتی از سال تحصیلی جدید با ۳۰ ساعت کار در هفته از بیمه و حقوق کامل بهره‌مند می‌شوند.

 احمد محمودزاده روز شنبه در نشست خبری با موضوع اولین جشنواره ملی ابتکارات و خلاقیت‌های مدارس غیردولتی اظهار کرد: همچنین ۶۰ ساعت دوره توانمندسازی معلمان مدارس غیردولتی و بیمه مدارس غیردولتی در حوزه سلامت برگزار می شود.

وی در ادامه به جزئیات جشنواره ملی ابتکارات و خلاقیت های مدارس غیردولتی اشاره کرد و گفت: این جشنواره در راستای فرمایشات رهبر انقلاب به منظور انتقال خلاقیت و ابتکارات مدارس غیردولتی به مدارس دولتی برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره با هدف شناسایی خلاقیت‌ها و تسری آن به مدارس دولتی برگزار می‌شود و ۶ محور از جمله نوآوری در طراحی فرآیندهای آموزشی، پرورشی، مدیریت مدارس، محیط امکانات و مبانی تعلیم و تربیت برای آن در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در مجموع ۶ هزار و ۲۰۰ طرح از ۳ هزار و ۶۳۶ مدرسه به دبیرخانه جشنواره ملی ابتکارات و خلاقیت‌های مدارس غیر دولتی ارسال شده است و ابتکارات در مرحله منطقه‌ای ۱۵۰ و در مرحله کشوری ۱۶۰ امتیاز نیاز داشت که ۲۵۰ طرح به مرحله کشوری راه یافت و در نهایت ۲۰ اثر پذیرفته شد که قرار است تکریم شوند.

محمودزاده یادآورشد: همچنین ۴۴ طرح هم در قالب غرفه هایی ارائه می شود و در نهایت برداشت های این جشنواره مستندسازی می شود. همچنین کارگاه‌های تخصصی در ۴ محور نوآوری‌های نوظهور، هوش مصنوعی، مدارس آینده و نسل چهارم و جریان مدرسه در تربیت برگزار می‌شود.

وی در ادامه درباره اقدامات مدارس غیردولتی برای مهر امسال اظهار کرد: برای آغاز سال تحصیلی در مهرماه آماده هستیم و در تابستان برنامه‌ریزی کامل انجام شده و ثبت‌نام‌ها صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره طرح‌های برتر ارائه شده توسط مدارس خاطر نشان کرد: ایده‌های مدیران و نیروی انسانی مدارس باعث شده اتفاقات خاصی در مدارس رخ دهد که آثار آن در فضای آموزشی و تربیتی مدرسه قابل مشاهده است.

محمودزاده یادآور شد: با این جشنواره مدارس حائز رتبه تشویق می‌شوند و تسهیلات ویژه در اختیار آنها قرار می‌گیرد، همچنین این خلاقیت‌ها در رتبه‌بندی آنها لحاظ می‌شود که اثر خود را بر شهریه می‌گذارد زیرا از این به بعد شهریه مدارس براساس رتبه خواهد بود.

وی عنوان کرد: بیشترین طرح از استان البرز با ۷۱۶ طرح و کمترین مربوط به استان های اردبیل و ایلام است، ۶ اثری که از استان ها قرار است تجلیل شود در روز اختتامیه مشخص خواهد شد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس برند کمتر در این طرح شرکت کردند آن هم به این دلیل است که تمایل دارند سایر مدارس کمتر از خلاقیت آنها استفاده کنند، موضوع خواهرخواندگی با مدارس دولتی را در حاشیه شهرها دنبال می‌کنیم و ۲ هزار مدرسه را برای مهر آماده می‌کنیم تا از خلاقیت‌ها و نوآوری مدارس غیردولتی استفاده کنند.

مسعود حسن لو دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری نیز در این نشست اظهار کرد: اگر مدرسه‌ای طرحی ارائه داده باشد و جزو خلاقیت‌ها و ایده‌های دانش بنیان باشد از آن استفاده می‌کنیم.

وی یادآورشد: همچنین برای این جشنواره نشان خاص ایجاد کردیم و شرایط حمایتی برای مجموعه‌هایی که وارد شده و منتخب شدند، خواهیم داشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد
اعلام ساعت فعالیت کتابخانه ملی
نخست وزیر پاکستان از دیدارش با عراقچی چه گفت؟
جفری ساکس: تشدید جنگ، اقتصاد جهانی را نابود می کند