×
حوادث
شناسه خبر : 183901
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/11 ساعت 20:43
قتل فجیع یک زن و خواهرش به خاطر بدبینی شوهر/ پای باجناق در میان بود

قتل فجیع یک زن و خواهرش به خاطر بدبینی شوهر/ پای باجناق در میان بود

مرد 45 ساله‌ای که همسر و خواهرزنش را با ضربات چماق به طرز فجیعی به قتل رسانده بود، در مخفیگاهش دستگیر شد و راز این جنایت هولناک را فاش کرد.

نورنیوز ـ گروه حوادث: سرهنگ کارآگاه جواد شفیع‌زاده رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: «ساعت حدود ۳۰ دقیقه بامداد سه‌شنبه گذشته (۹ مرداد) مردی با ماموران پاسگاه انتظامی رادکان در یکی از روستاهای اطراف چناران تماس گرفت و مدعی شد که همسرش او را تهدید می‌کند و با هم اختلاف دارند.

دقایقی بعد نیروهای انتظامی برحسب وظیفه ذاتی پلیس عازم روستای خریج شدند و زوج مذکور را راهنمایی کردند که برای اختلافات خانوادگی به طور قانونی عمل کنند و با مشورت‌های تخصصی مراکز مشاوره‌ای یا کمک از بزرگترها و افراد مورد اعتماد مشکلات خانوادگی خود را پیگیری کنند. در همین حال ماموران پیشنهاد کردند مرد ۴۵ ساله نیز برای مدت کوتاهی از منزل خارج شود تا عصبانیت و خشم‌ خانوادگی کاهش یابد، اما صبح همان روز پسربچه ۱۴ ساله‌ای با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و از مرگ وحشتناک دو عمه‌اش در منزل روستایی خبر داد.

با اعلام این گزارش و با دستور سرهنگ علایی (فرمانده انتظامی چناران) بلافاصله گروهی از عوامل انتظامی عازم روستای خریج شدند و با مشاهده صحنه دردناک قتل دو خواهر ۴۸ و ۵۰ ساله بی‌درنگ مراتب را به قاضی لشگری (بازپرس شعبه دوم دادسرای عمومی وانقلاب چناران) اطلاع دادند.

با آغاز تحقیقات در حضور مقام قضایی مشخص شد دو خواهر مذکور با ضربات چوب و به طرز فجیعی به قتل رسیده‌اند. بنابراین ماجرا به طور ویژه مورد کنکاش‌های تخصصی قرار گرفت. ادامه بررسی‌های پلیس با توجه به اختلافات شدید خانوادگی مردی که اوایل بامداد با نیروهای انتظامی تماس گرفته بود، به سرنخ‌هایی رسید که فرضیه جنایت خانوادگی قوت گرفت و با اظهارات نوجوان ۱۴ ساله دیگر تردیدی باقی نماند که «حسن-م» بعد از قتل همسر و خواهرزنش متواری شده است.

با توجه به اهمیت موضوع، ردیابی‌های اطلاعاتی به گروه زبده‌ای از افسران اداره جنایی پلیس آگاهی به سرپرستی سرهنگ محمد همتی (رئیس اداره جنایی آگاهی خراسان رضوی)سپرده شد و بدین ترتیب کارآگاهان با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین اطلاعاتی به ردزنی متهم فراری پرداختند و مخفیگاه وی را در یکی از مسافرخانه‌های اطراف بولوار طبرسی جنوبی شناسایی کردند.

طولی نکشید کارآگاهان در یک عملیات هماهنگ و ضربتی موفق شدند عامل این ۲ جنایت هولناک را دستگیر کنند و به پلیس آگاهی انتقال دهند که وی پس از اعتراف اولیه، تحویل کارآگاهان اعزامی از پلیس آگاهی چناران شد.»

شب گذشته با انتقال متهم به پلیس آگاهی چناران، بازجویی‌های تخصصی از وی با حضور قاضی لشگری در پلیس آگاهی آغاز شد و متهم به صراحت قتل دو خواهر را پذیرفت. او انگیزه خود از ارتکاب این جنایت را بدبینی نسبت به همسر و باجناقش ذکر کرد و گفت:آن شب وقتی پلیس مرا راهنمایی کرد که برای چند ساعت منزل را ترک کنم، وسایل شخصیم را جمع کردم و از خانه بیرون آمدم، اما در مسیر دچار وسوسه‌های شیطانی شدم و دوباره در حالی به خانه بازگشتم که همسرم و خواهرش در اتاق خواب بودند. چماق را برداشتم و با ضرباتی که بر سر آن‌ها کوبیدم و هر دو نفر را به قتل رساندم و سپس با خودروهای عبوری به مشهد گریختم.

متهم به قتل ادامه داد: صبح هنگام به خاطر آنکه نگرانی شدیدی داشتم، با پسر نوجوان برادرزنم تماس گرفتم و به او گفتم: من با عمه‌ات دعوا کرده‌ام به خانه او برو و ببین اوضاع چگونه است. او هم دقایقی بعد با من تماس گرفت و گفت هر دو مرده‌اند. این بود که اتاقی را در یک مسافرخانه اجاره کردم تا برای فرار تصمیم بگیرم، اما طولی نکشید که کارآگاهان پلیس آگاهی را بالای سرم دیدم.

درحالی که متهم به قتل ۴۵ ساله با دستور قضایی و برای کشف زوایای پنهان این دو جنایت وحشتناک در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی چناران قرار گرفته بود، وی درباره جزئیات بیشتر این حادثه به سرگرد علی پهلوان (رئیس آگاهی چناران) گفت: حدود ۳ سال قبل همسرم را طلاق دادم و در روستای خریج دوباره ازدواج کردم، اما بدبینی و سوءظن مانند خوره به جانم افتاده بود که همین موضوع به درگیری‌های خانوادگی انجامید.


خراسان
نظرات

آخرین اخبار
مقام آمریکایی مدعی تداوم مذاکرات فنی با ایران شد
اوکراین به زودی موشک‌های پاتریوت دریافت خواهد کرد
پایان بدرقه تاریخی؛ آرامش ابدی رهبر شهید در جوار حرم رضوی
چرا پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی اش را تغییر داد؟
پیش بینی سکته قلبی در 5سال آینده با هوش مصنوعی
نمودار مرحله حذفی؛ فرانسه اولین تیم حاضر در نیمه نهایی
فرانسه‌ 2-0 مراکش؛ تکرار خاطره تلخ 2022؛ فرانسه دوباره مراکش را از جام جهانی کنار زد
قدردانی مجلس خبرگان از مردم و دست اندرکاران برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
ادعای مضحک سنتکام درباره کنترل تنگه هرمز
تیراندازی مرگبار در مشهد؛ معاون امنیتی استاندار کشته شدن دو نفر را تأیید کرد
بازی کودکان در گرمای تابستان؛ راهکارهای پیشگیری از گرمازدگی
حمله به برخی مراکز نظامی در جنوب؛ آمریکا هرگونه نقش در حملات را رد کرد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه