×
حوادث
شناسه خبر : 183901
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/11 ساعت 20:43
قتل فجیع یک زن و خواهرش به خاطر بدبینی شوهر/ پای باجناق در میان بود

قتل فجیع یک زن و خواهرش به خاطر بدبینی شوهر/ پای باجناق در میان بود

مرد 45 ساله‌ای که همسر و خواهرزنش را با ضربات چماق به طرز فجیعی به قتل رسانده بود، در مخفیگاهش دستگیر شد و راز این جنایت هولناک را فاش کرد.

نورنیوز ـ گروه حوادث: سرهنگ کارآگاه جواد شفیع‌زاده رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: «ساعت حدود ۳۰ دقیقه بامداد سه‌شنبه گذشته (۹ مرداد) مردی با ماموران پاسگاه انتظامی رادکان در یکی از روستاهای اطراف چناران تماس گرفت و مدعی شد که همسرش او را تهدید می‌کند و با هم اختلاف دارند.

دقایقی بعد نیروهای انتظامی برحسب وظیفه ذاتی پلیس عازم روستای خریج شدند و زوج مذکور را راهنمایی کردند که برای اختلافات خانوادگی به طور قانونی عمل کنند و با مشورت‌های تخصصی مراکز مشاوره‌ای یا کمک از بزرگترها و افراد مورد اعتماد مشکلات خانوادگی خود را پیگیری کنند. در همین حال ماموران پیشنهاد کردند مرد ۴۵ ساله نیز برای مدت کوتاهی از منزل خارج شود تا عصبانیت و خشم‌ خانوادگی کاهش یابد، اما صبح همان روز پسربچه ۱۴ ساله‌ای با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و از مرگ وحشتناک دو عمه‌اش در منزل روستایی خبر داد.

با اعلام این گزارش و با دستور سرهنگ علایی (فرمانده انتظامی چناران) بلافاصله گروهی از عوامل انتظامی عازم روستای خریج شدند و با مشاهده صحنه دردناک قتل دو خواهر ۴۸ و ۵۰ ساله بی‌درنگ مراتب را به قاضی لشگری (بازپرس شعبه دوم دادسرای عمومی وانقلاب چناران) اطلاع دادند.

با آغاز تحقیقات در حضور مقام قضایی مشخص شد دو خواهر مذکور با ضربات چوب و به طرز فجیعی به قتل رسیده‌اند. بنابراین ماجرا به طور ویژه مورد کنکاش‌های تخصصی قرار گرفت. ادامه بررسی‌های پلیس با توجه به اختلافات شدید خانوادگی مردی که اوایل بامداد با نیروهای انتظامی تماس گرفته بود، به سرنخ‌هایی رسید که فرضیه جنایت خانوادگی قوت گرفت و با اظهارات نوجوان ۱۴ ساله دیگر تردیدی باقی نماند که «حسن-م» بعد از قتل همسر و خواهرزنش متواری شده است.

با توجه به اهمیت موضوع، ردیابی‌های اطلاعاتی به گروه زبده‌ای از افسران اداره جنایی پلیس آگاهی به سرپرستی سرهنگ محمد همتی (رئیس اداره جنایی آگاهی خراسان رضوی)سپرده شد و بدین ترتیب کارآگاهان با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین اطلاعاتی به ردزنی متهم فراری پرداختند و مخفیگاه وی را در یکی از مسافرخانه‌های اطراف بولوار طبرسی جنوبی شناسایی کردند.

طولی نکشید کارآگاهان در یک عملیات هماهنگ و ضربتی موفق شدند عامل این ۲ جنایت هولناک را دستگیر کنند و به پلیس آگاهی انتقال دهند که وی پس از اعتراف اولیه، تحویل کارآگاهان اعزامی از پلیس آگاهی چناران شد.»

شب گذشته با انتقال متهم به پلیس آگاهی چناران، بازجویی‌های تخصصی از وی با حضور قاضی لشگری در پلیس آگاهی آغاز شد و متهم به صراحت قتل دو خواهر را پذیرفت. او انگیزه خود از ارتکاب این جنایت را بدبینی نسبت به همسر و باجناقش ذکر کرد و گفت:آن شب وقتی پلیس مرا راهنمایی کرد که برای چند ساعت منزل را ترک کنم، وسایل شخصیم را جمع کردم و از خانه بیرون آمدم، اما در مسیر دچار وسوسه‌های شیطانی شدم و دوباره در حالی به خانه بازگشتم که همسرم و خواهرش در اتاق خواب بودند. چماق را برداشتم و با ضرباتی که بر سر آن‌ها کوبیدم و هر دو نفر را به قتل رساندم و سپس با خودروهای عبوری به مشهد گریختم.

متهم به قتل ادامه داد: صبح هنگام به خاطر آنکه نگرانی شدیدی داشتم، با پسر نوجوان برادرزنم تماس گرفتم و به او گفتم: من با عمه‌ات دعوا کرده‌ام به خانه او برو و ببین اوضاع چگونه است. او هم دقایقی بعد با من تماس گرفت و گفت هر دو مرده‌اند. این بود که اتاقی را در یک مسافرخانه اجاره کردم تا برای فرار تصمیم بگیرم، اما طولی نکشید که کارآگاهان پلیس آگاهی را بالای سرم دیدم.

درحالی که متهم به قتل ۴۵ ساله با دستور قضایی و برای کشف زوایای پنهان این دو جنایت وحشتناک در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی چناران قرار گرفته بود، وی درباره جزئیات بیشتر این حادثه به سرگرد علی پهلوان (رئیس آگاهی چناران) گفت: حدود ۳ سال قبل همسرم را طلاق دادم و در روستای خریج دوباره ازدواج کردم، اما بدبینی و سوءظن مانند خوره به جانم افتاده بود که همین موضوع به درگیری‌های خانوادگی انجامید.


خراسان
نظرات

آخرین اخبار
شوک بزرگ در نقل و انتقالات استقلال؛ ستاره فصل قبل تمرینات را با تیم اسپانیایی آغاز کرد!
روند صعودی قیمت نفت خام برای پنجمین روز متوالی
حرم حضرت معصومه(س) میزبان مراسم چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
افزایش نگرانی تل‌آویو از حضور دریایی ترکیه در سوریه
چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود را تکمیل کرد
تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت صیادان در دوران جنگ
کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
عراقچی: اصرار بر سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا، شکست‌های بیشتری به بار می‌آورد
غم‌انگیزترین غایبان کنکور 1405؛ 4 داوطلب شهید و 30 نفر فوت شدند
توقیف 3 شناور صیادی با 76 هزار لیتر سوخت قاچاق
کره جنوبی: کره شمالی احتمالاً 40 تا 60 سلاح هسته‌ای دارد
صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد
قیمت درهم امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ درهم گران شد
قطعی برق خوزستان امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
برنامه قطعی برق قزوین امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
جزئیات محاسبه نمره کل کنکور سراسری 1405 از زبان رئیس سازمان سنجش
جزئیات آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت تهران
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 1405 مشخص شد
عملکرد ضعیف قلب با کوچک‌شدن سریع‌تر مغز ارتباط دارد
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
ریشه‌یابی تخلفات اداری شهرداری‌ها؛ از تعدد قوانین تا دخالت شوراهای شهر
دو کشته در تصادف زنجیره‌ای بزرگراه امام علی تهران
پخش زنده مسابقه ابوالفضل شمسی پور امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان
قیمت مرغ، سینه مرغ و بال مرغ امروز 29 مرداد+ جدول
حادثه مرگبار در علم‌کوه؛ ریزش سنگ جان یک کوهنورد را گرفت
جدول قیمت گوشت امروز پنج شنبه 29 مرداد
زاخارووا: کی‌یف ناتوانی خود در دستیابی به توافق صلح را نشان داده است
نوراینفو | این 6 شماره تماس را هرگز فراموش نکنید
الحشد الشعبی: 30 سپتامبر یک روز ملی و حاکمیتی برای عراق است
قیمت جهانی طلا پس از جهش 4 درصدی عقب نشست
خبر مهم برای شهروندان میناب؛ محدودیت سوخت‌گیری لغو شد
ترامپ از دیدار دوباره با رهبر کره شمالی خبر داد
پخش زنده مسابقه اهورا خاطری امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان
آخرین وضعیت واردات خودرو؛ 30 هزار دستگاه وارد شد، خودروهای کارکرده همچنان بلاتکلیف
نام ایستگاه مترو «شهید باقری» به «شهیدان باقری» تغییر یافت
قالیباف به زیارت حرم امامین جوادین(ع) در کاظمین رفت
تکذیب حمله به دادگستری بهبهان؛ فیلم منتشر‌ شده‌ قدیمی است
جدول قیمت کالاهای اساسی امروز پنج شنبه 29 مرداد | دنبه هم نجومی شد؟
قیمت سکه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت سکه امامی
دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
تنش دیپلماتیک استرالیا و اسرائیل؛ واکنش تند پنی وانگ به عدم مجازات عاملان قتل امدادگر
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 29 مرداد 1405+جدول پخش
حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
ترامپ به دنبال احیای فناوری قدیمی در ناوهای هواپیمابر؛ ماجرا چیست؟
آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
وزیر خارجه سوریه: حمله اسرائیل به ابوالظهور هیچ توجیهی نداشت
جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 29 مرداد
پلیس راهور: مقابل مراکز برگزاری کنکور سد معبر نکنید