×
بین الملل
شناسه خبر : 183880
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/11 ساعت 17:19
سید نصرالله: هدف از حادثه مجدل‌شمس، ترور رهبران و فرماندهان مقاومت بود/ پاسخ حتمی است

سید نصرالله: هدف از حادثه مجدل‌شمس، ترور رهبران و فرماندهان مقاومت بود/ پاسخ حتمی است

دبیرکل حزب الله لبنان عصر امروز (پنجشنبه) به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و همچنین شهادت «فواد شکر» فرمانده شاخص مقاومت اسلامی لبنان سخنرانی کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت آنچه در ضاحیه جنوبی بیروت اتفاق افتاد، یک تجاوزگری بود که پاسخ در پی خواهد داشت.

 «سید حسن نصرالله» در ابتدای سخنرانی خود در مراسم تشییع پیکر «فواد شکر» فرمانده ارشد این جنبش گفت: ترور خطیر و خطرناکی که منجر به شهادت برادر عزیزمان «اساعیل هنیه» شد را به برادران خود در حماس، گردان‌های عزالدین القسام، ملت فلسطین و امت عربی و اسلامی، تبریک و تسلیت می‌گویم.

دبیرکل حزب‌الله درباره ترور فرمانده این جنبش نیز گفت: هدف دشمن به طور اساسی ترور فرمانده بزرگ جهادی، «حاج محسن» بود. ساختمان مورد حمله، یک ساختمان مسکونی و مملو از مردان و زنان غیرنظامی بود. این تجاوزگری به شهادت هفت نفر منجر شد. سه زن، ۲ کودک، یک شهید از برادران ایرانی و فواد شکر، فرمانده عزیزمان.

او ادامه داد: این واکنش به آنچه در مجدل شمس رخ داد، نبود بلکه یک ادعا و انحراف افکار عمومی و بخشی از جنگ و نبرد است.

دبیرکل حزب الله گفت: دشمن با متهم کردن فواد شکر به کودک‌کشی در مجدل شمس، بزرگترین عملیات فریب، گمراه کردن و تزویر را انجام داده است. 

سید مقاومت لبنان با بیان اینکه دشمن در حادثه مجدل شمس سریعاً اتهام‌زنی کرد اما مدرکی ارائه نکرد، افزود: ما نقش خود را در قبال آنچه در مجدل شمس رخ داد، رد کردیم و تحقیقات داخلی ما تأیید می‌کند که ما هیچ ارتباطی با آن اتفاق نداشتیم.

سید حسن نصرالله با اشاره مواضع «ولید جنبلاط» در رد اتهامات وارده رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله در خصوص اتفاق مجدل شمس گفت: مواضع آگاهانه رهبران دروزی لبنان و جولان اشغالی سوریه به دفع اتهام ناعادلانه علیه مقاومت اسلامی لبنان کمک کرد و من از مواضع رهبران محترم جامعه دروزی تقدیر و تشکر می‌کنم و به خانواده‌های شهدا در جولان اشغالی تسلیت می‌گویم. 

سید نصرالله ادامه داد: همه ما در لبنان همکاری و کمک کردیم و جان خود را کف دست خود گرفتیم و از هر هزینه‌ای که در این نبرد آشکار در همه جبهه ها بپردازیم، متعجب و غافلگیر نخواهیم شد.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: هدف از حمله به مجدل شمس نزاع و فتنه‌انگیزی میان دروزی‌ها و شیعیان جولان است، این در حالی است که ما قاطعانه مسئولیت خود را در قبال حادثه مجدل شمس رد کردیم و جرأت داریم اگر اشتباهی مرتکب شدیم، بپذیریم. 

سید نصرالله خاطرنشان کرد: وقتی اسرائیلی‌ها متوجه شدند که قربانیان مجدل شمس بیشتر کودکان و زنان هستند، تصمیم گرفتند که ما را متهم کنند. شواهد و مدارک زیادی داریم که بسیاری از موشک‌های پدافندی رژیم صهیونیستی به عکا و دیگر مناطق اصابت کرده است. 

دبیرکل حزب الله لبنان اضافه کرد: برخی کشورها از ما خواستند به حمله دشمن صهیونیستی به ضاحیه جنوبی پاسخ ندهیم. ما تاوان حمایت خود از غزه را می پردازیم و صدها نفر از ما از جمله غیرنظامیان به شهادت رسیدند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آلمان و فرانسه خواستار تقویت قدرت نظامی اروپا شدند
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛هشدار به کشورهای میزبان نظامیان متجاوز آمریکا
عون برای گفت‌وگو با ترامپ عازم واشنگتن شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 27 تیر 1405
جهانگیر در پاسخ به نورنیوز: بیش از 300 هزار نفر علیه آمریکا و اسرائیل شکایت کردند
پشت پرده پیام بغداد به الجولانی
یمن کوتاه نیامد؛ یک شرط همچنان پابرجاست
سدهای کشور 62 درصد پر شدند؛ نگرانی آب تهران ادامه دارد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 27 تیر 1405 +جدول قیمت ها
زلزله‌های مرگبار ونزوئلا؛ شمار قربانیان از 5000 نفر گذشت
حزب‌الله: دولت لبنان اهداف اسرائیل را پیش می‌برد
کاهش قیمت کالاهای اساسی؛ برنج و حبوبات ارزان شدند
خیزش گردوخاک و وزش باد شدید در تهران
جزئیات آزمون کارشناسی به پزشکی 1405 اعلام شد
نورنما | آزادگان عالم در خیمه حسین اند...
استاندار تهران: تهدیدهای امنیتی تشییع رهبر شهید پیش از وقوع خنثی شد
وزیر راه: جنگ امروز، جنگ کریدورهاست
ثبت فروش 30 میلیاردی سینماها؛ کدام فیلم‌ها بیشتر دیده شدند؟
انفجار کنترل‌شده در مهران
داروی بیماران خاص از مرزهای آذربایجان‌غربی وارد می‌شود
اولویت‌های جدید ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
انصارالله: عربستان از آمریکا فاصله نگیرد، غافلگیر می‌شود
شی جین‌پینگ: جهان نباید به «قانون جنگل» بازگردد
واردات خودرو در بلاتکلیفی؛ بیش از 80 هزار خودرو منتظر تعیین تکلیف
دفترچه سوالات آزمون ارشد 1405 منتشر شد
نحوه نمره‌گذاری امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم
«تمساح‌های نگهبان»؛ طرح جنایتکارانه بن‌گویر برای زندان‌های فلسطینیان
از کرمانشاه تا ناگویا؛ پرچمداری بانوی قهرمان کاراته جهان در بازی های آسیایی
انفجارهای کنترل‌شده در دزفول
سقوط بورس تهران؛ شاخص 107 هزار واحد ریخت
امتحانات نهایی دانش‌آموزان 4 استان جنوبی لغو شد
دلافوئنته: یامال آماده فینال است
آغاز مرمت 149 اثر تاریخی آسیب‌دیده در کشور
علت تأخیر در اعلام نتایج آزمون مدارس نمونه دولتی چیست؟
کاپیتان اسپانیا: مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است
رئیس‌جمهور کوبا تحریم‌های آمریکا و حملات علیه ایران را محکوم کرد
مرگ تلخ جوان بوکانی در پی شنا در رودخانه
انسداد موقت مسیرهای خروجی هرمزگان به فارس و کرمان
خواب ترامپ برای جنوب ایران
وحدت حکمرانی هنر عبور از بحران
ونس، جنگ، مذاکره و اشتباه احتمالی ایرانیان
خالق یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های سری‌ A ایتالیا درگذشت
جایگاه لبنان در تفاهم‌نامه
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 27 تیر 1405
مرگ تلخ کودک 7 ساله در آتش‌سوزی خانه‌مسافر مشهد + جزئیات حادثه
آخرین مأموریت دشان؛ خداحافظی با فرانسه پس از نبرد با انگلیس
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 27 تیر 1405 + جدول قیمت ها
روشنایی‌ای که تاریکی آفرید؛ داستان پایتخت چیست؟
چرا موج‌های گرما در قاره اروپا مرگبارتر از همیشه است؟
کیفیت هوای تهران امروز قابل قبول شد