×
بین الملل
شناسه خبر : 183880
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/11 ساعت 17:19
سید نصرالله: هدف از حادثه مجدل‌شمس، ترور رهبران و فرماندهان مقاومت بود/ پاسخ حتمی است

سید نصرالله: هدف از حادثه مجدل‌شمس، ترور رهبران و فرماندهان مقاومت بود/ پاسخ حتمی است

دبیرکل حزب الله لبنان عصر امروز (پنجشنبه) به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و همچنین شهادت «فواد شکر» فرمانده شاخص مقاومت اسلامی لبنان سخنرانی کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت آنچه در ضاحیه جنوبی بیروت اتفاق افتاد، یک تجاوزگری بود که پاسخ در پی خواهد داشت.

 «سید حسن نصرالله» در ابتدای سخنرانی خود در مراسم تشییع پیکر «فواد شکر» فرمانده ارشد این جنبش گفت: ترور خطیر و خطرناکی که منجر به شهادت برادر عزیزمان «اساعیل هنیه» شد را به برادران خود در حماس، گردان‌های عزالدین القسام، ملت فلسطین و امت عربی و اسلامی، تبریک و تسلیت می‌گویم.

دبیرکل حزب‌الله درباره ترور فرمانده این جنبش نیز گفت: هدف دشمن به طور اساسی ترور فرمانده بزرگ جهادی، «حاج محسن» بود. ساختمان مورد حمله، یک ساختمان مسکونی و مملو از مردان و زنان غیرنظامی بود. این تجاوزگری به شهادت هفت نفر منجر شد. سه زن، ۲ کودک، یک شهید از برادران ایرانی و فواد شکر، فرمانده عزیزمان.

او ادامه داد: این واکنش به آنچه در مجدل شمس رخ داد، نبود بلکه یک ادعا و انحراف افکار عمومی و بخشی از جنگ و نبرد است.

دبیرکل حزب الله گفت: دشمن با متهم کردن فواد شکر به کودک‌کشی در مجدل شمس، بزرگترین عملیات فریب، گمراه کردن و تزویر را انجام داده است. 

سید مقاومت لبنان با بیان اینکه دشمن در حادثه مجدل شمس سریعاً اتهام‌زنی کرد اما مدرکی ارائه نکرد، افزود: ما نقش خود را در قبال آنچه در مجدل شمس رخ داد، رد کردیم و تحقیقات داخلی ما تأیید می‌کند که ما هیچ ارتباطی با آن اتفاق نداشتیم.

سید حسن نصرالله با اشاره مواضع «ولید جنبلاط» در رد اتهامات وارده رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله در خصوص اتفاق مجدل شمس گفت: مواضع آگاهانه رهبران دروزی لبنان و جولان اشغالی سوریه به دفع اتهام ناعادلانه علیه مقاومت اسلامی لبنان کمک کرد و من از مواضع رهبران محترم جامعه دروزی تقدیر و تشکر می‌کنم و به خانواده‌های شهدا در جولان اشغالی تسلیت می‌گویم. 

سید نصرالله ادامه داد: همه ما در لبنان همکاری و کمک کردیم و جان خود را کف دست خود گرفتیم و از هر هزینه‌ای که در این نبرد آشکار در همه جبهه ها بپردازیم، متعجب و غافلگیر نخواهیم شد.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: هدف از حمله به مجدل شمس نزاع و فتنه‌انگیزی میان دروزی‌ها و شیعیان جولان است، این در حالی است که ما قاطعانه مسئولیت خود را در قبال حادثه مجدل شمس رد کردیم و جرأت داریم اگر اشتباهی مرتکب شدیم، بپذیریم. 

سید نصرالله خاطرنشان کرد: وقتی اسرائیلی‌ها متوجه شدند که قربانیان مجدل شمس بیشتر کودکان و زنان هستند، تصمیم گرفتند که ما را متهم کنند. شواهد و مدارک زیادی داریم که بسیاری از موشک‌های پدافندی رژیم صهیونیستی به عکا و دیگر مناطق اصابت کرده است. 

دبیرکل حزب الله لبنان اضافه کرد: برخی کشورها از ما خواستند به حمله دشمن صهیونیستی به ضاحیه جنوبی پاسخ ندهیم. ما تاوان حمایت خود از غزه را می پردازیم و صدها نفر از ما از جمله غیرنظامیان به شهادت رسیدند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: هنوز دربارۀ دیدار با پوتین تصمیم نگرفته‌ام
هشدار اسلام‌آباد: هیچ تجاوزی را تحمل نخواهیم کرد
انفجار تانکر سوخت جان 29 نفر را گرفت
اجرایی‌شدن کامل توافقنامه امنیتی بین ایران و عراق ضروری است
کشف بیش از 100 قبضه سلاح در عملیات پلیس پایتخت
فیش حقوقی مهرماه بازنشستگان لشکری بارگذاری شد+لینک سایت
اقتصاد در تله سیاست
یوسف پزشکیان: رئیس‌جمهور برنامه دارد، افق دارد، امید دارد
الاخبار: خلع سلاح حماس خواست مشترک ریاض و تل‌آویو است
دیداری ماندگار با چند پیام راهبردی
️رسانه آمریکایی: ایران زرادخانه موشکی خود را بازسازی کرد
گام اول در مهار مهاجرت نخبگان: اصلاح نظام گزینش و جذب
پروژه ملی نصب پنل‌های خورشیدی با تولیدات داخلی کلید خورد
دوری از افسردگی با خوردن پرتقال
دولت آمریکا به دنبال ثبت رکورد در اخراج مهاجران
60 لیتر سهمیه بنزین آبان ماه امشب شارژ می‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز چهارشنبه 30 شهریور 1404 + ساعت بازی استقلال
دعوت شمخانی به هم‌صدایی ملی؛ ایران بیش از همیشه نیازمند وحدت است
جزئیات تازه از پرونده سنگین بازیگر و فوتبالیست مشهور + واکنش خانواده پژمان جمشیدی
اقتصادنگار | بازار لوازم خانگی اسیر اَبَر فروشگاه‌های قسطی فروش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 30 مهر+ وضعیت استان ها
قیمت خودرو ترمز برید
کاهش مرگ ناشی از سرطان پروستات با داروی جدید
پرتودرمانی به تسکین درد آرتروز زانو کمک می کند
نشانه‌های اولیه سرطان سینه چیست؟
ایمپلنتی که بینایی چشم را بازمی گرداند
روایت معاریو از پیام تند نتانیاهو به واشنگتن
احتمال بازی فریبا کوثری در سریال «سلمان فارسی»
ترکیه واردات کالاهای چینی را محدود کرد
فوق‌ستاره‌های پرتغالی و آرژانتینی همچنان می‌تازند
تلف‌شدن یک پلنگ ایرانی در صالح‌آباد توسط سگ‌های گله
ونس: آتش‌بس غزه بهتر از انتظارمان پیش می‌رود
علی اف: کریدور زنگزور شاید 2028 افتتاح شود
رویترز خبر داد؛ روسیه شرق اوکراین را می‌خواهد
برخورد مرگبار دو خودرو در قائمشهر
اظهارات بی‌اساس مقام ارشد آمریکا در خصوص ایران و مقاومت عراق
زلزله 5.1 ریشتری افغانستان و پاکستان را لرزاند
ترامپ با رئیس جمهور چین دیدار خواهد کرد
رئیس‌جمهوری قانون الحاق دولت ایران به CFT را ابلاغ کرد
ترامپ بالاخره به آرزوی جایزه صلح خود رسید!
اروپا و اوکراین به دنبال آماده کردن طرح 12 ماده‌ای برای پایان جنگ
کسب 2 مدال طلا توسط نمایندگان کشتی کشورمان
کاخ سفید: دیدار ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
رئیس شورای امنیت رژیم صهیونیستی برکنار شد
هشدار لهستان به پوتین
کشف 20 شی باستانی در دورود
رئیس جدید سازمان حج و زیارت: زائر زندانی در عربستان نداریم
دستگیری سارق 60 میلیاردی طلا و ساعت
اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور در پایان هفته
قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق، مقدمه امنیت پایدار دوجانبه است
X
آگهی تبلیغاتی