×
بین الملل
شناسه خبر : 183880
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/11 ساعت 17:19
سید نصرالله: هدف از حادثه مجدل‌شمس، ترور رهبران و فرماندهان مقاومت بود/ پاسخ حتمی است

سید نصرالله: هدف از حادثه مجدل‌شمس، ترور رهبران و فرماندهان مقاومت بود/ پاسخ حتمی است

دبیرکل حزب الله لبنان عصر امروز (پنجشنبه) به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و همچنین شهادت «فواد شکر» فرمانده شاخص مقاومت اسلامی لبنان سخنرانی کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت آنچه در ضاحیه جنوبی بیروت اتفاق افتاد، یک تجاوزگری بود که پاسخ در پی خواهد داشت.

 «سید حسن نصرالله» در ابتدای سخنرانی خود در مراسم تشییع پیکر «فواد شکر» فرمانده ارشد این جنبش گفت: ترور خطیر و خطرناکی که منجر به شهادت برادر عزیزمان «اساعیل هنیه» شد را به برادران خود در حماس، گردان‌های عزالدین القسام، ملت فلسطین و امت عربی و اسلامی، تبریک و تسلیت می‌گویم.

دبیرکل حزب‌الله درباره ترور فرمانده این جنبش نیز گفت: هدف دشمن به طور اساسی ترور فرمانده بزرگ جهادی، «حاج محسن» بود. ساختمان مورد حمله، یک ساختمان مسکونی و مملو از مردان و زنان غیرنظامی بود. این تجاوزگری به شهادت هفت نفر منجر شد. سه زن، ۲ کودک، یک شهید از برادران ایرانی و فواد شکر، فرمانده عزیزمان.

او ادامه داد: این واکنش به آنچه در مجدل شمس رخ داد، نبود بلکه یک ادعا و انحراف افکار عمومی و بخشی از جنگ و نبرد است.

دبیرکل حزب الله گفت: دشمن با متهم کردن فواد شکر به کودک‌کشی در مجدل شمس، بزرگترین عملیات فریب، گمراه کردن و تزویر را انجام داده است. 

سید مقاومت لبنان با بیان اینکه دشمن در حادثه مجدل شمس سریعاً اتهام‌زنی کرد اما مدرکی ارائه نکرد، افزود: ما نقش خود را در قبال آنچه در مجدل شمس رخ داد، رد کردیم و تحقیقات داخلی ما تأیید می‌کند که ما هیچ ارتباطی با آن اتفاق نداشتیم.

سید حسن نصرالله با اشاره مواضع «ولید جنبلاط» در رد اتهامات وارده رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله در خصوص اتفاق مجدل شمس گفت: مواضع آگاهانه رهبران دروزی لبنان و جولان اشغالی سوریه به دفع اتهام ناعادلانه علیه مقاومت اسلامی لبنان کمک کرد و من از مواضع رهبران محترم جامعه دروزی تقدیر و تشکر می‌کنم و به خانواده‌های شهدا در جولان اشغالی تسلیت می‌گویم. 

سید نصرالله ادامه داد: همه ما در لبنان همکاری و کمک کردیم و جان خود را کف دست خود گرفتیم و از هر هزینه‌ای که در این نبرد آشکار در همه جبهه ها بپردازیم، متعجب و غافلگیر نخواهیم شد.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: هدف از حمله به مجدل شمس نزاع و فتنه‌انگیزی میان دروزی‌ها و شیعیان جولان است، این در حالی است که ما قاطعانه مسئولیت خود را در قبال حادثه مجدل شمس رد کردیم و جرأت داریم اگر اشتباهی مرتکب شدیم، بپذیریم. 

سید نصرالله خاطرنشان کرد: وقتی اسرائیلی‌ها متوجه شدند که قربانیان مجدل شمس بیشتر کودکان و زنان هستند، تصمیم گرفتند که ما را متهم کنند. شواهد و مدارک زیادی داریم که بسیاری از موشک‌های پدافندی رژیم صهیونیستی به عکا و دیگر مناطق اصابت کرده است. 

دبیرکل حزب الله لبنان اضافه کرد: برخی کشورها از ما خواستند به حمله دشمن صهیونیستی به ضاحیه جنوبی پاسخ ندهیم. ما تاوان حمایت خود از غزه را می پردازیم و صدها نفر از ما از جمله غیرنظامیان به شهادت رسیدند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنامه وزارت نیرو برای عبور از پیک مصرف تابستان اعلام شد
جزئیات جدید از پرداخت خسارت‌های جنگ توسط بیمه مرکزی
آیا ترامپ سرنوشتی مشابه کارتر را تجربه خواهد کرد؟
وضعیت هوای تهران امروز؛ پایتخت همچنان بدون آلودگی
درگیری خونین در بوستان شمال تهران؛ قاتل مریم در یک قدمی حکم قصاص
بحران غرامت‌های پرداخت‌نشده در صنعت هوایی اروپا
محدودیت ویزای آمریکا برای تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
تصادف علی فروغی مدیر شبکه سه در آزادراه اصفهان ـ نطنز
قیمت گوشت قرمز امروز 17 خرداد 1405 + جدول
چرا مسیر تشکیل دولت عراق همچنان ناهموار است؟
روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
واکنش سفارت ایران به عدم صدور ویزا برای کادر تیم ملی
آغاز نشست مجازی مجلس با وزیر نفت
اطلاعیه مهم وزارت کار درباره فعالیت تشکل‌های کارگری
جاسوسی اسرائیل از مقامات آمریکا بر سر مذاکرات ایران
اطلاعیه سپاه اصفهان درباره انفجارهای کنترل‌شده امروز
امتحانات پایان ترم علمی کاربردی 1405-1404 آنلاین برگزار می‌شود
حکمرانی با زبان واقعیت
موج جدید اعتراضات ضد کابینه نتانیاهو در اسرائیل
نگاهی به تغییر راهبرد آمریکا و اسرائیل علیه ایران
ایران 2 – برزیل 3 ؛ محک جدی ملی‌پوشان پیش از لیگ ملت‌های والیبال 2026
جهان جدید، رهبر جدید و ایران و ایرانیان جدید
هدف قرار گرفتن مقر فرماندهی ارتش اسرائیل توسط حزب‌الله لبنان
شکست حریفان ایران در جام جهانی 2026 ؛ مصر و نیوزیلند باختند
خطای راهبردی واشنگتن
وحشت در جشنواره تابستانی اوهایو ؛ تیراندازی در جشن موسیقی
پیش بینی قیمت طلای جهانی / اونس طلا 5500 دلاری می‌شود؟
هشدار کره شمالی: برنامه هسته‌ای ما قابل مذاکره نیست
مدار دیپلماسی | چه کسی دکمه توقف حمله به بیروت را فشرد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 17 خرداد 1405 / شارژ بازار طلا با تقاضای خرید
پیش بینی قیمت دلار یکشنبه 17 خرداد 1405 / نبض دلار در دست اخبار سیاسی
پنتاگون زنگ خطر را به صدا درآورد؛ چرا؟
انتقاد تند سندرز از طرح جدید همکاری نظامی واشنگتن و تل‌آویو
پرواز مشکوک جنگنده‌ها و هواپیمای سوخت‌رسان در غرب عراق
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 17 خرداد 1405 + جدول
چرا روز خود را باید با آب ولرم شروع کنیم؟
کشف غیرمنتظره خانه مجلل 1800 ساله زیر مدرسه
تفاوت درد عصبی و استخوانی در زانو؛ این 5 علامت کلیدی را بشناسید
راز عمر طولانی کشف شد: ورزش قدرتی + هوازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 17 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 17 خرداد 1405 + وضعیت استانها
درد پاشنه پا در صدر شکایات اسکلتی‌عضلانی
هوش مصنوعی به کمک نابینایان آمد؛ دیدن چهره و اشیا با فناوری جدید
قدردانی از نقش پاکستان در میانجی گری/پیگیری افزایش تجارت 10 میلیارد دلاری دوجانبه
دیپورت عکاس تیم ملی عراق از آمریکا!
نماینده جمهوری‌خواه: وعده های ضدجنگ ترامپ کافی نیست!
جهش 80 درصدی نرخ حمل کانتینری پس از آغاز جنگ سوم
افزایش مخالفت افکار عمومی آمریکا با سیاست‌های ضدایرانی دولت
سفر قریب الوقوع نخست وزیر عراق به آمریکا
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان + جزئیات و آدرس سایت