×
سیاسی
شناسه خبر : 183839
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/11 ساعت 12:19
شریعتمداری درباره ترور هنیه: انتقام سخت، در کوتاه‌ترین فاصله زمانی باشد

شریعتمداری درباره ترور هنیه: انتقام سخت، در کوتاه‌ترین فاصله زمانی باشد

حسین شریعتمداری در مطلبی با عنوان «آمریکا از فهرست انتقام حذف نشود» نوشت: فقط با نیم نگاهی به اطراف می‌توان ده‌ها کانون راهبردی و مراکز اطلاعاتی و نظامی آمریکا را دید که به آسانی در تیر‌رس ما قرار دارند. عین‌الاسد یک نمونه بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: حسین شریعتمداری در مطلبی با عنوان «آمریکا از فهرست انتقام حذف نشود» نوشت: ۱- انتظار آن است – و انتظار بجا و عاقلانه‌ای نیز هست- که انتقام خون پاک و به‌ناحق ریخته شهید اسماعیل هنیه اولاً؛ سخت و فلج‌کننده باشد. ثانیاً؛ این انتقام سخت بدون فوت وقت و در کوتاه‌ترین فاصله زمانی گرفته شود و ثالثاً؛ به قول امیرالمؤمنین علیه‌السلام: «‌رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ ، فَإِنَّ الشَّرَّ لَا یَدْفَعُهُ إِلَّا الشَّر‌… سنگ را به همان جا بینداز که از آنجا آمده است، چرا که بدی را جز با بدی نمی‌توان دفع کرد‌».

۲- شهید هنیه میهمان رسمی کشورمان بود و مانند همه میهمانان رسمی در جلسات و مراسم شرکت کرده و تردد داشت و به قول حضرت آقا: «رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانه‌ ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد‌». از این روی، جنایت رژیم صهیونیستی بارها وحشیانه‌تر و حیوانی‌تر از جنایت‌های مشابه آن است و بدیهی است که تاوان خون آن شهید نیز باید و ضروری است که بارها سنگین‌تر باشد.

۳- « مقابله به مثل / retaliation‌» یکی از اصول شناخته شده در حقوق بین‌الملل است و به کشوری که مورد تعرض قرار گرفته حق می‌دهد که تعرض حریف را بی‌پاسخ نگذارد. دیروز، ریاست شورای امنیت اعلام کرد این نهاد امروز (چهارشنبه) درباره ترور « اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، جلسه اضطراری تشکیل می‌دهد. تجربه‌های فراوان به خوبی حکایت از آن دارند که مسئولان محترم کشورمان، هرگز نباید به اقدام احتمالی این شورا، دل خوش کرده و انتقام سخت و پشیمان‌کننده از عاملان این جنایت را به نتیجه و خروجی شورای امنیت سازمان ملل موکول کنند! به قول سعدی،که کلامی حکیمانه نیز هست؛ «چو دستت رسد، مغز دشمن برآر … که فرصت فرو شوید از دل غبار‌». و به حکمت گفته‌اند که؛ «و فی التأخیر آفاتٌ … و در تاخیر آفت‌هایی هست‌».

۴- و اما، اگرچه رژیم صهیونیستی عامل میدانی این جنایت بوده است ولی بدون کمترین تردیدی می‌توان گفت که عامل اصلی این جنایت رژیم سفاک و خونریز آمریکاست. تمامی شواهد و اسناد موجود به وضوح نشان می‌دهند که اسرائیل بدون کسب اجازه و موافقت و همراهی آمریکا دست به هیچ غلطی نمی‌زند و اساساً در قد و قواره‌ای نیست که به تنهایی، تصمیم گیرنده و عمل‌کننده باشد. همگان شاهد بوده و هستند که جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در قتل عام مردم مظلوم غزه با حمایت بی‌پرده آمریکا صورت گرفته و می‌گیرد و شیطان بزرگ در این صحنه بی‌نقاب وارد شده است و اسرائیل به نیابت و با دستور مستقیم آمریکا دست به جنایت می‌زند. از این روی بدون کمترین تردیدی می‌توان نتیجه گرفت که در انتقام خون پاک شهید هنیه، آمریکا نیز باید یکی از اهداف این انتقام سخت باشد.

۵-‌ حالا فقط با نیم نگاهی به اطراف می‌توان ده‌ها کانون راهبردی و مراکز اطلاعاتی و نظامی آمریکا را دید که به آسانی در تیر‌رس ما قرار دارند. عین‌الاسد یک نمونه بود. پایگاه ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در سواحل بحرین (جزایر متعلق به جمهوری اسلامی ایران‌) نمونه دیگر است. شناورهای آمریکایی حامل سوخت و کالا در خلیج‌فارس و دریای عمان می‌توانند اهداف دیگری باشند و‌… مگر نه این که به قول حضرت امیر علیه‌السلام؛ «‌رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ، فَإِنَّ الشَّرَّ لَا یَدْفَعُهُ إِلَّا الشَّر‌… سنگ را به همان جا بینداز که از آنجا آمده است، چرا که بدی را جز با بدی نمی‌توان دفع کرد‌»؟


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اقتصاد جنگ؛ از بقا تا بازسازی
حمله به انستیتو پاستور جنایتی جنگی علیه بشریت است
نورنما | سازنده یِ بزرگترین پلِ خاورمیانه
اژه‌ای: هیچ ارفاق و اغماضی در قبال عناصر مخل امنیت مردم وجود ندارد
سپاه: حمله به سفارت آمریکا در ریاض ارتباطی به ما ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 فروردین 1405+ جدول
ترامپ و انگاره جنگ بدون راهبرد
انتقاد از پیشنهاد ترامپ برای حذف کمک هزینه انرژی خانوارهای کم‌درآمد
پهپاد MQ1 نیروهای تروریستی آمریکایی -صهیونیستی در استان اصفهان سرنگون شد
جبران خسارات جنگ را وظیفه خود می‌دانیم
تهدید ترامپ، دیپلماسی و تکلیف اپوزیسیون
پدافند هوایی: امکان شکار جنگنده‌های نسل پنجم دشمن فراهم شده است
آغاز فعالیت بازارهای فرابورس از امروز
آغاز مرحله چهارم طرح کالابرگ از امروز /کدهای ملی 0، 1 و 2 خرید کنند
آخرین آمار شهدا و مجروحان جنگ در یک ماه اخیر
طرح ترافیک تهران همچنان اجرا نمی‌شود
دو عضو دیگر تیم تروریستی در تهران به دار مجازات آویخته شدند
ستاد حقوق بشر حمله به هواپیماهای غیرنظامی حامل دارو را محکوم کرد
نگذارید فرار کنند!
افشاگری بزرگ؛ جنگی برای آمریکا یا برای خاندان ترامپ؟
گزارش دیلی‌میل از کاهش اعتماد کارکنان پنتاگون به وزیر دفاع آمریکا
ترافیک سنگین در محورهای هراز و چالوس؛ 10 مسیر مسدود است
چه کالاهای به سبد کالابرگ الکترونیکی اضافه شدند؟
روزنامه آمریکایی: واقعیت‌های جنگ با ایران با تصورات ترامپ همخوانی ندارد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 فرودین 1405 +جدول
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 15 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
باران و برف در اغلب مناطق کشور
آغاز آموزش مجازی در سال 1405 از امروز+جزییات
آمار سئوال برانگیز وزارت دفاع آمریکا از تلفات ارتش این کشور در جنگ با ایران
پلتفرم ایکس صفحه جدید سردار موسوی فرمانده نیروی هوایی سپاه را بست
بولتون: ترامپ دنبال «اعلام پیروزی و خروج از جنگ» است
انتقاد از حمله آمریکا به پل B1 در ایران؛ «هیچ توجیه نظامی معقولی وجود نداشت»
اظهارنظر تند رئیس ستاد ارتش آمریکا پس از اعلام استعفا
تلهٔ بزرگ خارک: چرا 50 هزار تکاور آمریکایی، «گروگان‌های آیندهٔ» تهران هستند؟
مقام اسبق آمریکایی: دولت‌های قبلی عواقب حمله به ایران را می‌دانستند
البرادعی: کسانی که به تسلیم ایران فکر می‌کنند از فرهنگ و باورهای مردم آن اطلاعی ندارند
خواهش سناتور آمریکایی از ایران:با خلبان ما بشردوستانه رفتار کنید
نشست شورای امنیت درباره قطعنامه تنگه هرمز باز هم به تعویق افتاد
افزایش بی‌سابقه قیمت بلیط‌های جام جهانی
سی‌ بی‌ اس: سرنشینان بالگرد آمریکایی در علمیات نجات جنگنده اف- 15ای زخمی شدند
پزشکیان: ملت‌های دوست و برادر در هنگامه سختی‌ها و تنگناها یکدیگر را باز می‌یابند
طوفان سهمگین شهر گوئیانگ در جنوب غربی چین را درنوردید
نماینده کنگره آمریکا: آسمان ایران در اختیار آمریکا نیست
مشاور پیشین کلینتون‌ها: دست و پای ترامپ بسته شده، اما دهانش نه!
حملات حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان
توقف تولید آلومینیوم در امارات و بحرین پس از حملات ایران
تحلیل‌گر آمریکایی: فقط شکست در انتظار ماست!
گری سیک: ناکامی در پیش‌بینی وقوع انقلاب اسلامی، بزرگترین شکست اطلاعاتی آمریکا بود
وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا جمعه متحمل یک شکست دوگانه شد
کنایه نماینده کنگره به ترامپ: به لانه زنبور لگد زدی!