×
بین الملل
شناسه خبر : 183662
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/09 ساعت 21:10
جزئیات حمله هوایی به ضاحیه بیروت؛ ناکامی صهیونیست‌ها در ترور فرمانده حزب‌الله + فیلم

جزئیات حمله هوایی به ضاحیه بیروت؛ ناکامی صهیونیست‌ها در ترور فرمانده حزب‌الله + فیلم

پس از شنیده شدن صدای انفجار مهیب در منطقه ضایحه جنوبی در بیروت، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای ادعا کرد که این حمله هوایی یکی از فرمانده حزب الله لبنان را هدف قرار داده است اما خبرگزاری رویترز در خبر از ناکام ماندن این حمله تروریستی خبر داد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: منابع خبری می‌گویند که رژیم صهیونیستی به ضاحیه در جنوب بیروت پایتخت لبنان حمله کرده است.

شکست حمله تروریستی صهیونیست‌ها

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که در جریان این حمله، یکی از فرماندهان حزب الله را هدف قرار داده است اما برخی از منابع خبری از محل حادثه گزارش کردند که این عملیات صهیونیست‌ها شکست خورده و هدف اصلی صهیونیست‌‌هاست شهید نشده است.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از دو منبع امنیتی لبنانی گزارش داد که تلاش رژیم صهیونیستی برای ترور فرمانده ارشد حزب الله در ضاحیه جنوبی بیروت شکست خورده است.

بر اساس این گزارش، منطقه‌ای که مورد حمله قرار گرفته یک منطقه پرجمعیت است و در این حمله تعدادی از شهروندان زخمی شده‌اند و ۴ تن نیز به شهادت رسیده‌اند.

با این حال شبکه خبری الجزیره گزارش داد که نظامیان صهیونیست از ترس واکنش احتمالی مقاومت، به نیروها و آمبولانس‌های خود در شمال سرزمین‌های اشغالی دستور آماده باش داده است.

شبکه المیادین نیز گزارش داد که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه «حارة حریک» در ضاحیه جنوبی بیروت، یک ساختمان مسکونی هدف قرار گرفت که منجر به ریزش کامل ساختمان شد.

به گزارش این شبکه، ساختمان الربیع چسبیده به بیمارستان بهمن است و خسارت‌هایی به بیمارستان وارد آمده و آمبولانس‌ها در حال انتقال زخمی‌ها به بیمارستان هستند.

خبرگزاری لبنان «NNA» نیز گزارش داد که این حمله یک حمله پهپادی بود و سه راکت به ساختمان «الربیع» در حارة حریک واقع در مجاورت بیمارستان بهمن شلیک شده است.

شعار «لبیک یاحسین» لبنانی‌ها در ضاحیه بیروت

 

عکس مخابره شده از دفتر نتانیاهو هنگام تجاوز هوایی اشغالگران به بیروت

دفتر+نتانیاهو

تداوم عملیات امداد و آواربرداری در ضاحیه بیروت

بنا به گزارش خبرنگار تسنیم در بیروت، عملیات امداد و نجات و آوار برداری در محله حاره حریک ضاحیه بیروت، جایی که یک ساختمان مسکونی هدف حمله رژیم اسرائیل قرار گرفت، ادامه دارد.

واکنش وزارت خارجه امریکا به حمله رژیم صهیونیستی به بیروت

همزمان با حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت وزارت خارجه امریکا اعلام کرد ما از امنیت اسرائیل قدرتمندانه دفاع می کنیم.

واکنش روسیه به تجاوز هوایی اسرائیل به بیروت

وزارت خارجه روسیه در واکنش به تجاوز هوایی رژیم اسرائیل به ضاحیه بیروت: این‌گونه حملات به لبنان، نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

سیاستمدار فرانسوی: حمله اسرائیل به بیروت غیرقابل تحمل است

رهبر ائتلاف چپ فرانسه بامداد چهارشنبه گفت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به‌گونه‌ای جنگ را گسترش می‌دهد که گویی بالاتر از قوانین بین‌المللی است.

«ژان لوک ملانشن» رهبر ائتلاف چپ فرانسه بامداد چهارشنبه گفت: «حمله اسرائیل به پایتخت لبنان یک تجاوز غیرقابل تحمل است».

ملانشن در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «نتانیاهو جنگ و کشتار را به گونه‌ای گسترش و تعمیم می‌دهد که گویی فراتر از همه قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی است».

او در ادامه تاکید کرد: «قدرت‌هایی از جمله آمریکا و فرانسه که اجازه می‌دهند این اتفاق بیافتد، باعث می‌شوند که تشدید تنش نیز به سرعت از کنترل خارج شود».

منابع لبنانی شامگاه سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در بیروت خبر دادند.  این منابع گفتند که رژیم صهیونیستی در جریان یک حمله هوایی، ضاحیه جنوبی بیروت را هدف قرار داده است.

یمن: به اسرائیل درباره نقض خطوط قرمز هشدار می‌دهیم

وزارت امور خارجه یمن بامداد چهارشنبه ضمن محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به بیروت، بر حق لبنان برای واکنش و دفاع از خود تاکید کرد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای گفت: «تجاوز بزدلانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، پایتخت لبنان را به شدیدترین لحن محکوم می‌کنیم».

شبکه «الجزیره» به نقل از این بیانیه گزارش داد: «این تنش‌زایی خطرناک رژیم صهیونیستی نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت لبنان است».

وزارت خارجه یمن در ادامه تاکید کرد: «ما به رژیم صهیونیستی درباره عبور از خطوط قرمز و کشاندن منطقه به عواقب نامطلوب هشدار می‌دهیم».

این وزارتخانه همچنین افزود: «ما بر حق لبنان برای دفاع از خود و پاسخگویی به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی در سطحی که مناسب و بازدارنده باشد، تأکید می‌کنیم».

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد