×
بین الملل
شناسه خبر : 183662
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/09 ساعت 21:10
جزئیات حمله هوایی به ضاحیه بیروت؛ ناکامی صهیونیست‌ها در ترور فرمانده حزب‌الله + فیلم

جزئیات حمله هوایی به ضاحیه بیروت؛ ناکامی صهیونیست‌ها در ترور فرمانده حزب‌الله + فیلم

پس از شنیده شدن صدای انفجار مهیب در منطقه ضایحه جنوبی در بیروت، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای ادعا کرد که این حمله هوایی یکی از فرمانده حزب الله لبنان را هدف قرار داده است اما خبرگزاری رویترز در خبر از ناکام ماندن این حمله تروریستی خبر داد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: منابع خبری می‌گویند که رژیم صهیونیستی به ضاحیه در جنوب بیروت پایتخت لبنان حمله کرده است.

شکست حمله تروریستی صهیونیست‌ها

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که در جریان این حمله، یکی از فرماندهان حزب الله را هدف قرار داده است اما برخی از منابع خبری از محل حادثه گزارش کردند که این عملیات صهیونیست‌ها شکست خورده و هدف اصلی صهیونیست‌‌هاست شهید نشده است.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از دو منبع امنیتی لبنانی گزارش داد که تلاش رژیم صهیونیستی برای ترور فرمانده ارشد حزب الله در ضاحیه جنوبی بیروت شکست خورده است.

بر اساس این گزارش، منطقه‌ای که مورد حمله قرار گرفته یک منطقه پرجمعیت است و در این حمله تعدادی از شهروندان زخمی شده‌اند و ۴ تن نیز به شهادت رسیده‌اند.

با این حال شبکه خبری الجزیره گزارش داد که نظامیان صهیونیست از ترس واکنش احتمالی مقاومت، به نیروها و آمبولانس‌های خود در شمال سرزمین‌های اشغالی دستور آماده باش داده است.

شبکه المیادین نیز گزارش داد که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه «حارة حریک» در ضاحیه جنوبی بیروت، یک ساختمان مسکونی هدف قرار گرفت که منجر به ریزش کامل ساختمان شد.

به گزارش این شبکه، ساختمان الربیع چسبیده به بیمارستان بهمن است و خسارت‌هایی به بیمارستان وارد آمده و آمبولانس‌ها در حال انتقال زخمی‌ها به بیمارستان هستند.

خبرگزاری لبنان «NNA» نیز گزارش داد که این حمله یک حمله پهپادی بود و سه راکت به ساختمان «الربیع» در حارة حریک واقع در مجاورت بیمارستان بهمن شلیک شده است.

شعار «لبیک یاحسین» لبنانی‌ها در ضاحیه بیروت

 

عکس مخابره شده از دفتر نتانیاهو هنگام تجاوز هوایی اشغالگران به بیروت

دفتر+نتانیاهو

تداوم عملیات امداد و آواربرداری در ضاحیه بیروت

بنا به گزارش خبرنگار تسنیم در بیروت، عملیات امداد و نجات و آوار برداری در محله حاره حریک ضاحیه بیروت، جایی که یک ساختمان مسکونی هدف حمله رژیم اسرائیل قرار گرفت، ادامه دارد.

واکنش وزارت خارجه امریکا به حمله رژیم صهیونیستی به بیروت

همزمان با حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت وزارت خارجه امریکا اعلام کرد ما از امنیت اسرائیل قدرتمندانه دفاع می کنیم.

واکنش روسیه به تجاوز هوایی اسرائیل به بیروت

وزارت خارجه روسیه در واکنش به تجاوز هوایی رژیم اسرائیل به ضاحیه بیروت: این‌گونه حملات به لبنان، نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

سیاستمدار فرانسوی: حمله اسرائیل به بیروت غیرقابل تحمل است

رهبر ائتلاف چپ فرانسه بامداد چهارشنبه گفت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به‌گونه‌ای جنگ را گسترش می‌دهد که گویی بالاتر از قوانین بین‌المللی است.

«ژان لوک ملانشن» رهبر ائتلاف چپ فرانسه بامداد چهارشنبه گفت: «حمله اسرائیل به پایتخت لبنان یک تجاوز غیرقابل تحمل است».

ملانشن در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «نتانیاهو جنگ و کشتار را به گونه‌ای گسترش و تعمیم می‌دهد که گویی فراتر از همه قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی است».

او در ادامه تاکید کرد: «قدرت‌هایی از جمله آمریکا و فرانسه که اجازه می‌دهند این اتفاق بیافتد، باعث می‌شوند که تشدید تنش نیز به سرعت از کنترل خارج شود».

منابع لبنانی شامگاه سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در بیروت خبر دادند.  این منابع گفتند که رژیم صهیونیستی در جریان یک حمله هوایی، ضاحیه جنوبی بیروت را هدف قرار داده است.

یمن: به اسرائیل درباره نقض خطوط قرمز هشدار می‌دهیم

وزارت امور خارجه یمن بامداد چهارشنبه ضمن محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به بیروت، بر حق لبنان برای واکنش و دفاع از خود تاکید کرد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای گفت: «تجاوز بزدلانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، پایتخت لبنان را به شدیدترین لحن محکوم می‌کنیم».

شبکه «الجزیره» به نقل از این بیانیه گزارش داد: «این تنش‌زایی خطرناک رژیم صهیونیستی نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت لبنان است».

وزارت خارجه یمن در ادامه تاکید کرد: «ما به رژیم صهیونیستی درباره عبور از خطوط قرمز و کشاندن منطقه به عواقب نامطلوب هشدار می‌دهیم».

این وزارتخانه همچنین افزود: «ما بر حق لبنان برای دفاع از خود و پاسخگویی به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی در سطحی که مناسب و بازدارنده باشد، تأکید می‌کنیم».

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کامبک شیرین آرژانتین مقابل انگلیس، مسی و یارانش را به فینال رساند
هوش مصنوعی زیر ذره‌بین؛ متا با شکایت جدید کارکنان روبه‌رو شد
شهادت 35 نفر در پی حملات تیرماه به کشورمان/ بیشترین آسیب‌ها برای 3 استان
تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به اهواز، چابهار و بندرعباس کشور/هیچ تهدیدی بی‌پاسخ نخواهد ماند
ادعای ترامپ درباره سوریه؛ الشرع با حزب‌الله دقیق‌تر از اسرائیل برخورد می‌کند
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به وضعیت قهرمان جوان ژیمناستیک
پارکینگ بزرگ اربعین شلمچه آماده میزبانی از زائران شد
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
ادامه تعطیلی سه فرودگاه عربستان پس از هشدارهای ارتش یمن
مدیرعامل چادرملو: AFC درخواست فدراسیون را رد کرده؛ تاج باید پاسخگو باشد
ادعای ونس: نیروی زمینی برای تغییر حکومت ایران اعزام نخواهیم کرد
نورویدئو | مرگ در گرمای اروپا ؛ حقیقتی فراتر از تغییرات اقلیمی
ترامپ ادعا کرد: دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم
تصمیم نهایی AFC؛ سهمیه آسیایی به گل‌گهر رسید
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
روسیه خواستار بازگشت فوری ایران و آمریکا به میز مذاکره شد
تشییع باشکوه شهدای گتوند؛ سه رزمنده شهید در گلزار شهدا آرام گرفتند
یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران به حبس محکوم شد
برگ برنده جدید چین در تجارت دریایی رونمایی می شود
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد
نگرانی ها از تأمین کالا در آمریکا در پی جنگ علیه ایران
ادعای پنتاگون درباره پایان مأموریت ائتلاف در عراق
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت
چرخش سریع ترامپ درباره تنگه هرمز، سردرگمی واشنگتن را آشکار کرد
عضو مجمع تشخیص: انتقام و مذاکره منافاتی با یکدیگر ندارند
شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در اربیل
قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و برای حفظ امنیت و منافع ملی خود تا پای جان بایستیم
غریب‌آبادی: هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ قاطع را به دنبال دارد
معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مجازات متجاوزان ضامن صیانت از امنیت ملی است
شکست ایران مقابل اوکراین در دیداری پراشتباه
احسان حاج‌صفی در سپاهان ماندنی شد
محکومیت اقدام لندن علیه سپاه؛ وزارت خارجه یمن موضع گرفت
تاج: مدیریت رقابت‌های گسترده بر عهده فدراسیون است
تنش سیاسی در آستانه بازی آرژانتین و انگلیس/فالکلند دوباره خبرساز شد
زمان فینال جام جهانی تغییر می کند
سفیر سابق آمریکا: حمله به زیرساخت‌های ایران راه‌حل بحران نیست
حماس نماینده ویژه صلح در غزه را به جانبداری از اسرائیل متهم کرد
سنتکام ادعا کرد: دو کشتی مجبور به تغییر مسیر در تنگه هرمز شد
اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
کرملین: آمریکا از روند صلح اوکراین دور شده است
هفته ای ماندگار با امتی عزادار
واریز نخستین مرحله وام 75 میلیون تومانی بازنشستگان آغاز شد
محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی وزارت امور خارجه ایران
حمله جدید اسرائیل با بمب فسفری به جنوب لبنان
دبیرکل نجباء به اهانت ترامپ واکنش نشان داد
بازار نفت در آستانه بحران
متهمی که هنوز لباس قاضی را بر تن دارد