×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 183580
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/09 ساعت 11:57
«فارن پالسی»: آمریکا دیگر توانایی جنگ در چند جبهه را ندارد

«فارن پالسی»: آمریکا دیگر توانایی جنگ در چند جبهه را ندارد

«فارن پالسی» در مقاله ای با اشاره به گزارش «کمیسیون استراتژی دفاع ملی آمریکا» نوشت: استراتژی ایالات متحده برای مقابله با تهدیدهای فزاینده در اروپا و خاورمیانه و رشد هم افزایی روسیه و چین «ناکافی» است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از این رسانه تحلیلی، این کمیسیون اعتراف کرد که منابع ایالات متحده برای جنگ به ویژه اگر جنگ های متعددی در سراسر جهان به طور همزمان رخ دهد، محدود است و برنامه ریزان دفاعی ناتو باید اهدافی را برای توانایی های نظامی متحدان ایالات متحده در اروپا تعیین کنند تا وابستگی بیش از حد آن‌ها به ایالات متحده را کاهش دهند.

فارن پالسی افزود: محدودیت‌های مالی - به ویژه کاهش بودجه ای که کنگره در زمان دولت باراک اوباما، ‌ رییس جمهوری اسبق آمریکا، در تلاش برای کنترل بدهی ملی وضع کرد و همچنین اضافه شدن محور استراتژیک مقابله با چین در دوره ریاست سه رئیس جمهور گذشته ایالات متحده، باعث شده است که پنتاگون عملا از پس اداره درگیری ها در چند جبهه به طور همزمان برنیاید.

این مقاله افزود: آخرین بررسی انجام شده توسط کمیسیون استراتژی دفاع ملی - که توسط یک گروه فراحزبی زیر نظر کنگره آمریکا صورت گرفت، نشان داد وزارت دفاع ایالات متحده باید دوباره به منابع و برنامه ریزی برای جنگ در مناطق مختلف جهان بازگردد. این توصیه نشان دهنده تناقض مستقیم با استراتژی دوران ترامپ است که از ارتش ایالات متحده خواسته بود تا تمرکز خود را بیشتر بر ایندو پسیفیک (کشورهای میان دو منطقه اقیانوس هند و اقیانوس آرام) ‌ متمرکز کند.

این گزارش که به کوشش اعضای کمیسیون استراتژی دفاع ملی نوشته شد به این نتیجه رسید که قدرت ارتش ایالات متحده به کمترین میزان در ۸۰ سال گذشته رسیده است.

فارن پالسی افزود: چنین گزارش‌هایی که معمولاً استراتژی دفاع ملی جدید ایالات متحده را در دوره های مختلف بررسی می کنند، اغلب توسط نمایندگان تندرو کنگره در حوزه دفاعی برای تامین هزینه‌های بیشتر برای پنتاگون اداره می شوند. آخرین گزارش این گروه که روز دوشنبه منتشر شد، خواستار رشد هزینه‌های دفاعی ایالات متحده برای کمک به جلوگیری از تهدیدهای چین و روسیه شده است.

طبق این مقاله کمیسیون استراتژی دفاع ملی در گزارش خود تاکید کرد: از آنجایی که استراتژی دفاعی دولت بایدن عمدتاً قبل از جنگ میان روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) و بسیار پیش تر از جنگ اسرائیل در غزه نوشته شده بود، استراتژی آمریکا برای مقابله با تهدیدهای فزاینده در اروپا و خاورمیانه «"ناکافی» است. نیروهای مشترک نظامی آمریکا در حال حاضر در نقطه شکست قرار دارد و افزودن بار نظامی بیشتر بر روی ارتش بدون افزودن منابع برای بازسازی آمادگی آن منجر به شکست‌های متعدد می شود.

طبق نتایج به دست آمده از تحقیقات این کمیسیون ارتش ایالات متحده توانایی و ظرفیت لازم برای اطمینان از اینکه می تواند در جنگی بازدارنده بوده و پیروز شود، را ندارد. این کمیسیون همچنین از پنتاگون و کاخ سفید خواست تا دستورالعمل‌های عملیاتی ارتش ایالات متحده برای مقابله با همکاری‌های روزافزود چین و روسیه را بررسی کنند.

توماس منکن، رئیس و مدیر عامل مرکز ارزیابی های استراتژیک و بودجه و یکی از اعضای شرکت کننده در تهیه این گزارش، خواستار نوعی از استراتژی دفاعی ایالات متحده شده است که در آن پنتاگون باید آمادگی لازم برای جنگ در سه جبهه به طور همزمان را داشته باشد، این در حالی است که کارشناسان دیگر معتقدند که ایالات متحده باید استراتژی خود را متمرکز کند و خود را برای دورانی آماده کند که دیگر منابع، از جمله نیروها و تسلیحات، بسیار محدود خواهد بود.

سربازان+امریکایی
 


فارن پالسی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
اولین پیروزی استقلال در خانه/استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل مسابقه
اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع غیرسازنده درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
دستیار مورینیو در آستانه پیوستن به کادرفنی تیم ملی ایران
نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم اسرائیل/ایران محکوم کرد
رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا
امیر دریادار سیاری: امنیت پایدار در سایه آمادگی و بازدارندگی حاصل می شود
گل گهر موقتا صدرنشین لیگ برتر شد
درگذشت کشتی گیر 18 ساله گیلانی در حین تمرین
بانک‌ها و خودروسازان زیر ذره‌بین؛ بازگشت هزاران میلیارد به جیب مردم
X
آگهی تبلیغاتی