×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 183580
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/09 ساعت 11:57
«فارن پالسی»: آمریکا دیگر توانایی جنگ در چند جبهه را ندارد

«فارن پالسی»: آمریکا دیگر توانایی جنگ در چند جبهه را ندارد

«فارن پالسی» در مقاله ای با اشاره به گزارش «کمیسیون استراتژی دفاع ملی آمریکا» نوشت: استراتژی ایالات متحده برای مقابله با تهدیدهای فزاینده در اروپا و خاورمیانه و رشد هم افزایی روسیه و چین «ناکافی» است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از این رسانه تحلیلی، این کمیسیون اعتراف کرد که منابع ایالات متحده برای جنگ به ویژه اگر جنگ های متعددی در سراسر جهان به طور همزمان رخ دهد، محدود است و برنامه ریزان دفاعی ناتو باید اهدافی را برای توانایی های نظامی متحدان ایالات متحده در اروپا تعیین کنند تا وابستگی بیش از حد آن‌ها به ایالات متحده را کاهش دهند.

فارن پالسی افزود: محدودیت‌های مالی - به ویژه کاهش بودجه ای که کنگره در زمان دولت باراک اوباما، ‌ رییس جمهوری اسبق آمریکا، در تلاش برای کنترل بدهی ملی وضع کرد و همچنین اضافه شدن محور استراتژیک مقابله با چین در دوره ریاست سه رئیس جمهور گذشته ایالات متحده، باعث شده است که پنتاگون عملا از پس اداره درگیری ها در چند جبهه به طور همزمان برنیاید.

این مقاله افزود: آخرین بررسی انجام شده توسط کمیسیون استراتژی دفاع ملی - که توسط یک گروه فراحزبی زیر نظر کنگره آمریکا صورت گرفت، نشان داد وزارت دفاع ایالات متحده باید دوباره به منابع و برنامه ریزی برای جنگ در مناطق مختلف جهان بازگردد. این توصیه نشان دهنده تناقض مستقیم با استراتژی دوران ترامپ است که از ارتش ایالات متحده خواسته بود تا تمرکز خود را بیشتر بر ایندو پسیفیک (کشورهای میان دو منطقه اقیانوس هند و اقیانوس آرام) ‌ متمرکز کند.

این گزارش که به کوشش اعضای کمیسیون استراتژی دفاع ملی نوشته شد به این نتیجه رسید که قدرت ارتش ایالات متحده به کمترین میزان در ۸۰ سال گذشته رسیده است.

فارن پالسی افزود: چنین گزارش‌هایی که معمولاً استراتژی دفاع ملی جدید ایالات متحده را در دوره های مختلف بررسی می کنند، اغلب توسط نمایندگان تندرو کنگره در حوزه دفاعی برای تامین هزینه‌های بیشتر برای پنتاگون اداره می شوند. آخرین گزارش این گروه که روز دوشنبه منتشر شد، خواستار رشد هزینه‌های دفاعی ایالات متحده برای کمک به جلوگیری از تهدیدهای چین و روسیه شده است.

طبق این مقاله کمیسیون استراتژی دفاع ملی در گزارش خود تاکید کرد: از آنجایی که استراتژی دفاعی دولت بایدن عمدتاً قبل از جنگ میان روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) و بسیار پیش تر از جنگ اسرائیل در غزه نوشته شده بود، استراتژی آمریکا برای مقابله با تهدیدهای فزاینده در اروپا و خاورمیانه «"ناکافی» است. نیروهای مشترک نظامی آمریکا در حال حاضر در نقطه شکست قرار دارد و افزودن بار نظامی بیشتر بر روی ارتش بدون افزودن منابع برای بازسازی آمادگی آن منجر به شکست‌های متعدد می شود.

طبق نتایج به دست آمده از تحقیقات این کمیسیون ارتش ایالات متحده توانایی و ظرفیت لازم برای اطمینان از اینکه می تواند در جنگی بازدارنده بوده و پیروز شود، را ندارد. این کمیسیون همچنین از پنتاگون و کاخ سفید خواست تا دستورالعمل‌های عملیاتی ارتش ایالات متحده برای مقابله با همکاری‌های روزافزود چین و روسیه را بررسی کنند.

توماس منکن، رئیس و مدیر عامل مرکز ارزیابی های استراتژیک و بودجه و یکی از اعضای شرکت کننده در تهیه این گزارش، خواستار نوعی از استراتژی دفاعی ایالات متحده شده است که در آن پنتاگون باید آمادگی لازم برای جنگ در سه جبهه به طور همزمان را داشته باشد، این در حالی است که کارشناسان دیگر معتقدند که ایالات متحده باید استراتژی خود را متمرکز کند و خود را برای دورانی آماده کند که دیگر منابع، از جمله نیروها و تسلیحات، بسیار محدود خواهد بود.

سربازان+امریکایی
 


فارن پالسی
نظرات

آخرین اخبار
چشم هوشمند ربات‌های جراح و تشخیص مرز تومور سرطانی در صدم ثانیه
پیوند موتورهای انرژی اسفناج به بدن حیوانات!
ایمپلنت نرمی که با رگ‌های شما «نفس» می‌کشد!
گالانت: اهداف راهبردی علیه ایران محقق نشد
پاکستان برای میانجیگری صلح به تهران آمد
حماس: در صورت شکست مذاکرات گزینه‌های آماده داریم
رویترز: دیپلماسی تند ترامپ در برابر ایران به بن‌بست رسید
گزارش شبکه 12 اسرائیل از سرکوب مخالفان در بحرین
الیکا عبدالرزاقی مجری «کودک شو» شد
خودداری آمریکا از تمدید معافیت خرید نفت روسیه
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
حقوق بشر برای دشمنان، مصونیت برای متحدان
لفاظی‌های جدید ترامپ در اوج انزوای جهانی و شکست در میدان
قالیباف: مقاومت 70 روزه ملت ایران تحول جهان را سرعت بخشید
هلاکت یک افسر صهیونیست در حمله حزب‌الله
سایه سنگین ناامنی بر مدارس نیجریه/ ربایش ده‌ها کودک
اعتراف تلخ بورل: اتحادیه اروپا برای جهان امروز طراحی نشده است
پایان تعطیلات اجباری بازار سهام + زمان بازگشایی
فشار بی‌سابقه سیاسی بر کاخ سفید همزمان با جهش قیمت بنزین
«هرمز سیف» وارد میدان شد/ مدیریت هوشمند قدیمی‌ترین آبراه جهان با بیمه ایرانی
طرح آمریکا برای «نیابتی کردن» جنگ در جزایر ایرانی
تجاوز هوایی به «قانون النهر» قربانی گرفت
تظاهرات ضد جنگ در لندن با محوریت حمایت از ایران
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد+ اعلام مهلت نهایی
وداع تلخ با بازیگر نمایش «فردریک»/ صحنه در سوگ بهناز نازی نشست
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
نفت 150 دلاری کابوس وزیر انرژی آمریکا
وقوع زلزله 4.5 ریشتری حوالی گلوگاه/کانون لرزش کجا بود؟
پایان باشکوه باواریایی‌ها با هت‌تریک یازدهم هری کین
فهرست نهایی تیم ملی/ قلعه‌نویی 30 یوز را انتخاب کرد
تسهیلات میلیاردی برای احیای بازار جنت/ واریز 50 میلیون تومان کمک بلاعوض تا فردا صبح
توافق صلح لبنان با اسرائیل، توافقی جنجالی تر از سال 1983
20 جام، 10 سال، یک پپ!
بتن‌ریزی واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر زیر سایه امنیت
هماهنگی مسکو و پکن برای دفاع از ایران در تنگه هرمز
بحران در عدن، بازداشت‌ در سایه اختلافات امارات و عربستان
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
برگ‌های برنده ایران در صورت ازسرگیری جنگ با آمریکا
سید صولت مرتضوی :در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
اشاره رئیس‌جمهور به کهن‌سال‌ترین موجود زنده آسیا که ریشه در خاک ایران دارد
محمدمهدی اسماعیلی:در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
سپهر خلجی : در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
قدرت نامتقارن، لایه رسوخ‌ناپذیر دفاعی ایران در برابر حملات
سقوط آزاد اوراق قرضه از واشنگتن تا توکیو
فراخوان عارف برای مدیریت بی‌ساعت در صنایع/ساعت‌ها را از مچ باز کنید
سقوط آزاد بودجه مدارس آمریکا در چاه نفت
بسته خبری دولت از وام 75 میلیونی تا هوش مصنوعی و تنظیم بازار مرغ
ناگاتومو اولین 5 ستاره تاریخ فوتبال آسیا!
توافق بزرگ پکن و واشنگتن برای خرید 750 هواپیما