×
بین الملل
شناسه خبر : 183556
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/09 ساعت 09:29
رئیس رژیم صهیونیستی: در حال گذراندن سخت‌‌ترین روزها هستیم+فیلم

در پی یورش یهودیان به پایگاه نظامی بیت لید

رئیس رژیم صهیونیستی: در حال گذراندن سخت‌‌ترین روزها هستیم+فیلم

اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی دوشنبه شب از تظاهر کنندگان که وارد پادگان نظامی بیت لید شده بودند خواست تا این محل را ترک کنند تا ارتش به کار خود ادامه دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره قطر، هرتزوگ بعد از این اتفاق با بیان اینکه به لحاظ امنیتی درحال گذرندان یکی از سخت ترین روزها هستیم، گفت: نباید بار سنگین دوش نظامیان و فرماندهان ارتش باشیم.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که بیش از یکهزار و ۲۰۰ معترض به بیت لید آمده و دهها تن از آنها نیز موفق شدند که وارد پادگان این شهر شوند.

به دنبال یورش افراطی‌های یهودی به پادگانی در بیت لید که محل بازجویی از نظامیان متهم به آزار جنسی به اسیران فلسطینی بود، شرایط امنیتی این رژیم بار دیگر دچار بحران شده است.

روزنامه معاریو دیگر روزنامه رژیم صهیونیستی گزارش داد که شرایط در بیت لید به قدری وخیم است که ارتش نیروهای خود را از نوار غزه فراخوانده و آنها را به سوی پایگاه بیت لید و مناطق اطراف آن گسیل داشته است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که هرتزی هالیوی رئیس ستاد مشترک با وزیر جنگ و نخست وزیر درخصوص یورش به پایگاه بیت لید رایزنی کرده است.

پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دادگاه نظامی بازجویی از سربازان متهم به تجاوز جنسی به یک اسیر فلسطینی را در حالی پایان داده که تنش‌های امنیتی و نظامی بی‌سابقه در مجاورت پایگاه «بیت‌لید» ادامه دارد و تظاهرکنندگان به تلاش برای یورش به آنجا ادامه می‌دهند.

گفتنی است پس از آنکه ده‌ها تظاهرکننده راست‌گرا، از جمله سربازان نقابدار، در اعتراض به دستگیری سربازانی که متهم به ارتکاب تجاوز جنسی به یک اسیر فلسطین اهل غزه بودند، به دادگاه نظامی در بیت‌لید هجوم بردند، وضعیت هرج‌ومرج در پایگاه بیت‌لید در مرکز اراضی اشغالی از ساعت‌های عصر روز گذشته حاکم شده است.

«محمد خیری»، خبرنگار الجزیره در رام‌الله گفت که حکم صادر شده از سوی دادگاهی که سربازان را مورد بازجویی قرار داده بود هنوز فاش نشده است، اما نیروهای ارتش در میان وضعیت شدید تنش، محل را محاصره کرده‌اند.

پلیس نظامی اشغالگران پس از آن که سخنگوی ارتش از آغاز تحقیقات به ظن آزار جدی یک اسیر خبر داد، به اردوگاه یورش برد. پلیس نظامی ۹ نفر از ۱۰ سرباز مظنون به آزار جنسی یک اسیر فلسطینی را دستگیر کرد.

در این زمینه، بین اعضای پلیس نظامی و نیروهای یگان ذخیره مظنون به شکنجه اسرا پس از تلاش‌شان برای جلوگیری از دستگیری سربازان برای بازجویی درگیری رخ داد.

روزنامه عبری «هاآرتص» داده‌های ارتش را فاش کرد که اشاره دارند در حال انجام تحقیقات جنایی از سربازان در مورد شهادت ۴۸ فلسطینی است که بیشتر آنها اسیران غزه بودند و ۳۶ نفر از آنها در بازداشتگاه  «سدی تیمان» جان باختند.

دیروز ارتش صهیونیستی اعلام کرد شمار زیادی از صهیونیست‌های راست‌گرای افراطی در اعتراض به محاکمهٔ نظامیانی که اسرای فلسطینی را در غزه شکنجه کرده بودند، به دادگاه نظامی در بیت‌لید مجاور با پایگاه نظامیِ آن حمله کردند.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟