×
بین الملل
شناسه خبر : 183556
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/09 ساعت 09:29
رئیس رژیم صهیونیستی: در حال گذراندن سخت‌‌ترین روزها هستیم+فیلم

در پی یورش یهودیان به پایگاه نظامی بیت لید

رئیس رژیم صهیونیستی: در حال گذراندن سخت‌‌ترین روزها هستیم+فیلم

اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی دوشنبه شب از تظاهر کنندگان که وارد پادگان نظامی بیت لید شده بودند خواست تا این محل را ترک کنند تا ارتش به کار خود ادامه دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره قطر، هرتزوگ بعد از این اتفاق با بیان اینکه به لحاظ امنیتی درحال گذرندان یکی از سخت ترین روزها هستیم، گفت: نباید بار سنگین دوش نظامیان و فرماندهان ارتش باشیم.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که بیش از یکهزار و ۲۰۰ معترض به بیت لید آمده و دهها تن از آنها نیز موفق شدند که وارد پادگان این شهر شوند.

به دنبال یورش افراطی‌های یهودی به پادگانی در بیت لید که محل بازجویی از نظامیان متهم به آزار جنسی به اسیران فلسطینی بود، شرایط امنیتی این رژیم بار دیگر دچار بحران شده است.

روزنامه معاریو دیگر روزنامه رژیم صهیونیستی گزارش داد که شرایط در بیت لید به قدری وخیم است که ارتش نیروهای خود را از نوار غزه فراخوانده و آنها را به سوی پایگاه بیت لید و مناطق اطراف آن گسیل داشته است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که هرتزی هالیوی رئیس ستاد مشترک با وزیر جنگ و نخست وزیر درخصوص یورش به پایگاه بیت لید رایزنی کرده است.

پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دادگاه نظامی بازجویی از سربازان متهم به تجاوز جنسی به یک اسیر فلسطینی را در حالی پایان داده که تنش‌های امنیتی و نظامی بی‌سابقه در مجاورت پایگاه «بیت‌لید» ادامه دارد و تظاهرکنندگان به تلاش برای یورش به آنجا ادامه می‌دهند.

گفتنی است پس از آنکه ده‌ها تظاهرکننده راست‌گرا، از جمله سربازان نقابدار، در اعتراض به دستگیری سربازانی که متهم به ارتکاب تجاوز جنسی به یک اسیر فلسطین اهل غزه بودند، به دادگاه نظامی در بیت‌لید هجوم بردند، وضعیت هرج‌ومرج در پایگاه بیت‌لید در مرکز اراضی اشغالی از ساعت‌های عصر روز گذشته حاکم شده است.

«محمد خیری»، خبرنگار الجزیره در رام‌الله گفت که حکم صادر شده از سوی دادگاهی که سربازان را مورد بازجویی قرار داده بود هنوز فاش نشده است، اما نیروهای ارتش در میان وضعیت شدید تنش، محل را محاصره کرده‌اند.

پلیس نظامی اشغالگران پس از آن که سخنگوی ارتش از آغاز تحقیقات به ظن آزار جدی یک اسیر خبر داد، به اردوگاه یورش برد. پلیس نظامی ۹ نفر از ۱۰ سرباز مظنون به آزار جنسی یک اسیر فلسطینی را دستگیر کرد.

در این زمینه، بین اعضای پلیس نظامی و نیروهای یگان ذخیره مظنون به شکنجه اسرا پس از تلاش‌شان برای جلوگیری از دستگیری سربازان برای بازجویی درگیری رخ داد.

روزنامه عبری «هاآرتص» داده‌های ارتش را فاش کرد که اشاره دارند در حال انجام تحقیقات جنایی از سربازان در مورد شهادت ۴۸ فلسطینی است که بیشتر آنها اسیران غزه بودند و ۳۶ نفر از آنها در بازداشتگاه  «سدی تیمان» جان باختند.

دیروز ارتش صهیونیستی اعلام کرد شمار زیادی از صهیونیست‌های راست‌گرای افراطی در اعتراض به محاکمهٔ نظامیانی که اسرای فلسطینی را در غزه شکنجه کرده بودند، به دادگاه نظامی در بیت‌لید مجاور با پایگاه نظامیِ آن حمله کردند.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رکورد 48 ساعته پلیس؛ کشف هزاران تن موادمخدر و سوخت قاچاق
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک
روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم
رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهد
گام مجلس برای حمایت از تولیدکنندگان؛ خسارت‌ها با جریمه تأخیر پرداخت می‌شود
هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور
حمله اسرائیل به ابوالظهور؛ پیام مستقیم به اردوغان و ارتش ترکیه
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور 1405 آغاز شد
هشدار سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران در جنگ بعدی متفاوت خواهد بود
مرکز آزمون تصادف خودرو راه‌اندازی شد اما آزمون تصادف خودروها آغاز نشد
بازگشت پروازهای بندرعباس به شمال کشور
عارف خواستار پایان دخالت شوراهای عالی در امور اجرایی دانشگاه‌ها شد
نورنما | آتش سوزی در جزیره سالامینا یونان
اسلام‌آباد میزبان وزیر خارجه سوریه پس از 19 سال
غم‌انگیزترین غایبان کنکور 1405؛ 4 داوطلب شهید و 30 نفر فوت شدند
پیام عمان درباره تنگه هرمز؛ خواهان تشدید تنش نیستیم
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مازندران
شوک بزرگ در نقل و انتقالات استقلال؛ ستاره فصل قبل تمرینات را با تیم اسپانیایی آغاز کرد!
روند صعودی قیمت نفت خام برای پنجمین روز متوالی
حرم حضرت معصومه(س) میزبان مراسم چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
افزایش نگرانی تل‌آویو از حضور دریایی ترکیه در سوریه
چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود را تکمیل کرد
تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت صیادان در دوران جنگ
کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
عراقچی: اصرار بر سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا، شکست‌های بیشتری به بار می‌آورد
توقیف 3 شناور صیادی با 76 هزار لیتر سوخت قاچاق
کره جنوبی: کره شمالی احتمالاً 40 تا 60 سلاح هسته‌ای دارد
صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد
قیمت درهم امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ درهم گران شد
قطعی برق خوزستان امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
برنامه قطعی برق قزوین امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
جزئیات محاسبه نمره کل کنکور سراسری 1405 از زبان رئیس سازمان سنجش
جزئیات آتش‌سوزی در پالایشگاه نفت تهران
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 1405 مشخص شد
عملکرد ضعیف قلب با کوچک‌شدن سریع‌تر مغز ارتباط دارد
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
ریشه‌یابی تخلفات اداری شهرداری‌ها؛ از تعدد قوانین تا دخالت شوراهای شهر
دو کشته در تصادف زنجیره‌ای بزرگراه امام علی تهران
پخش زنده مسابقه ابوالفضل شمسی پور امروز پنجشنبه در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان
قیمت مرغ، سینه مرغ و بال مرغ امروز 29 مرداد+ جدول
حادثه مرگبار در علم‌کوه؛ ریزش سنگ جان یک کوهنورد را گرفت
جدول قیمت گوشت امروز پنج شنبه 29 مرداد
زاخارووا: کی‌یف ناتوانی خود در دستیابی به توافق صلح را نشان داده است
نوراینفو | این 6 شماره تماس را هرگز فراموش نکنید
الحشد الشعبی: 30 سپتامبر یک روز ملی و حاکمیتی برای عراق است
قیمت جهانی طلا پس از جهش 4 درصدی عقب نشست
خبر مهم برای شهروندان میناب؛ محدودیت سوخت‌گیری لغو شد