×
بین الملل
شناسه خبر : 183556
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/09 ساعت 09:29
رئیس رژیم صهیونیستی: در حال گذراندن سخت‌‌ترین روزها هستیم+فیلم

در پی یورش یهودیان به پایگاه نظامی بیت لید

رئیس رژیم صهیونیستی: در حال گذراندن سخت‌‌ترین روزها هستیم+فیلم

اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی دوشنبه شب از تظاهر کنندگان که وارد پادگان نظامی بیت لید شده بودند خواست تا این محل را ترک کنند تا ارتش به کار خود ادامه دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره قطر، هرتزوگ بعد از این اتفاق با بیان اینکه به لحاظ امنیتی درحال گذرندان یکی از سخت ترین روزها هستیم، گفت: نباید بار سنگین دوش نظامیان و فرماندهان ارتش باشیم.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که بیش از یکهزار و ۲۰۰ معترض به بیت لید آمده و دهها تن از آنها نیز موفق شدند که وارد پادگان این شهر شوند.

به دنبال یورش افراطی‌های یهودی به پادگانی در بیت لید که محل بازجویی از نظامیان متهم به آزار جنسی به اسیران فلسطینی بود، شرایط امنیتی این رژیم بار دیگر دچار بحران شده است.

روزنامه معاریو دیگر روزنامه رژیم صهیونیستی گزارش داد که شرایط در بیت لید به قدری وخیم است که ارتش نیروهای خود را از نوار غزه فراخوانده و آنها را به سوی پایگاه بیت لید و مناطق اطراف آن گسیل داشته است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که هرتزی هالیوی رئیس ستاد مشترک با وزیر جنگ و نخست وزیر درخصوص یورش به پایگاه بیت لید رایزنی کرده است.

پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دادگاه نظامی بازجویی از سربازان متهم به تجاوز جنسی به یک اسیر فلسطینی را در حالی پایان داده که تنش‌های امنیتی و نظامی بی‌سابقه در مجاورت پایگاه «بیت‌لید» ادامه دارد و تظاهرکنندگان به تلاش برای یورش به آنجا ادامه می‌دهند.

گفتنی است پس از آنکه ده‌ها تظاهرکننده راست‌گرا، از جمله سربازان نقابدار، در اعتراض به دستگیری سربازانی که متهم به ارتکاب تجاوز جنسی به یک اسیر فلسطین اهل غزه بودند، به دادگاه نظامی در بیت‌لید هجوم بردند، وضعیت هرج‌ومرج در پایگاه بیت‌لید در مرکز اراضی اشغالی از ساعت‌های عصر روز گذشته حاکم شده است.

«محمد خیری»، خبرنگار الجزیره در رام‌الله گفت که حکم صادر شده از سوی دادگاهی که سربازان را مورد بازجویی قرار داده بود هنوز فاش نشده است، اما نیروهای ارتش در میان وضعیت شدید تنش، محل را محاصره کرده‌اند.

پلیس نظامی اشغالگران پس از آن که سخنگوی ارتش از آغاز تحقیقات به ظن آزار جدی یک اسیر خبر داد، به اردوگاه یورش برد. پلیس نظامی ۹ نفر از ۱۰ سرباز مظنون به آزار جنسی یک اسیر فلسطینی را دستگیر کرد.

در این زمینه، بین اعضای پلیس نظامی و نیروهای یگان ذخیره مظنون به شکنجه اسرا پس از تلاش‌شان برای جلوگیری از دستگیری سربازان برای بازجویی درگیری رخ داد.

روزنامه عبری «هاآرتص» داده‌های ارتش را فاش کرد که اشاره دارند در حال انجام تحقیقات جنایی از سربازان در مورد شهادت ۴۸ فلسطینی است که بیشتر آنها اسیران غزه بودند و ۳۶ نفر از آنها در بازداشتگاه  «سدی تیمان» جان باختند.

دیروز ارتش صهیونیستی اعلام کرد شمار زیادی از صهیونیست‌های راست‌گرای افراطی در اعتراض به محاکمهٔ نظامیانی که اسرای فلسطینی را در غزه شکنجه کرده بودند، به دادگاه نظامی در بیت‌لید مجاور با پایگاه نظامیِ آن حمله کردند.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
X
آگهی تبلیغاتی