×
حوادث
شناسه خبر : 183471
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/08 ساعت 12:44
مرگ 6 عضو خانواده در انفجار خانه ویلایی بابلسر

مرگ 6 عضو خانواده در انفجار خانه ویلایی بابلسر

انفجار در خانه‌ای ویلایی همه 6 عضو خانواده را به کام مرگ فرو برد.

نورنیوز-گروه حوادث: ساعت ۷ صبح روز ۱۶ تیر بود که صدای انفجاری هولناک ساکنان محله قائمیه بابلسر را به وحشت انداخت.

ساعت ۷ صبح روز ۱۶ تیر بود که صدای انفجاری هولناک ساکنان محله قائمیه بابلسر را به وحشت انداخت. انفجار در خانه‌ای ویلایی رخ داده و سبب شده بود که آسیب زیادی به این خانه وارد شود. از همه مهم‌تر، اما سرنوشت ساکنان خانه بود؛ خانواده‌ای ۶ نفره که در آن ساعت از روز همگی در خواب بودند و معلوم نبود که چه بر سر آن‌ها آمده است.

به‌دنبال این حادثه، همسایه‌ها وحشت‌زده خود را به خانه همسایه رساندند و همزمان آتش‌نشانی و اورژانس را خبر کردند. سیدحمید میرشعبانی، مدیرعامل آتش‌نشانی بابلسر در گفتگو با همشهری می‌گوید: وقتی آتش‌نشانان به محل رسیدند، خانه ویلایی در آتش می‌سوخت. آن‌ها به سرعت دست به‌کار شدند و به اطفای حریق پرداختند و در همان بررسی‌های اولیه معلوم شد که انفجار و آتش‌سوزی بر اثر نشت گاز در این خانه رخ داده است. او ادامه می‌دهد: شواهد و آثار به جا مانده درخانه و شدت انفجار نشان می‌داد که نشت گاز و قدرت انفجار آنقدر زیاد بوده که حتی سقف خانه از جایش کنده شده بود.

احراز هویت کن!

وقتی انفجار رخ داد، تمامی اعضای خانواده در خانه حضور داشتند. حمید شریفی (پدر خانواده)، مریم حیدری (مادر خانواده) و فرزندان ۳ تا ۱۱ ساله آن‌ها به نام‌های درسا، پوریا، پریا و شمیسا بر اثر انفجار و آتش‌سوزی دچار مصدومیت شدند. میرشعبانی می‌گوید: همه اعضای این خانواده دچار سوختگی و جراحات شدید شده بودند که آتش‌نشانان پس از حضور در محل، آن‌ها را از خانه خارج کردند و بلافاصله از طریق اورژانس به یکی از بیمارستان‌های بابلسر انتقال دادند، اما از آنجا که شدت سوختگی آن‌ها زیاد بود ۴ نفر از اعضای خانواده به بیمارستانی در ساری انتقال یافتند و پدر و یکی از دختران به نام پریا نیز توسط بالگرد به بیمارستانی در مشهد منتقل شدند.

همزمان با انتقال مجروحان به بیمارستان، تلاش پزشکان برای نجات جان آن‌ها آغاز شد، اما چند روز بعد از حادثه بود که نخستین خبر تلخ منتشر شد؛ مادر خانواده به‌رغم همه تلاش‌ها به‌دلیل شدت جراحاتی که دیده بود در بیمارستان جان باخت و تنها ۲ روز بعد از آن خبر رسید که شمیسا، فرزند خردسال خانواده نیز به کام مرگ رفته است. چند روز بعد درسا و پوریا و به‌دنبال آن‌ها پریا نیز جانشان را از دست دادند و تنها بازمانده این خانواده، حمید شریفی، پدر خانواده بود که در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بستری بود.

هر چند به‌نظر می‌رسید که پدر خانواده رو به بهبود است و به‌گفته یکی از آشنایان قربانیان، حتی توانسته بود حرف بزند و غذا بخورد، اما شامگاه جمعه، پنجم مردادماه او نیز به دیگر اعضای خانواده‌اش پیوست و روی تخت بیمارستان جان باخت.

مرتضی گرجی، یکی از اقوام خانواده شریفی جزئیات بیشتری را از این حادثه بیان می‌کند و می‌گوید: این خانواده از بستگان ما هستند و در خانه ویلایی که حیاط بزرگی دارد، زندگی می‌کردند. خانه آن‌ها درست کنار خانه مادر حمید (پدر خانواده) بود. صبح روزی که حادثه رخ داد، همه آن‌ها در خواب بودند. آن روز ناگهان صدای انفجاری هولناک محله را پر کرد.

مادر و برادر حمید، نخستین کسانی بودند که با صدای انفجار از خواب پریدند و خودشان را به آنجا رساندند. بقیه همسایه‌ها هم پس از آن‌ها رسیدند. صحنه بسیار هولناکی بود. حمید (پدر خانواده) با اینکه خودش به‌شدت دچار سوختگی و جراحت شده بود، اما تا پیش از رسیدن همسایه‌ها توانسته بود پیکر نیمه‌جان بچه‌ها و همسرش را از دل آتش بیرون بیاورد و به پارکینگ منتقل کند و وقتی همسایه‌ها و آتش‌نشانی رسیدند، آن‌ها به بیرون از خانه انتقال یافته بودند.

حمید آنقدر انرژی‌اش را صرف خارج کردن اعضای خانواده از آتش کرده بود که دیگر رمقی برایش نمانده بود و وقتی اورژانس رسید، از هوش رفته بود. بقیه اعضای خانواده‌اش هم دست کمی از او نداشتند. همه‌شان به‌شدت دچار سوختگی و جراحت شده بودند. بعدا فهمیدیم که روز حادثه، برای لحظاتی کوتاه برق محله قطع شده بود. در همین زمان ظاهرا در آشپزخانه نشتی گاز باعث شده بود که گاز جمع شود و، چون کولر هم خاموش شده بود در داخل خانه انباشته شود. برای همین وقتی برق وصل شد، اتصالی ناشی از روشن شدن لوازم برقی باعث شد که انفجار رخ دهد.

وی ادامه می‌دهد: این حادثه همه مردم محله را عزادار کرد. در این روز‌ها همه برای نجات اعضای این خانواده دعا می‌کردند و چشم‌انتظار بودند که خبر خوشی از بیمارستان بیاید، اما متأسفانه هیچ‌کدام از آن‌ها زنده نماندند. شاید تقدیر این بود که آن‌ها همگی در آن دنیا نیز کنار هم باشند.


همشهری آنلاین
نظرات

آخرین اخبار
درمان جدید و راحت سیاتیک
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم