×
ورزشی
شناسه خبر : 183290
تاریخ انتشار : شنبه 1403/05/06 ساعت 17:24
قرارداد نجومی سردار با الاهلی؛ هزار میلیارد برای 3 سال

قرارداد نجومی سردار با الاهلی؛ هزار میلیارد برای 3 سال

دلیل اینکه سردار آزمون تصمیم گرفت راهی فوتبال آسیا و لیگ امارات شود، پیشنهاد نجومی شباب الاهلی بود که حدود 1000 میلیارد تومان است.

نورنیوز ـ گروه ورزش: بعد از مدت‌ها کش و قوس گویا سردار آزمون تیم بعدی خود را انتخاب کرده و قرار است پیراهن شباب الاهلی در لیگ امارات را بر تن کند. همان تیمی که سعید عزت‌اللهی را در خط میانی دارد و البته ۱۰ روز دیگر باید در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا مقابل سپاهان قرار بگیرد. اما ماجرای انتخاب شباب الاهلی توسط سردار آزمون چه بود؟

بایرلورکوزن زمستان ۱۴۰۰ با سردار آزمون توافق کرد تا ستاره خط حمله تیم ملی، بعد از درخشش با پیراهن زنیت راهی آلمان شود و برای این تیم بازی کند. آزمون یک فصل و نیم را در اردوی لورکوزن سپری کرد و چند گل هم در بوندسلیگا به ثمر رساند. با این حال و بعد از حضور ژابی آلونسو، مسئولان باشگاه آلمانی تصمیم گرفتند در تابستان ۱۴۰۲ سردار را به ایتالیا بفرستند و او را به آاس رم قرض بدهند.

حضور آزمون در رم یک فصل بیشتر دوام نیاورد؛ چرا که مسئولان بایر لورکوزن به هیچ وجه از موضع خود مبنی بر دریافت ۱۲/۵ میلیون یورو برای صدور رضایتنامه آزمون کوتاه نیامدند و رم هم با توجه به عدم صعود به لیگ قهرمانان اروپا این توان را نداشت تا بند خرید دائمی مهاجم تیم ملی ایران را فعال کند. به همین دلیل سردار چند روز قبل به آلمان رفت تا طبق تعهدی که به لورکوزن داشت، در تمرینات این تیم شرکت کند.

اختلاف با باشگاه آلمانی و اتفاقاتی که ظرف هفته اخیر رخ داد نشان می‌داد سردار آینده‌ای در لورکوزن ندارد و باید مسیر جدیدی را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کند. این مسیر سرانجام به فوتبال آسیا ختم شد و دقیقاً همان خبری که خبرگزاری ایرنا در تاریخ ۲۹ خرداد ماه ( لینک خبر ) منتشر کرده بود رخ داد. حالا آزمون با باشگاه شباب الاهلی توافق کرده و قرار است پیراهن این تیم را در ادنوک‌لیگ و لیگ قهرمانان آسیا بر تن کند.

درباره چرایی موافقت آزمون با حضور در فوتبال آسیا نکته‌های بسیاری وجود دارد. اولی پیشنهاد نجومی الاهلی به این بازیکن است و دومی نزدیکی به ایران. سردار از ۱۶ سالگی و با حضور در فوتبال روسیه از ایران و خانواده دور بود و این یکی از کلیدهای اصلی این انتقال است. دومی اما مبلغی است که شباب الاهلی برای انتقال این مهاجم هزینه کرد که در نوع خود کم‌نظیر است.

الاهلی برای امضای قرارداد ۳ ساله و البته هزینه دریافت رضایتنامه آزمون ۱۸ میلیون یورو هزینه کرد. یعنی مبلغی بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان. بخشی از این مبلغ به بایر لورکوزن تعلق می‌گیرد و بقیه آن دستمزد مهاجم ۲۹ ساله تیم ملی است. انتقالی جذاب برای مهاجمی که از سویا اسپانیا نیز پیشنهاد داشت اما ترجیح داد تمام جوانب را در نظر بگیرد و الاهلی را به عنوان تیم جدید خود انتخاب کند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
X
آگهی تبلیغاتی