×
ورزشی
شناسه خبر : 183198
تاریخ انتشار : شنبه 1403/05/06 ساعت 11:49
پرونده فساد فوتبال؛ 18 نفرتحت تعقیب قضائی

پرونده فساد فوتبال؛ 18 نفرتحت تعقیب قضائی

رئیس کل دادگستری استان کرمان آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال را تشریح کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس کل دادگستری استان کرمان در تشریح جزئیات آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال گفت: در رابطه با پرونده فوتبال مس رفسنجان تاکنون مجموعاً ۱۸ نفر تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند که از این تعداد ۹ نفر به دستگاه قضایی مراجعه کرده‌اند و از آنان تحقیقات لازم به عمل آمده است.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی امروز ششم مرداد ماه در این رابطه اظهار کرد: از این ۹ نفر احضار شده در حال حاضر دو نفر مسئولان سابق فدراسیون فوتبال در بازداشت به سر می‌برند و هفت متهم دیگر با قرارهای متناسب آزاد شده‌اند که در دسترس دستگاه قضایی هستند.

وی افزود: همچنین برای ۹ نفر دیگر مهلت زمانی چند روزه تعیین شده تا برای ارائه توضیحات و انجام تحقیقات بیشتر به دستگاه قضایی مراجعه کنند.

حمیدی با بیان اینکه این پرونده در دستگاه قضایی استان کرمان در حال رسیدگی است، بیان کرد: برخی از افراد پرونده ساکن تهران هستند و درخواست داشتند که نیابت قضایی به تهران داده شود که اعطای نیابت به شهر دیگری طبق نظر قاضی رسیدگی کننده عمل خواهد شد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان در خصوص افراد تحت تعقیب قضایی قرار گرفته در این پرونده به تفکیک اعلام کرد: ۶ نفر از متهمان مربوط به اهالی رسانه و از رسانه‌های مجازی، مکتوب و موضوعات ورزشی فعال هستند و در حال حاضر از رسانه ملی کسی به عنوان متهم در این پرونده نیست.

وی ادامه داد: تا امروز سه نفر از اصحاب رسانه به دستگاه قضایی مراجعه کرده و پس از ارائه توضیحات و با قرارهای قضایی مناسب آزاد شده‌اند و سه نفر دیگراز اهالی رسانه نیز به عنوان مطلع به دستگاه قضایی دعوت شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه تاکنون پای سه باشگاه لیگ برتری به این پرونده باز شده است، گفت: در حال حاضر دو نفر از مسئولان سابق باشگاه مس رفسنجان نیز تحت تعقیب قضایی قرار دارند که با قرار تامین مناسب آزاد هستند.

وی ادامه داد: دو نفر از مدیران عامل سابق و فعلی باشگاه‌های لیگ برتری نیز از متهمان این پرونده هستند که آنان نیز با قرار متناسب آزاد شده‌اند .

وی با اشاره به اینکه هم اکنون دو نفر از مسئولان سابق فدارسیون فوتبال در بازداشت به سر می‌برند، بیان کرد: در این پرونده هشت نفر از مسئولان فعلی و سابق فدراسیون فوتبال متهم هستند که از برخی از آنان تحقیقات انجام شده و برخی دیگر قرار است طی روزهای آینده به دستگاه قضایی مراجعه کنند .

حمیدی ادامه داد: آنچه که در دستگاه قضایی استان اهمیت دارد، دقت در رسیدگی به این پرونده همراه با سرعت است و نهایتاً آن چیزی که قابل ارائه به افکار عمومی باشد، سریعاً به اطلاع عموم مردم رسانده خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان همچنین از تشکیل کمیته‌ای قضایی برای بررسی دقیق پرونده فساد در فوتبال خبر داد و گفت: امروز صبح در جلسه شورای معاونان دادگستری استان مصوب شد یک تیم پنج نفره شامل مسئولان قضایی استان و قضات با تجربه مامور شدند که به رفسنجان اعزام  و این پرونده را با دقت لازم بررسی کنند و در این رابطه هم دقت در رسیدگی و هم عناوین اتهامی و دلایل و مدارک کاملاً مورد نظارت و بررسی قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: مبارزه با فساد یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دستگاه قضایی در استان کرمان است که برای رسیدن به این هدف، دستگاه قضایی نظارت‌های لازم را از سوی دادستان‌ها و معاونان قضایی دادگستری با استفاده از گزارشات نیروهای اطلاعاتی انتظامی و نظامی اعمال می‌کند .

حمیدی تصریح کرد: خوشبختانه در استان کرمان هماهنگی‌های لازم میان دستگاه‌های اطلاعاتی، قضایی و انتظامی وجود دارد .

وی در پایان اعلام کرد: هر جا فساد کشف شود بی‌درنگ ورود خواهیم کرد و دستگاه قضایی استان کرمان بارها اعلام کرده که فساد خط قرمز عدلیه است و تاکید می‌شود با هرگونه فساد در هر نقطه‌ای از استان ملاحظه شود، با دقت و سرعت لازم برخورد خواهد شد که ضمن بازدارنده بودن، جنبه پیشگیرانه داشته باشد و درس عبرتی برای مفسدان باشد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی
ماجرای پرواز جنگنده‌ها در ارتفاع پایین بر فراز اصفهان چه بود؟