×
اجتماعی
شناسه خبر : 183108
تاریخ انتشار : جمعه 1403/05/05 ساعت 12:09
پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا/ نرخ‌ها هنوز مشخص نیست

پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا/ نرخ‌ها هنوز مشخص نیست

در حالی قرار است پیش‌فروش بلیت اتوبوس در ایام اربعین از فردا 6 مرداد آغاز شود که مدیرکل سازمان راهداری گفت: از میزان افزایش قیمت‌ها بی اطلاع هستم.

نورنیوز ـ گروه اجتماعی: داریوش باقرجوان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که از میزان افزایش قیمت بلیت اتوبوس در ایام اربعین امسال اطلاعی نداریم، اظهار کرد:‌از سال گذشته برنامه‌ها برای ارتقا زیرساخت‌های سفرهای جاده‌ای اربعین آغاز شده و تا اول صفر یعنی 11 مردادماه به پایان می‌رسد.

وی با بیان این‌که از فردا شنبه 6 مردادماه پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای 3 پایانه مرزی باشماق،‌ خسروی و تمرچین آغاز می‌شود، افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته تلاش کردیم با مدیریت سفر،‌فشارها بر مرز مهران را کاهش دهیم . بر این اساس سال قبل در سفرهای رفت اربعین، 48 درصد از زائران از مرز مهران استفاده کردند. این در حالی بود که در زمان بازگشت تعداد زائرانی که از مرز مهران عبور کردند به 68 درصد افزایش یافت.

وی با بیان " این یعنی 20 درصد بار سایر مرزهای کشور به مرز مهران اضافه شد، تصریح کرد:‌ چنانچه در پایانه‌ خودرو به تعداد کافی باشد و زمان سوار شدن را 5 دقیقه در نظر بگیریم باز هم فشار مضاعفی به مرز مهران به‌عنوان پرتقاضاترین مرز برای عبور زائران وارد می‌شود.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یادآور شد: برای تردد زائران اربعین از روز دهم اربیعن مرز تمرچین در آذربایجان غربی، باشماق در کردستان و خسروی در کرمانشاه زیر بار خواهد رفت. شرایط را به‌گونه‌ای پیش‌ می‌بریم تا در ایام اربعین لیست انتظار داشته باشیم. زمانی‌که ظرفیت حمل‌ونقل تکمیل شود،‌از سرویس‌های فوق‌العاده برای تردد زائران استفاده خواهیم کرد.

باقرجوان با بیان این‌که در حال حاضر حدود 7000 اتوبوس فعال در کشور داریم که پاسخگوی نیاز تردد زائران و تردد در سایر مناطق کشور نیست، گفت: از دستگاه‌های اجرایی، معادن،‌ پتروشیمی‌ها خواهش می‌کنیم در ایام اربعین ناوگان خود را آزاد کرده و آنها در اختیار جابجایی زائران قرار دهند. هرگونه عدم همکاری از سوی سازمان‌ها و دستگاه‌هایی که اتوبوس با پلاک عمومی در اختیار دارند باعث بروز مشکل برای خدمات‌رسانی به مردم خواهد شد.

وی تاکید کرد: ناوگان عمومی در حال حاضر در اختیار صنایع، معادن، پتروشیمی‌ها، دستگاه‌های اجرایی و .. است، از آنها می‌خواهیم در مواقع خاص مانند ایام اربعین، خودروها را در اختیار ما قرار دهند.

وی با بیان این‌که ناوگان عمومی در اختیار صنایع، معادن و ... حدود 5000 دستگاه است، اضافه کرد: اگر بتوانیم از این تعداد 2000 دستگاه را به ناوگان اتوبوس اضافه کنیم، می‌توانیم امیدوار باشیم خدمات‌رسانی مناسبی در سفر حدود 900 کیلومتری اربعین تا مرزها را به زائران ارائه خواهیم کرد.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از افزایش سایه‌بان، سرویس بهداشتی، رفع نقاط حادثه‌خیز و... در پایانه‌های مرزی خبر داد و در خصوص قیمت بلیت اتوبوس برای ایام اربعین گفت:‌میزان افزایش قیمت بلیت اتوبوس را ستاد مرکزی اربعین اعلام کرد و نرخ‌ها در پایانه‌ها نصب خواهد شد.

باقرجوان در پاسخ به این پرسش که قیمت بلیت اتوبوس به مقصد پایانه‌های مرزی 6 گانه چه میزانی است،‌گفت: از قیمت اطلاعی ندارم و شنبه (فردا) نرخ‌های جدید را اعلام می‌کنیم.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
ارسال اولین محموله کمک های دارویی سازمان پزشکان بدون مرز از طریق ترکیه به ایران
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/سومین تهاجم به نیروگاه اتمی بوشهر
تهاجم علیه سربازان تروریست آمریکایی در منطقه با حملات کوبنده ادامه خواهد یافت
آغاز موج 84 عملیات وعده صادق 4 بارمز مبارک " یاخیرالرازقین"
قالیباف: بازار نسبت به ادعاهای تکراری آمریکا درباره مذاکرات بی‌حس شده
اعلام آمادگی یمن برای مداخله نظامی در صورت تداوم حملات به ایران
ارتش: یک فروند موشک کروز دشمن در منطقه فردو منهدم شد
فیدان: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران غیرقانونی است
تاکید ترکیه و آلمان بر اهمیت مذاکرات برای پایان جنگ علیه ایران
ممنوعیت صادرات بنزین در روسیه اجرایی می شود
سردار شکارچی: ایران برای پایان جنگ، شرط می‌گذارد
آسیب به کاخ‌موزه سلیمانیه کرج در حملات هوایی دشمن
200 هزار جلد کتاب در آتش حملات اسرائیل به الحضاره لبنان سوخت
دستگیری 35 عنصر مرتبط با گروهک های تروریستی و رسانه های معاند در بوشهر
وزیر نیروهای مسلح فرانسه: این جنگ ما نیست و به آن نپیوستیم
برکناری پیروانی صحت دارد؟
واکنش جواد عزتی به این روزهای کشور؛ ما فرزندان ایران هستیم
پاسخ ایران به حمله به زیرساخت‌ها، محدود به رژیم صهیونیستی و نمادین نخواهد بود
تقلیل هدف آمریکا از سرنگونی حکومت ایران به باز کردن تنگه هرمز
هشدار مقام عالی امنیتی: حمله زمینی با اقدام مشابه به منشاء تهدید
اطلاعیه فولاد خوزستان درباره حمله هوایی آمریکا و اسرائیل
تلفات سنگین عملیات جدید حزب الله لبنان علیه اهداف صهیونیستی
رمز شکست ناپذیری ایران از نگاه ژنرال آمریکایی
تحلیل استراتژیست آمریکایی از موفقیت ایران در ضربه زدن به آمریکا
قیمت نفت 112 دلار شد
تخریب کامل 13 پایگاه آمریکایی در خاورمیانه
انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط نیروی پدافند هوایی ارتش
بیست‌و‌هفتمین موج حمایت ملت از ایران و نیروهای مسلح
ایران چگونه دست برتر در مقابل آمریکا و اسرائیل را دارد
رضایی: عضویت ایران در NPT دیگر معنا ندارد
آتش‌سوزی هدفمند در پالایشگاه تگزاس/ تعطیلی 26 ماهه اتاق کمپرسور
واکنش قالیباف به موفقیت‌های حزب‌الله با ویدیویی از شهید نصرالله
قرارگاه خاتم‌الانبیا: بسیاری از تاکتیک‌ها هنوز استفاده نشده است
سرشبکه جاسوسی موساد در عسلویه به دام افتاد
جزئیاتی از گفتگوی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان
تشکیل کارگروهی ویژه درباره تنگه هرمز از سوی سازمان ملل
قدردانی سخنگوی دولت از هنرمندان هنرهای نمایشی
آخرین آمار شهدا و مجروحان جنگ آمریکا علیه ایران
ابراز امیدواری صدراعظم آلمان برای پایان یافتن جنگ
سوسن پرور و میرطاهر مظلومی داور مسابقه استعدادیابی بازیگران شدند
عراقچی: ایران هزینه‌ای سنگین برای جنایات اسرائیل رقم خواهد زد
جزئیات دیدار معاون هنری با رضا بابک بمناسبت روز جهانی تئاتر
آلمان خواستار پایان جنگ میان ایران و آمریکا شد
اعتراف روبیو به توانمندی ایران در تنگه هرمز
ایران عبور محموله‌های بشردوستانه از تنگه هرمز را تسهیل می‌کند
جزئیات دیدار دیپلمات ایرانی با یک مقام ارمنستان
بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت 22 امشب
عراقچی : ممانعت از تردد شناورهای متجاوزان در تنگه هرمز حق قانونی ما است
سپاه: تهاجم علیه سربازان تروریست آمریکایی تا خروج کامل آنها از سرزمین مسلمانان ادامه دارد
تعداد تلفات نیروهای آمریکایی در جنگ ایران فاش شد