×
اجتماعی
شناسه خبر : 183108
تاریخ انتشار : جمعه 1403/05/05 ساعت 12:09
پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا/ نرخ‌ها هنوز مشخص نیست

پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا/ نرخ‌ها هنوز مشخص نیست

در حالی قرار است پیش‌فروش بلیت اتوبوس در ایام اربعین از فردا 6 مرداد آغاز شود که مدیرکل سازمان راهداری گفت: از میزان افزایش قیمت‌ها بی اطلاع هستم.

نورنیوز ـ گروه اجتماعی: داریوش باقرجوان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که از میزان افزایش قیمت بلیت اتوبوس در ایام اربعین امسال اطلاعی نداریم، اظهار کرد:‌از سال گذشته برنامه‌ها برای ارتقا زیرساخت‌های سفرهای جاده‌ای اربعین آغاز شده و تا اول صفر یعنی 11 مردادماه به پایان می‌رسد.

وی با بیان این‌که از فردا شنبه 6 مردادماه پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای 3 پایانه مرزی باشماق،‌ خسروی و تمرچین آغاز می‌شود، افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته تلاش کردیم با مدیریت سفر،‌فشارها بر مرز مهران را کاهش دهیم . بر این اساس سال قبل در سفرهای رفت اربعین، 48 درصد از زائران از مرز مهران استفاده کردند. این در حالی بود که در زمان بازگشت تعداد زائرانی که از مرز مهران عبور کردند به 68 درصد افزایش یافت.

وی با بیان " این یعنی 20 درصد بار سایر مرزهای کشور به مرز مهران اضافه شد، تصریح کرد:‌ چنانچه در پایانه‌ خودرو به تعداد کافی باشد و زمان سوار شدن را 5 دقیقه در نظر بگیریم باز هم فشار مضاعفی به مرز مهران به‌عنوان پرتقاضاترین مرز برای عبور زائران وارد می‌شود.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یادآور شد: برای تردد زائران اربعین از روز دهم اربیعن مرز تمرچین در آذربایجان غربی، باشماق در کردستان و خسروی در کرمانشاه زیر بار خواهد رفت. شرایط را به‌گونه‌ای پیش‌ می‌بریم تا در ایام اربعین لیست انتظار داشته باشیم. زمانی‌که ظرفیت حمل‌ونقل تکمیل شود،‌از سرویس‌های فوق‌العاده برای تردد زائران استفاده خواهیم کرد.

باقرجوان با بیان این‌که در حال حاضر حدود 7000 اتوبوس فعال در کشور داریم که پاسخگوی نیاز تردد زائران و تردد در سایر مناطق کشور نیست، گفت: از دستگاه‌های اجرایی، معادن،‌ پتروشیمی‌ها خواهش می‌کنیم در ایام اربعین ناوگان خود را آزاد کرده و آنها در اختیار جابجایی زائران قرار دهند. هرگونه عدم همکاری از سوی سازمان‌ها و دستگاه‌هایی که اتوبوس با پلاک عمومی در اختیار دارند باعث بروز مشکل برای خدمات‌رسانی به مردم خواهد شد.

وی تاکید کرد: ناوگان عمومی در حال حاضر در اختیار صنایع، معادن، پتروشیمی‌ها، دستگاه‌های اجرایی و .. است، از آنها می‌خواهیم در مواقع خاص مانند ایام اربعین، خودروها را در اختیار ما قرار دهند.

وی با بیان این‌که ناوگان عمومی در اختیار صنایع، معادن و ... حدود 5000 دستگاه است، اضافه کرد: اگر بتوانیم از این تعداد 2000 دستگاه را به ناوگان اتوبوس اضافه کنیم، می‌توانیم امیدوار باشیم خدمات‌رسانی مناسبی در سفر حدود 900 کیلومتری اربعین تا مرزها را به زائران ارائه خواهیم کرد.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از افزایش سایه‌بان، سرویس بهداشتی، رفع نقاط حادثه‌خیز و... در پایانه‌های مرزی خبر داد و در خصوص قیمت بلیت اتوبوس برای ایام اربعین گفت:‌میزان افزایش قیمت بلیت اتوبوس را ستاد مرکزی اربعین اعلام کرد و نرخ‌ها در پایانه‌ها نصب خواهد شد.

باقرجوان در پاسخ به این پرسش که قیمت بلیت اتوبوس به مقصد پایانه‌های مرزی 6 گانه چه میزانی است،‌گفت: از قیمت اطلاعی ندارم و شنبه (فردا) نرخ‌های جدید را اعلام می‌کنیم.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
فرزاد جمشیدی مجری معروف تلویزیون درگذشت
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پوشش درمانی مراسم وداع
زلزله سیاسی در عراق؛ بازداشت 3 نماینده زن پارلمان به اتهام فساد مالی
پرونده تخلف یک بانک دولتی به دادسرای دیوان محاسبات ارجاع شد
ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه برای گفت‌وگو با ایران شد
مقام آمریکایی: احتمال اعزام نیرو به لبنان و اراضی اشغالی وجود دارد
پزشکیان: اختلافات داخلی قدرت ملی را تضعیف و دشمن را امیدوار می‌کند
ثبت نام 6 هزار نفر در سامانه سماح / فعال شدن لینک همیار اربعین
دختر رئیس‌جمهور جنجالی پرو پس از 26 سال به قدرت بازگشت
وزیر جنگ اسرائیل از اختلاف ترامپ و نتانیاهو پرده برداشت
شرط‌بندی عجیب دو پسر 18 ساله برای گوشی‌قاپی
راهنمای جامع اسکان و خدمات زائران در مراسم تشییع رهبر شهید؛ از زمان سفر تا محل اقامت
چه کسانی بیشترین هزینه تورم خرداد را پرداختند؟
جزئیات خطوط ویژه جدید در بزرگراه‌ها؛ تغییرات ترافیکی تهران
هشدار سازمان ملل درباره گرمای شدید در جام جهانی 2026
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
نوراینفو | چه خدمات رایگانی برای سلامت روان ارائه می شود؟
پیام قاطع سرپرست وزارت دفاع به دشمن: در صورت نقض آتش‌بس پاسخ می‌دهیم
تشریح جزئیات محدودیت‌های ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
برنامه و ساعت بازی‌های امشب و فردا جام جهانی 2026
چرا مربی سابق استقلال قید بازگشت به نیمکت آبی‌ها را زد؟
شرط جدید بانک مرکزی برای وام‌های میلیاردی چیست؟
کری جنجالی سرمربی مراکش؛ هیچ تیمی نمی‌تواند ما را متوقف کند
گرد و خاک 18 شهرستان اصفهان را فرا می‌گیرد
واکنش تلخ کومان پس از حذف هلند؛ آن ضربه همه‌چیز را تغییر داد
استاندار تهران برای میزبانی از زائران مراسم تشییع چه دستوراتی صادر کرد؟
سفیر عراق: بغداد آماده میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا است
تشخیص 50 نوع سرطان با یک آزمایش خون ساده
پدیده ترامپ!
فاش شدن جزئیات محرمانه پیوست امنیتی توافق تحمیلی لبنان
گرمای هوای کرمانشاه تا پایان هفته تشدید می‌شود
شهادت دو پاسدار سپاه در حمله تروریستی پاوه؛ روایت سپاه از جزئیات حادثه
زخمی شدن یک نظامی دیگر اسرائیلی در جنوب لبنان
قانون جدید پارلمان فرانسه؛ زیدان از نیمکت تیم ملی دور می‌شود؟
قیمت نفت برنت کاهشی شد
این اختلافات «حتی موجه» تا کی؟!
مراقب نقشه وحدت‌شکن دشمن باشیم
مین‌روبی یا مهندسی نظم جدید؟
ادارات کرمان امروز تعطیل شد؛ آلودگی هوا به وضعیت بحرانی رسید
زلزله در جام جهانی 2026؛ پایان تلخ آلمان و هلند در یک شب تاریخی
قیمت گوشت قرمز امروز 9 تیر 1405 + جدول
سیاست نامه | اصولگرایی علیه افراط گرایی و تندرویی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 9 تیر 1405+ جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
خداحافظی احساسی گلر آلمان از مانشافت
نبویان از کدام کودتا حرف می زند؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 9 تیر 1405 + وضعیت استانها
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»