×
اجتماعی
شناسه خبر : 183108
تاریخ انتشار : جمعه 1403/05/05 ساعت 12:09
پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا/ نرخ‌ها هنوز مشخص نیست

پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا/ نرخ‌ها هنوز مشخص نیست

در حالی قرار است پیش‌فروش بلیت اتوبوس در ایام اربعین از فردا 6 مرداد آغاز شود که مدیرکل سازمان راهداری گفت: از میزان افزایش قیمت‌ها بی اطلاع هستم.

نورنیوز ـ گروه اجتماعی: داریوش باقرجوان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که از میزان افزایش قیمت بلیت اتوبوس در ایام اربعین امسال اطلاعی نداریم، اظهار کرد:‌از سال گذشته برنامه‌ها برای ارتقا زیرساخت‌های سفرهای جاده‌ای اربعین آغاز شده و تا اول صفر یعنی 11 مردادماه به پایان می‌رسد.

وی با بیان این‌که از فردا شنبه 6 مردادماه پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای 3 پایانه مرزی باشماق،‌ خسروی و تمرچین آغاز می‌شود، افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته تلاش کردیم با مدیریت سفر،‌فشارها بر مرز مهران را کاهش دهیم . بر این اساس سال قبل در سفرهای رفت اربعین، 48 درصد از زائران از مرز مهران استفاده کردند. این در حالی بود که در زمان بازگشت تعداد زائرانی که از مرز مهران عبور کردند به 68 درصد افزایش یافت.

وی با بیان " این یعنی 20 درصد بار سایر مرزهای کشور به مرز مهران اضافه شد، تصریح کرد:‌ چنانچه در پایانه‌ خودرو به تعداد کافی باشد و زمان سوار شدن را 5 دقیقه در نظر بگیریم باز هم فشار مضاعفی به مرز مهران به‌عنوان پرتقاضاترین مرز برای عبور زائران وارد می‌شود.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یادآور شد: برای تردد زائران اربعین از روز دهم اربیعن مرز تمرچین در آذربایجان غربی، باشماق در کردستان و خسروی در کرمانشاه زیر بار خواهد رفت. شرایط را به‌گونه‌ای پیش‌ می‌بریم تا در ایام اربعین لیست انتظار داشته باشیم. زمانی‌که ظرفیت حمل‌ونقل تکمیل شود،‌از سرویس‌های فوق‌العاده برای تردد زائران استفاده خواهیم کرد.

باقرجوان با بیان این‌که در حال حاضر حدود 7000 اتوبوس فعال در کشور داریم که پاسخگوی نیاز تردد زائران و تردد در سایر مناطق کشور نیست، گفت: از دستگاه‌های اجرایی، معادن،‌ پتروشیمی‌ها خواهش می‌کنیم در ایام اربعین ناوگان خود را آزاد کرده و آنها در اختیار جابجایی زائران قرار دهند. هرگونه عدم همکاری از سوی سازمان‌ها و دستگاه‌هایی که اتوبوس با پلاک عمومی در اختیار دارند باعث بروز مشکل برای خدمات‌رسانی به مردم خواهد شد.

وی تاکید کرد: ناوگان عمومی در حال حاضر در اختیار صنایع، معادن، پتروشیمی‌ها، دستگاه‌های اجرایی و .. است، از آنها می‌خواهیم در مواقع خاص مانند ایام اربعین، خودروها را در اختیار ما قرار دهند.

وی با بیان این‌که ناوگان عمومی در اختیار صنایع، معادن و ... حدود 5000 دستگاه است، اضافه کرد: اگر بتوانیم از این تعداد 2000 دستگاه را به ناوگان اتوبوس اضافه کنیم، می‌توانیم امیدوار باشیم خدمات‌رسانی مناسبی در سفر حدود 900 کیلومتری اربعین تا مرزها را به زائران ارائه خواهیم کرد.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از افزایش سایه‌بان، سرویس بهداشتی، رفع نقاط حادثه‌خیز و... در پایانه‌های مرزی خبر داد و در خصوص قیمت بلیت اتوبوس برای ایام اربعین گفت:‌میزان افزایش قیمت بلیت اتوبوس را ستاد مرکزی اربعین اعلام کرد و نرخ‌ها در پایانه‌ها نصب خواهد شد.

باقرجوان در پاسخ به این پرسش که قیمت بلیت اتوبوس به مقصد پایانه‌های مرزی 6 گانه چه میزانی است،‌گفت: از قیمت اطلاعی ندارم و شنبه (فردا) نرخ‌های جدید را اعلام می‌کنیم.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 1 دی 1404+ جدول
ارز 2 میلیارد دلاری واردات خودرو در انتظار تخصیص از بانک مرکزی
بقائی: روابط ایران و روسیه بسیار گسترده است
انقلاب نامرئی! شاهکار اتمی در قلب طبیعت
یارانه آذر ماه دهک 4 تا 9 واریز شد
6 کشته و زخمی در تصادف زنجیره‌ای شهر جدید سهند
افزایش عوارض 10 آزادراه دیگر کشور طی هفته‌های آینده ابلاغ می‌شود
پادکست | 9 ماده غذایی برای نفس کشیدن
سوختگی در ایران؛ آماری فراتر از حادثه
حمله پهپادی اوکراین به یک بندر راهبردی در دریای سیاه
برای مقابله با قاچاق سوخت، برنامه‌ریزی ساختاری و قیمتی می‌کنیم
دوفوریتی | رقصیدن به‌ساز آموزش‌و‌پروش
پزشکیان: همکاری ایران و اتحادیه اورآسیا زمینه‌ساز منطقه‌ای قدرتمند است
رایزنی استارمر و ترامپ در مورد «پایان پایدار» جنگ اوکراین
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
ویتکاف: دیدار هیات‌های آمریکا و روسیه سازنده و پربار بود
130 دانش‌آموز ربوده‌ شده در نیجریه آزاد شدند
برنامه مسابقات ورزشی امروز 1 دی 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 1 دی + وضعیت استان ها
بارش‌های اخیر و پیشنهاد به وزارت نیرو
راه های شکست نخوردن دولت چیست؟
آمریکا، اروپا و روابط بین‌المللی: نگرش‌ها، روش‌ها و کنش‌ها
چند نکته درباره تحلیل اطلاعاتی سردار علایی
سوئیس هم دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی را محدود می‌کند
نقش یک رنگدانه جذاب طبیعی در درمان صرع و آسیب های مغزی
پشت پرده تمرکز نتانیاهو بر موشک‌های بالستیک ایران
رنگ‌های خوراکی مصنوعی؛ افزودنی‌های رنگارنگ با اثرات پنهان بر رفتار کودکان
ویتامین‌ها و مکمل‌های مؤثر بر سلامت روان
گوگل علیه «غارتگر نتایج جست‌وجو» شکایت کرد
مرد چینی فلج با تراشه مغزی روبات‌ها را کنترل کرد
یارانه آذرماه 1404 دهک‌های 4 تا 9 واریز شد
مذاکره با تل‌آویو، جاده‌ای یک‌طرفه به سوی امتیازدهی است
سوئیس به دنبال قانون ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان
42 تجاوز زمینی اسرائیل به خاک سوریه طی 21 روز اخیر
نبرد اطلاعاتی برای ایجاد نفاق میان روسیه و کره جنوبی
وزیرخارجه صربستان: روابط با ایران در سطح خوبی است
فعالیت بازار ارز فردا از ساعت 10 صبح
باشگاه میلیارد دلاری سینما شلوغ‌تر شد؛ «زوتوپیا 2» رکوردشکن جدید
انتقادسازمان ملل از اسرائیل ؛ آتش‌بسی در غزه در کار نیست
پلیس فلسطین مسئول امنیت در مرحله دوم آتش‌بس غزه می شود
صفارهرندی: پیوند مردم با نظام در بزنگاه‌ها مستحکم‌تر می‌شود
تخلیه 13 میلیون تن کالای اساسی در بندر امام خمینی(ره)
سپردن 10 میلیون نسخه خطی فارسی به موسسه استنادی جهان اسلام
تحرکات تازه بالگردهای اسرائیل در جنوب سوریه
هشدار درباره افزایش خودسرانه کرایه‌های تاکسی
اسلامی: صنعت هسته‌ای بر ریل پیشرفت قرار دارد
مدارس کدام شهرهای استان مرکزی اول دی‌ماه تعطیل شد؟
بارسلونا روی نوار پیروزی؛ ویارئال 10 نفره در خانه تسلیم شد
باز شدن پای آذربایجان به غزه
هشدار آخر به گرانفروشان شیر و لبنیات
X
آگهی تبلیغاتی