×
اجتماعی
شناسه خبر : 183059
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/04 ساعت 19:06
تاکید رادان بر لزوم ساخت 100 کیلومتر دیوار مرزی

تاکید رادان بر لزوم ساخت 100 کیلومتر دیوار مرزی

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: :امروز در مجموعه فراجا چند بخش از موضوعیت و اهمیت ویژه ای برخورداراست که یکی از آنها معاونت مهندسی است و باید در این میدان جهادگونه وارد شوید و عقب افتادگی هایی که در این بخش وجود دارد را با جدیت و مدیریت جهادی و نه از طریق سیکل های اداری پیگیری کرد.

نورنیوز ـ گروه اجتماعی: سردار احمد رضا رادان در مراسم تکریم و معارفه معاون مهندسی فراجا که در ستاد فرماندهی کل انتظامی کشور با حضور جمعی از معاونین فراجا و مدیران معاونت مهندسی برگزارشد، ضمن تسلیت ایام محرم و آماده شدن برای برگزاری مراسم اربعین حسینی اظهارکرد: معاونت مهندسی فراجا در این مراسم نیز به جهت آماده سازی زیرساخت ها نقش تاثیر گذاری دارد و این موضوع را درسفر روزهای گذشته به استان های کرمانشاه ، ایلام و خوزستان و بازدید از پایانه های مرزی مشاهده کردم.

وی افزود:امروز در مجموعه فراجا چند بخش از موضوعیت و اهمیت ویژه ای برخوردار است که یکی از آنها معاونت مهندسی است و باید در این میدان  جهادگونه وارد شوید و عقب افتادگی هایی که در این بخش وجود دارد را با جدیت و مدیریت جهادی و نه از طریق سیکل های اداری پیگیری کرد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه اولویت های ما در معاونت مهندسی به چند بخش تقسیم شده که در راس آن ها ساخت ۱۰۰ هزار خانه سازمانی است و افزود: با انتخاب سردار درویش به سمت معاونت مهندسی در نظر داریم تا اقدامات قرارگاه مسکن و معاونت مهندسی تلفیق شود و قطعا منجر به نتیجه بهتر و  دستیابی به برنامه در نظر گرفته شده برای ساخت ۱۰۰ هزار خانه سازمانی می شود.

رادان خاطرنشان کرد:امروز این قطار با سرعت در حال حرکت است و امیدواریم با مهندسی جهادی که مد نظر است و دریچه های رحمتی که در این مسیر باز شده بتوانیم این موضوع بسیار مهم برای مجموعه انتظامی را به کمک همه دوستان در مجموعه فراجا و معاونت مهندسی به سرمنزل مقصود برسانیم.

وی با بیان اینکه از دیگر وظایف مهندسی فراجا ساخت ۱۰۰ کیلومتر دیوار مرزی است، خاطر نشان کرد:این اقدام باید با کمترین هزینه، سریع و با کیفیت انجام شود.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه همه باید دست در دست هم دهیم تا این برنامه های پیش رو را برای معاونت مهندسی محقق کنیم، اظهارکرد: معاونت مهندسی باید حق السهم بخش های مختلف را در انجام این وظایف مشخص و با تهیه یک لیست از این وظایف از کمک های دیگران برای پیشبرد و تحقق اهداف تعیین شده استفاده کند.

به گزارش پلیس، وی در پایان با تقدیر از عملکرد سردار اسحاقی  از وی به عنوان سربازی گوش به فرمان ولایت نام برد و گفت: قطعا تلاش های شما در معاونت مهندسی منجر به بهتر شدن شرایط کارکنان وحفظ شان و منزلت  خانواده های انان از نظر معیشتی می شود و این امر مهم هیچگاه از نظر خداوند متعال که ناظر بر رفتار ماست دور نخواهد ماند و تنها راه حل رفع این مشکلات این است که کارکنان و خانواده های آنان را همانند فرزندان خود بدانیم.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ /کدام محورهای مواصلاتی مسدودند
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
X
آگهی تبلیغاتی