×
بین الملل
شناسه خبر : 183006
تاریخ انتشار :

حماس: سخنان نتانیاهو درباره آینده غزه خیال‌پردازی‌ محض است

جنبش مقاومت اسلامی حماس شامگاه چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای در واکنش به سخنان بنیامین نتانیاهو در صحن کنگره آمریکا، گفت نه تنها این سخنرانی تلاشی برای توجیه نسل‌کشی و قتل‌عام مردم غزه بود بلکه تصورات جنایتکار جنگی او درباره آینده نوار غزه، توهمات و خیال‌پردازی‌های محض است.

نورنیوز-گروه بین الملل: در این بیانیه که شامل ۱۰ بند می‌باشد آمده است:

یکم: اولین اقدام باید دستگیری نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی و تحویل او به دادگاه کیفری بین‌المللی باشد، نه اینکه به او فرصتی داده شود تا خود را در برابر جهانیان موجه جلوه دهد و بر کشتار و نسل‌کشی در نوار غزه سرپوش بگذارد.

دوم: در حالی که نخست‌وزیر رژیم اشغالگر تروریستی، جنگی وحشیانه با هدف نابودی مردم فلسطین در نوار غزه را رهبری می‌کند و در آن تمام قوانین بین‌المللی و معاهدات بشردوستانه که برای حمایت از غیرنظامیان طراحی شده‌اند، نقض می‌شود که جهان مدرن هرگز مشابه آن را ندیده است، کنگره ایالات متحده از او که یک جنایتکار جنگی است دعوت می‌کند تا تبلیغات و دروغ‌هایی که در ۹ ماه گذشته دروغ بودنشان ثابت شده است را تکرار کند و برای جنایات وحشتناک علیه زنان و کودکان و سالمندان بهانه‌تراشی کند.

سوم: نتانیاهو سعی کرد با احساسات بازی کند، حقایق را تحریف کند و روایت‌های نادرست را در مورد ۷ اکتبر ترویج کند، در حالی که تحقیقات اسرائیلی و بین‌المللی نادرستی این ادعا‌ها را تأیید و اعلام کرده است که ارتش اسرائیل اقدام به کشتار غیرنظامیان اسرائیلی در اطراف نوار غزه دست زده است.

چهارم: سخنان نتانیاهو بیانگر عمق بحران نظامی، امنیتی و بین‌المللی اوست، چرا که او سعی کرد علناً بر آن‌ها با شکست‌هایی که ارتشش در غزه متحمل شده است، سرپوش بگذارد و با آزادسازی تعدادی از اسیران، پیروزی‌های ساختگی را تبلیغ کند و و سخنی از کشتار‌های هولناک علیه غیرنظامیان در رفح و النصیرات در جریان آزدسازی این اسرا به زبان جاری نسازد.

پنجم: صحبت‌های نتانیاهو در مورد تشدید تلاش‌ها برای بازگرداندن اسرا دروغ محض و گمراه کننده برای افکار عمومی اسرائیل، آمریکا و بین المللی است، در حالی که او کسی است که تمام تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ و انعقاد توافق برای آزادی اسرا را  باوجود تلاش‌های مستمر میانجی‌های برادرانمان در مصر و قطر و با وجود انعطافی که از خود نشان داده‌ایم را ناکام گذاشته است؛ جنبش [حماس]نتانیاهو را به طور کامل اً مسئول عواقب این وضعیت و سرنوشت اسرای اسرائیلی در نوار غزه می‌داند.

ششم: همه گزارش‌های حقوق بشری، بشردوستانه و بین‌المللی تایید می‌کنند که نتانیاهو و ارتش او دست به کشتار‌های دسته جمعی و پاکسازی قومی در غزه زده‌اند که جهان معاصر نمونه آن را سراغ ندارد، هدف قرار دادن بسیاری از کارکنان سازمان‌های بشردوستانه تنها تاییدی بر دروغ بودن ادعای او در مورد ورود کمک به ساکنان نوار غزه است.

هفتم: واشنگتن به جای پاسخگو کردن اسرائیل به خاطر جنایاتش علیه بشریت، حمایت سیاسی و نظامی از اشغالگری را ادامه می‌دهد، همچنین پوشش لازم برای فرار از مجازات را به کابینه‌های تروریست‌های صهیونیست و فراهم‌کردن بستر کنگره برای شستن دست جنایتکاران جنگی فاشیست از خون کودکان بی‌گناه می‌دهد.

هشتم: ما در جنبش مقاومت اسلامی (حماس) تأیید می‌کنیم که تصورات جنایتکار جنگی نتانیاهو درباره آینده نوار غزه، توهمات و خیال‌پردازی‌های محض است؛ تنها مردم فلسطینی ما هستند که حق دارند در مورد اینکه چه کسی بر آن‌ها حکمرانی کند، تصمیم بگیرند.

نهم: حمله نتانیاهو به محور مقاومت نشان‌دهنده عمق بحران نظامی و امنیتی این رژیم اسرائیل در نتیجه ادامه حملات از جبهه‌های مختلف است.

دهم: از سازمان ملل متحد، اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی می‌خواهیم موضع خود را مبنی بر رد اشغالگری و تلاش برای پایان دادن به آن به هر طریق اعلام و از پایداری و مقاومت مردم فلسطین حمایت کنند. مردم ما باید بتوانند از حق بازگشت و تعیین سرنوشت خود مطابق با قوانین بین المللی که توسط اشغالگران نازی-صهیونیسم نقض شده است، استفاده کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
X
آگهی تبلیغاتی