×
بین الملل
شناسه خبر : 183006
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/05/04 ساعت 11:25

حماس: سخنان نتانیاهو درباره آینده غزه خیال‌پردازی‌ محض است

جنبش مقاومت اسلامی حماس شامگاه چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای در واکنش به سخنان بنیامین نتانیاهو در صحن کنگره آمریکا، گفت نه تنها این سخنرانی تلاشی برای توجیه نسل‌کشی و قتل‌عام مردم غزه بود بلکه تصورات جنایتکار جنگی او درباره آینده نوار غزه، توهمات و خیال‌پردازی‌های محض است.

نورنیوز-گروه بین الملل: در این بیانیه که شامل ۱۰ بند می‌باشد آمده است:

یکم: اولین اقدام باید دستگیری نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی و تحویل او به دادگاه کیفری بین‌المللی باشد، نه اینکه به او فرصتی داده شود تا خود را در برابر جهانیان موجه جلوه دهد و بر کشتار و نسل‌کشی در نوار غزه سرپوش بگذارد.

دوم: در حالی که نخست‌وزیر رژیم اشغالگر تروریستی، جنگی وحشیانه با هدف نابودی مردم فلسطین در نوار غزه را رهبری می‌کند و در آن تمام قوانین بین‌المللی و معاهدات بشردوستانه که برای حمایت از غیرنظامیان طراحی شده‌اند، نقض می‌شود که جهان مدرن هرگز مشابه آن را ندیده است، کنگره ایالات متحده از او که یک جنایتکار جنگی است دعوت می‌کند تا تبلیغات و دروغ‌هایی که در ۹ ماه گذشته دروغ بودنشان ثابت شده است را تکرار کند و برای جنایات وحشتناک علیه زنان و کودکان و سالمندان بهانه‌تراشی کند.

سوم: نتانیاهو سعی کرد با احساسات بازی کند، حقایق را تحریف کند و روایت‌های نادرست را در مورد ۷ اکتبر ترویج کند، در حالی که تحقیقات اسرائیلی و بین‌المللی نادرستی این ادعا‌ها را تأیید و اعلام کرده است که ارتش اسرائیل اقدام به کشتار غیرنظامیان اسرائیلی در اطراف نوار غزه دست زده است.

چهارم: سخنان نتانیاهو بیانگر عمق بحران نظامی، امنیتی و بین‌المللی اوست، چرا که او سعی کرد علناً بر آن‌ها با شکست‌هایی که ارتشش در غزه متحمل شده است، سرپوش بگذارد و با آزادسازی تعدادی از اسیران، پیروزی‌های ساختگی را تبلیغ کند و و سخنی از کشتار‌های هولناک علیه غیرنظامیان در رفح و النصیرات در جریان آزدسازی این اسرا به زبان جاری نسازد.

پنجم: صحبت‌های نتانیاهو در مورد تشدید تلاش‌ها برای بازگرداندن اسرا دروغ محض و گمراه کننده برای افکار عمومی اسرائیل، آمریکا و بین المللی است، در حالی که او کسی است که تمام تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ و انعقاد توافق برای آزادی اسرا را  باوجود تلاش‌های مستمر میانجی‌های برادرانمان در مصر و قطر و با وجود انعطافی که از خود نشان داده‌ایم را ناکام گذاشته است؛ جنبش [حماس]نتانیاهو را به طور کامل اً مسئول عواقب این وضعیت و سرنوشت اسرای اسرائیلی در نوار غزه می‌داند.

ششم: همه گزارش‌های حقوق بشری، بشردوستانه و بین‌المللی تایید می‌کنند که نتانیاهو و ارتش او دست به کشتار‌های دسته جمعی و پاکسازی قومی در غزه زده‌اند که جهان معاصر نمونه آن را سراغ ندارد، هدف قرار دادن بسیاری از کارکنان سازمان‌های بشردوستانه تنها تاییدی بر دروغ بودن ادعای او در مورد ورود کمک به ساکنان نوار غزه است.

هفتم: واشنگتن به جای پاسخگو کردن اسرائیل به خاطر جنایاتش علیه بشریت، حمایت سیاسی و نظامی از اشغالگری را ادامه می‌دهد، همچنین پوشش لازم برای فرار از مجازات را به کابینه‌های تروریست‌های صهیونیست و فراهم‌کردن بستر کنگره برای شستن دست جنایتکاران جنگی فاشیست از خون کودکان بی‌گناه می‌دهد.

هشتم: ما در جنبش مقاومت اسلامی (حماس) تأیید می‌کنیم که تصورات جنایتکار جنگی نتانیاهو درباره آینده نوار غزه، توهمات و خیال‌پردازی‌های محض است؛ تنها مردم فلسطینی ما هستند که حق دارند در مورد اینکه چه کسی بر آن‌ها حکمرانی کند، تصمیم بگیرند.

نهم: حمله نتانیاهو به محور مقاومت نشان‌دهنده عمق بحران نظامی و امنیتی این رژیم اسرائیل در نتیجه ادامه حملات از جبهه‌های مختلف است.

دهم: از سازمان ملل متحد، اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی می‌خواهیم موضع خود را مبنی بر رد اشغالگری و تلاش برای پایان دادن به آن به هر طریق اعلام و از پایداری و مقاومت مردم فلسطین حمایت کنند. مردم ما باید بتوانند از حق بازگشت و تعیین سرنوشت خود مطابق با قوانین بین المللی که توسط اشغالگران نازی-صهیونیسم نقض شده است، استفاده کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 شهریور
سازمان سنجش: مهلت انتخاب رشته تا 17 شهریور تمدید شد
مادورو: تلاش واشنگتن برای تغییر نظام در کاراکاس اشتباه است
مقدماتی جام‌جهانی اروپا و شب پرگل
قاتل شهید رضایی در سمیرم اعدام شد+فیلم
پیکر استاد احمد پژمان به زادگاهش در لارستان باز می‌گردد
رویکرد فرهنگی دولت و موضوع برگزاری کنسرت خیابانی
تل‌آویو همچنان در انزوای هوایی؛ ادامه تعلیق پروازها از سوی ایتالیا
بلاگر هتاک به اقوام بازداشت شد
وزیر خارجه آلمان: انفجار خطوط لوله گاز نورد استریم تروریستی است
X
آگهی تبلیغاتی