×
فرهنگی
شناسه خبر : 182890
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/03 ساعت 12:44
سعید راد بعد از تشییع راهی خانه ابدی شد+ فیلم و عکس

سعید راد بعد از تشییع راهی خانه ابدی شد+ فیلم و عکس

مراسم تشییع سعید راد با حضور جمعی از طرفداران فوتبالی و سینمایی این بازیگر در حالی برگزار شد که اعلام شد طبق وصیت، این بازیگر در کنار محمد علی فردین به خاک سپرده شد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: در ابتدای این مراسم کامران ملکی که اجرای آئین وداع را برعهده داشت، اظهار داشت: بهار سال ۱۳۷۹ قراربود دفتر نمایندگی خانه سینما در جزیره‌ی کیش افتتاح شود حدود صد سینماگر میهمان این مراسم در فرودگاه مهرآباد برای اولین‌بار با چهره‌ای آشنا مواجه شدند که پس از سالها به میهن بازگشته بود. سعید راد از همان زمان خانه‌ی سینمایی شد و تا امروز که پیکرش از این خانه مشایعت می‌شود همواره یکی از اعضای گرامی و مورد احترام این نهاد صنفی بود.

سپس علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما گفت: در ضیافت کهکشانی امروز فردین بزرگ، ناصر ملک مطیعی بزرگ و دیگر ستاره‌های مطرح سینما میزبان یک ابر ستاره و همیشه ستاره هستند. سینما یکی از ستاره‌های تابناک خود را از دست داده ولی این ستاره خاموش شدنی نیست. سعید راد تا ابد ستاره رعنا و بالا بلند سینما باقی‌ خواهد ماند.

محمد مهدی عسگرپور رییس هیات مدیره خانه سینما نیز در سخنانی بیان کرد: سعید راد فردی عاشق وطن و جدی در کار بود که این معجون بسیار ارزشمند است. تقریبا آرزوی دست نیافتنی شده که با سینماگری وداع کنیم که به دلایل مختلف سختی نکشیده باشد مثل آقای راد که به عشق وطن و مردم به ایران برگشت.

پژمان بازغی رییس انجمن بازیگران خانه سینما هم بیان کرد: تعجب می‌کنم که چرا چهره‌های جوان را در این مراسم کمتر میبینم و امیدوارم همدلی بیشتری وجود داشته باشد چون چنین هنرمندانی الگوی راه هستند.در ادامه کامران ملکی‌ با اشاره به گرمای هوا و اینکه یکی از گرمترین روزهای سال است، گفت: بسیاری از همکاران آقای راد به دلیل گرما امکان شرکت در مراسم را نداشتند که بعدا در مراسمی که برگزار خواهد شد حضور خواهند داشت.سعید+راد
 

سام راد پسر سعید راد با صدایی پر از بُغض نیز در سخنانی کوتاه گفت: ایران و سینمای ایران یک عقاب و بازیگر حرفه‌ای را از دست داد و ما پدر خود را. تاریخ تولد و فوت ایشان در این روزها منتشر شده است ولی وسط این دو یک خط تیره قرار دارد. بابای من بین‌ تاریخ تولد و درگذشتش را برای شما زندگی کرد.

نگاه راد دختر این هنرمند هم در ادامه بیان کرد: من و برادرم فرزندان ستاره سینما سعید راد هستیم و از طرف تمام خانواده از حضور شما و دعای خیرتان که بدرقه راه پدرم است تشکر میکنم. سعید راد سال‌ها بر پرده سینما درخشید؛ ستاره‌ای که عشقش دوربین ‌و نفسش پرسپولیس بود.  
همه وقتی شنیدند پدرم ناخوش شده تعجب کردند و گفتند چطور آن بازیگر سالم اسیر بیمارستان شد. من و همسرم ۱۰ ماه با کمال عشق و قدرت از پدر مراقبت کردیم تا اینکه به دلیل شرایط ایشان مجبور شدیم به یک آسایشگاه خصوصی ایشان را منتقل کنیم اما متاسفانه قضاوت کردن برای برخی آدمهای بی فکر عادت شده است، در حالی که این موضوع خط قرمز پدرم بود و چه حیف که این «صادق‌کرده» را باز هم رها نکردند.

سعید+راد
 

او افزود: پدرم هر روز می‌پرسید نگاه، من خوب می‌شوم؟ و افسوس که این انتظار بی‌جواب بود. او دوست نداشت در این دوران کسی او را ببیند چرا که سعید راد سینما بود. در این مدت، خبر درگذشت برخی همکارانش او را خیلی ناراحت کرد ولی نمی‌توانست حرفی بزند.
درگذشت آتیلا پسیانی، داریوش مهرجویی، فریماه فرجامی، فرامرز اصلانی و بدتر از همه رضا داودنژاد او را بسیار غمگین کرد و می‌گفت: من اینجا چکار میکنم؟

سعید+راد
 

بخش پایانی مراسم قرائت دلنوشته‌ای از سوی برادرزاده این بازیگر بود و بعد با خواندن نماز میت پیکر سعید راد همراه با پخش ترانه سلام آخر احسان خواجه امیری به قطعه هنرمندان بدرقه شد.

پیکر سعید راد طبق وصیت خودش کنار مزار محمد علی فردین (بازیگر) به خاک سپرده خواهد شد که در طبقه فوقانی مزار محمد اشتری (فیلمنامه نویس) می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد دلا فوئنته از رفتار بازیکنان آرژانتین
صعود مقتدرانه پاکدامن در رقابت های شمشیربازی
ترامپ عمدا با نتانیاهو دیدار نمی کند
14 کشته و 24 زخمی در بمب‌گذاری انتحاری پاکستان
قیمت نفت در مسیر افزایش هفتگی
صدور بیش از 650هزار گذرنامه زیارتی از اول محرم
ستاره فوتبال استرالیا دستگیر شد
انتقاد شورای جنوب یمن از ریاض
آیت‌الله خاتمی: مقاومت رمز پیروزی است
پشت پرده جلسه آخر؛ از مهار آشوب تا مقابله با حمله آمریکا و اسرائیل
نگران پس لرزه های جنگ امریکا و ایران در اقیانوس هند هستیم
سقف تسهیلات بازنشستگان نیروهای مسلح افزایش یافت+جزییات
خداحافظی کاپیتان آرژانتین از بازی های ملی
پرونده شکایت بازیکن سوئدی از استقلال بسته شد
ایران یکی از گنجینه‌های میراث‌فرهنگی ناملموس خود را از دست داد
آمریکا نام «وزارت دفاع» را به «وزارت جنگ» تغییر داد
تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب کاهش یافت
دانشگاه‌ها برای آغاز حضوری سال تحصیلی آماده باشند
کارشناسی خسارت جنگی 30 فرودگاه کشور پایان یافت
«یورگن کلوپ»سرمربی آلمان شد
عملیات در کرانه باختری؛ 4 صهیونیست کشته و زخمی شد
بن‌گویر خواستار تخریب شهرها و روستاهای فلسطین شد
هشدار سفیر ایران به اروپا؛ از آمریکا فاصله بگیرید
عبور بیش از 260 هزار زائر از مرز مهران
حفظ وحدت کشورهای اسلامی در برابر اسرائیل ضروری است
زائران مراقب باشند؛ بلیت هواپیمارا از مراجع رسمی بخرید
سفر یکسره زائران اربعین تا نجف امکان‌پذیر شد
پشت پرده عقب نشینی ترامپ از تهدید حمله به زیر ساختها
چین 5 ماهواره به فضا فرستاد
41کشته در سیل‌ شدید هند
بورس زیر سایه ریسک سیاسی
امضای 25 سند در قالب 9 تصمیم توسط وزرای امور خارجه سازمان شانگهای
خشم امریکا از موضع مالزی نسبت به اسرائیل
آماده‌باش 6500 اتوبوس برای جابه جایی زائران اربعین
اطلاعیه شماره 47 سپاه/ یک زاغه مهمات بزرگ در پایگاه علی السالم متلاشی شد
چرا توافق هسته ای عربستان در کمتر از 24ساعت تعلیق شد؟
بدترین بازی های جام جهانی 2026 معرفی شدند ؛ جایگاه ایران در میان 10 تیم اول
پشت این اعداد میلیارددلاری چه واقعیتی پنهان شده است؟
سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه ای برای ایران دارد
پلیس فتا مانع انتشار 42 هزار تصویر خصوصی بانوان شد
محدودیت‌های ترافیکی اربعین اعلام شد
ایران خواستار همکاری سلامت بریکس شد
محدودیت‌های تردد در جاده چالوس+جزئیات
22متهم پرونده های ارزی، پشت میله های زندان
هشدار نماینده فلسطین درباره کوچ اجباری فلسطینیان
بخشنامه جدید سازمان اداری و استخدامی برای کارمندان دولت + جزییات و ممنوعیت جدید در ادارات
قیمت جهانی طلا در سراشیبی؛قیمت نفت صعودی شد
پیگیری مطالبات 11 میلیارد دلاری ایران از عراق
سیاری: قدرت ایران برای آمریکا هضم‌ناشدنی است
گزارش نیویورک تایمز درباره آتش بس 10 روزه، انحرافی است