×
اجتماعی
شناسه خبر : 182872
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/05/03 ساعت 11:14

دبیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خبر داد

آغاز پیش فروش بلیت اتوبوس‌های اربعین از 10 مرداد

دبیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از آغاز پیش فروش بلیت اتوبوس‌های اربعین از 10 مرداد خبر داد و گفت: البته پیش فروش بلیت برای 3 مرز تمرچین، باشماق و خسروی از 6 مرداد ماه انجم می شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: از ۶ مردادماه پیش فروش بلیت اتوبوس‌های اربعین برای سه مرز شمالی و از ۱۰ مرداد نیز پیش فروش بلیت تمام مرزها آغاز می‌شود.

داریوش باقرجوان ، با بیان اینکه از ۶ مردادماه پیش فروش بلیت‌ اتوبوس‌های اربعین  برای سه مرز شمالی تمرچین، باشماق و خسروی آغاز می‌شود، اظهار کرد: از ۱۰ مرداد ماه نیز پیش فروش بلیت همه مرزهای اربعین در سراسر کشور انجام می شود.

وی افزود: علت پیش فروش بلیت‌های سه مرز مذکور این است که نیازسنجی‌ انجام شود و فشاری که روی مرزهای شلمچه و مهران است به مرزهای شمالی که ظرفیت بیشتری دارند، بازگردانده شود تا زائران به طور همگن از مرزها استفاده کنند و ازدحام  در مرز خاصی نداشته باشیم.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تصریح کرد: قیمت بلیت اتوبوس‌های اربعین توسط ستاد مرکزی اربعین اعلام و در سایت‌ها نیز به صورت رسمی منتشر خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که چه تعداد اتوبوس برای جابه‌جایی مسافران در ایام اربعین نیاز است؟ گفت: در حال حاضر مجموعا ۱۴ هزار دستگاه اتوبوس داریم که از این تعداد تنها ۷۰۰۰ دستگاه می‌توانند در شبکه باشند و مابقی یا برای صنایع و پتروشیمی‌ها هستند یا سن ناوگان به اندازه‌ای است که نمی‌توانند مسافت بالا را پیمایش کنند. برای اینکه بتوانیم جابه‌جایی خوبی داشته باشیم و کمترین عارضه یا ازدحام رخ دهد نیاز داریم که در کنار این ۷۰۰۰ دستگاه، ۲۰۰۰ دستگاه نیز برای ماموریت اربعین اضافه شود. همچنین ۳۰۰۰ دستگاه نیز برای سفرهای داخلی داریم. از طرفی از ارگان‌ها و سازمان‌ نیز درخواست کردیم که از ناوگان پلاک عمومی آنها که به عنوان سرویس پرسنل مشغول به کار است در ایام اربعین استفاده شود.

باقرجوان عنوان کرد:مردم می‌توانند به سایت‌های شرکت‌های حمل و نقلی مراجعه و نسبت به خرید بلیت اقدام کنند. علاوه بر آن سازمان راهداری و حمل ونقلی یک سامانه به نام  "راوی" در نظر گرفته است که به سامانه های دیگر متصل شود.  این سامانه زائران را به سامانه‌ها و شرکت‌های حمل و نقلی معتبر برای خرید بلیت وصل خواهد کرد و همچنین از طریق این سامانه نظارت‌های لازم هم صورت می‌گیرد.   

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در پاسخ به این سوال که برای جلوگیری از گرانفروشی بلیت در ایام اربعین چه تدابیری اتخاذ شده است؟ گفت: علاوه بر نظارت بر بازار، دستگاه‌های نظارتی از جمله تعزیرات بر قیمت‌ها نیز نظارت خواهند کرد، همچنین ناظران در استان‌های مقصد حضور داشته و گشت‌های سیار نیز نظارت های لازم را دارند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نخست‌وزیر انگلیس: هدف سفر به واشنگتن مذاکره برای صلح عادلانه است
وزیر اقتصاد: زمان تک‌نرخی شدن ارز فرا رسیده است
برنامه‌ریزی برای رشد سه میلیارد دلاری حجم تجارت ایران و ارمنستان
افزایش چشمگیر زائران مشهد در دهه آخر ماه صفر
اتحادیه اروپا خواستار حفظ منافع مشترک و گارانتی‌های امنیتی اوکراین شد + فیلم
حریق گسترده در برج 25 طبقه بدون تلفات جانی مهار شد
حمله می‌شود یا نه؟!
جزییات دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
جدول رده‌بندی لیگ برتر پس از پایان دیدارهای امروز
کاهش ساعت کاری ادارات کردستان طی دو روز آینده
ترامپ: در صورت پیشرفت مثبت، نشست سه‌جانبه برگزار می‌شود
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
X
آگهی تبلیغاتی