×
اجتماعی
شناسه خبر : 182772
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/02 ساعت 13:15
کرایه سرویس مدارس 45 درصد گران شد

کرایه سرویس مدارس 45 درصد گران شد

اعضای شورای شهر تهران برای سال جاری بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران با افزایش نرخ 45 درصدی را به تصویب رساندند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اعضای شورای شهر تهران در بررسی لایحه تعیین نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران برای سال جاری، افزایش نرخ ۴۵ درصدی را به تصویب رساندند.

اعضای شورای شهر تهران در دویست و پنجاه و یکمین جلسه شورا بررسی لایحه تعیین نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران را در دستور کار خود داشتند که در همین راستا سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا گفت: بر اساس این لایحه مبلغی که پیش بینی می شود در آیتم های ورودی دانش آموز، پیمایش به صورت بخش بندی شده و هر پنج کیلومتر در نظر گرفته شده است. همچنین با توجه به اینکه کرایه ورودی ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان و به ازای هر کیلومتر چهار هزار و ۳۰۰ تومان در نظر گرفته شده و دانش آموزان مدارس ابتدایی به مراقبت بیشتری نیاز دارند، مبالغ جانبی افزایش یافته است.

وی افزود: برای خودروهای برقی تا سقف ۸۰ درصد به شرط خدمات ویژه، نرخ افزایش خواهد یافت و در صورت نداشتن خدمات ویژه، تا ۵۰ درصد قابل افزایش خواهد بود. در خودروهای سواری حداکثر پنج نفر در نظر گرفته شده است. برای مینی بوس‌ها ۵۰ درصد افزایش پیش بینی شده و سرویس دانش آموزان استثنایی رایگان است. سازمان تاکسیرانی وظیفه نظارت بر سرویس‌ها را با استفاده از ظرفیت شرکت‌های خصوصی بر عهده دارد. ضریب آرم ترافیک ۳۰ درصد است و در واقع ۷۰ درصد تخفیف در این بخش پیش بینی شده است.

تشکری هاشمی ادامه داد: ۴۵ درصد افزایش برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته شده است. همچنین اجازه داده شده تا در مسیرهای پرترافیک ۲۵ درصد افزایش دیگر نیز اعمال شود.

در ادامه این جلسه شادی مالکی مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران گفت: ۱۲۰ شرکت اعلام آمادگی کرده و ۲۲ هزار دانش آموز برای سرویس ثبت نام کرده اند. سال قبل حداقل نرخ کرایه هشت هزار و ۵۰۰ تومان بود که با رقم بسیار بالاتری خدمات رسانی صورت می گرفت. پارسال سرویس مدارس با شکست رو به رو شد و رانندگان در روز اول خدمات رسانی نکردند و نارضایتی به دنبال داشت.

وی افزود: پارسال این لایحه دیر ابلاغ شد اما امسال زود هنگام ابلاغ می شود و فرصت برای بررسی باقی مانده است. در لایحه نرخ کرایه ۱۵ درصد ضریب برای شیب مسیر پیش بینی شده بود. ۲۵ درصد افزایش برای ساعات اوج ترافیک نیز باید در نظر گرفته شود. ضمن اینکه ساعات اوج ترافیک و شیب مسیر در سامانه سپند ثبت خواهد شد و مشکلی وجود ندارد.

مالکی با بیان اینکه ۱۷۵ هزار دانش آموز سرویس مدرسه‌ای داریم که باید برنامه ریزی دقیقی برای آن انجام شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه افزایش ترافیک را در سال تحصیلی شاهد خواهیم بود، باید برنامه ریزی های دقیقی صورت بگیرد.

چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: باید در رسانه‌ها موضوع ورود اسنپ ها به سرویس دانش آموزی اعلام شود تا سر مردم کلاه نرود. همچنین در عمل و اجرا برای استفاده از خودروهای برقی دانش آموزان مشکل ایجاد خواهد شد.

وی افزود: همه نقاط تهران ترافیک دارد و اوج ترافیک در زمان بازگشایی و تعطیلی مدارس است. اگر قرار است ۴۵ درصد افزایش نرخ داشته باشیم، اوج ترافیک را نیز باید در نظر بگیریم. در غیر این صورت ۲۵ درصد را که برای ترافیک پیش بینی کرده بودیم، کاهش دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در مواردی که شیب ندارد، افزایش نرخ ۳۵ یا ۴۰ درصد باشد. چراکه در این صورت نارضایتی برای شهروندان ایجاد نخواهد شد. در مورد اسنپ هم باید از امروز فکر کرد که اگر قرار باشد وارد شوند فکری به حال آنها شود و اگر قرار نیست بیایند، ورود آنها به سرویس مدارس ممنوع شود.

در ادامه بار دیگر شادی مالکی مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران گفت: در مردادماه فاز آزمایشی سامانه آنلاین آغاز به کار خواهد کرد. با توجه به اینکه در مصوبه نرخ کرایه، ۱۵ درصد ضریب شیب را داریم تقاضا می کنیم در نرخ سرویس مدارس نیز لحاظ شود. حداکثر رقم نرخ سرویس مدارس در بررسی ها به ۱۹ میلیون تومان رسید و اگر ضرایب اضافه نشود در مهرماه با مشکل آمادگی رانندگان تاکسی مواجه خواهیم شد.

 اعضای شورای شهر تهران نهایتا پس از بحث و بررسی لایحه تعیین نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران برای سال جاری، با حداکثر آرا با افزایش ۴۵ درصدی نرخ سرویس مدارس موافقت کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: هدف حمله بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
بارش باران و رعد و برق در 18 استان
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ در هتل واشنگتن هیلتون+ فیلم تیراندازی
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ