×
اجتماعی
شناسه خبر : 182772
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/02 ساعت 13:15
کرایه سرویس مدارس 45 درصد گران شد

کرایه سرویس مدارس 45 درصد گران شد

اعضای شورای شهر تهران برای سال جاری بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران با افزایش نرخ 45 درصدی را به تصویب رساندند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اعضای شورای شهر تهران در بررسی لایحه تعیین نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران برای سال جاری، افزایش نرخ ۴۵ درصدی را به تصویب رساندند.

اعضای شورای شهر تهران در دویست و پنجاه و یکمین جلسه شورا بررسی لایحه تعیین نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران را در دستور کار خود داشتند که در همین راستا سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا گفت: بر اساس این لایحه مبلغی که پیش بینی می شود در آیتم های ورودی دانش آموز، پیمایش به صورت بخش بندی شده و هر پنج کیلومتر در نظر گرفته شده است. همچنین با توجه به اینکه کرایه ورودی ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان و به ازای هر کیلومتر چهار هزار و ۳۰۰ تومان در نظر گرفته شده و دانش آموزان مدارس ابتدایی به مراقبت بیشتری نیاز دارند، مبالغ جانبی افزایش یافته است.

وی افزود: برای خودروهای برقی تا سقف ۸۰ درصد به شرط خدمات ویژه، نرخ افزایش خواهد یافت و در صورت نداشتن خدمات ویژه، تا ۵۰ درصد قابل افزایش خواهد بود. در خودروهای سواری حداکثر پنج نفر در نظر گرفته شده است. برای مینی بوس‌ها ۵۰ درصد افزایش پیش بینی شده و سرویس دانش آموزان استثنایی رایگان است. سازمان تاکسیرانی وظیفه نظارت بر سرویس‌ها را با استفاده از ظرفیت شرکت‌های خصوصی بر عهده دارد. ضریب آرم ترافیک ۳۰ درصد است و در واقع ۷۰ درصد تخفیف در این بخش پیش بینی شده است.

تشکری هاشمی ادامه داد: ۴۵ درصد افزایش برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته شده است. همچنین اجازه داده شده تا در مسیرهای پرترافیک ۲۵ درصد افزایش دیگر نیز اعمال شود.

در ادامه این جلسه شادی مالکی مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران گفت: ۱۲۰ شرکت اعلام آمادگی کرده و ۲۲ هزار دانش آموز برای سرویس ثبت نام کرده اند. سال قبل حداقل نرخ کرایه هشت هزار و ۵۰۰ تومان بود که با رقم بسیار بالاتری خدمات رسانی صورت می گرفت. پارسال سرویس مدارس با شکست رو به رو شد و رانندگان در روز اول خدمات رسانی نکردند و نارضایتی به دنبال داشت.

وی افزود: پارسال این لایحه دیر ابلاغ شد اما امسال زود هنگام ابلاغ می شود و فرصت برای بررسی باقی مانده است. در لایحه نرخ کرایه ۱۵ درصد ضریب برای شیب مسیر پیش بینی شده بود. ۲۵ درصد افزایش برای ساعات اوج ترافیک نیز باید در نظر گرفته شود. ضمن اینکه ساعات اوج ترافیک و شیب مسیر در سامانه سپند ثبت خواهد شد و مشکلی وجود ندارد.

مالکی با بیان اینکه ۱۷۵ هزار دانش آموز سرویس مدرسه‌ای داریم که باید برنامه ریزی دقیقی برای آن انجام شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه افزایش ترافیک را در سال تحصیلی شاهد خواهیم بود، باید برنامه ریزی های دقیقی صورت بگیرد.

چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: باید در رسانه‌ها موضوع ورود اسنپ ها به سرویس دانش آموزی اعلام شود تا سر مردم کلاه نرود. همچنین در عمل و اجرا برای استفاده از خودروهای برقی دانش آموزان مشکل ایجاد خواهد شد.

وی افزود: همه نقاط تهران ترافیک دارد و اوج ترافیک در زمان بازگشایی و تعطیلی مدارس است. اگر قرار است ۴۵ درصد افزایش نرخ داشته باشیم، اوج ترافیک را نیز باید در نظر بگیریم. در غیر این صورت ۲۵ درصد را که برای ترافیک پیش بینی کرده بودیم، کاهش دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در مواردی که شیب ندارد، افزایش نرخ ۳۵ یا ۴۰ درصد باشد. چراکه در این صورت نارضایتی برای شهروندان ایجاد نخواهد شد. در مورد اسنپ هم باید از امروز فکر کرد که اگر قرار باشد وارد شوند فکری به حال آنها شود و اگر قرار نیست بیایند، ورود آنها به سرویس مدارس ممنوع شود.

در ادامه بار دیگر شادی مالکی مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران گفت: در مردادماه فاز آزمایشی سامانه آنلاین آغاز به کار خواهد کرد. با توجه به اینکه در مصوبه نرخ کرایه، ۱۵ درصد ضریب شیب را داریم تقاضا می کنیم در نرخ سرویس مدارس نیز لحاظ شود. حداکثر رقم نرخ سرویس مدارس در بررسی ها به ۱۹ میلیون تومان رسید و اگر ضرایب اضافه نشود در مهرماه با مشکل آمادگی رانندگان تاکسی مواجه خواهیم شد.

 اعضای شورای شهر تهران نهایتا پس از بحث و بررسی لایحه تعیین نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران برای سال جاری، با حداکثر آرا با افزایش ۴۵ درصدی نرخ سرویس مدارس موافقت کردند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
X
آگهی تبلیغاتی