×
از نگاه دیگران
شناسه خبر : 182734
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/05/02 ساعت 10:04

واکنش مطبوعات روس به کناره‌گیری بایدن و انتخابات آمریکا

پس از کناره گیری جو بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مطبوعات روسیه تحلیل‌های مختلفی درباره چشم‌انداز این رقابت ارائه داده اند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  مطبوعات روسیه پس از اعلام کناره گیری بایدن رئیس جمهور کنونی آمریکا از انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور به ارائه تحلیل‌هایی درباره چشم‌انداز این رقابت پرداخته‌اند.

روزنامه «راسیسکایا گازیه تا» در این پیوند مطلبی با عنوان «رفت تا بماند؛ بایدن از رقابت انتخابات ریاست جمهوری خارج شد، نقاط ضعف هریس» نوشته یوگنی شستاکوف را منتشر کرد.
این تحلیلگر روس ضمن اشاره به سیر تحولات انتخاباتی که در نهایت به کناره گیری جو بایدن از رقابت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد، نوشت: هرچند بایدن موافقت کرد که از هریس به عنوان نامزد پست ریاست جمهوری آمریکا حمایت کند، تضمین محکمی وجود ندارد که گردهمایی حزب دموکرات در تاریخ ۱۹ آگوست از نامزدی او حمایت کند.
شستاکوف افزود: فعلا حامیان مالی عمدتا زن، از نامزدی معاون رئیس جمهور به عنوان جایگزین بایدن حمایت می کنند. به نوشته پولیتیکو، یک نوع سازمان سیاسی زنانه تشکیل شده است که مذاکرات با «پایگاه» حامیان را آغاز کرده است تا حمایت گسترده از کامالا هریس را به نمایش بگذارد.
روزنامه راسیسکایا گازیه‌تا افزود: رهبر این سازمان ادعا می کند که «حامیان برای حمایت از هریس صف کشیده اند»، اما در واقع بررسی صحت این ادعا، دشوار است.
این تحلیلگر روس خاطرنشان کرد: یکی دیگر از نقاط ضعف هریس، این است که او تیم منسجم ندارد و مسئولان حزب دموکرات به خوبی به آن واقف هستند. هریس در سال ۲۰۲۰ سعی کرد در کالیفرنیا نامزد شود، اما کارزار تبلیغات انتخاباتی او در یک لحظه فروپاشید.
وی در ادامه نوشت: امروز هریس مشکلات جدی در زمینه کارکنان ستاد انتخاباتی خود دارد- آنها خیلی سریع او را ترک می کنند. بالعکس، همه کارکنان بایدن بسیار وفادار بودند و بسیاری از آنها ۱۰، ۲۰ و حتی ۳۰ سال با وی کار کرده اند. در حالی که در تیم هریس، تنها رئیس ستاد او در یک سال سه بار تغییر کرده است.
در این مطلب آمده است: بر اساس گزارش نیویورک تایمز، تیم ترامپ به کمک پژوهش ها مدتهاست نقاط ضعف هریس را شناسایی کرده و یک سری ویدئوکلیپ های تلویزیونی را علیه معاون رئیس جمهور آماده کرده است.

آیا هریس نامزد دموکرات‌ها خواهد شد؟
روزنامه «ایزوستیا» نیز در این پیوند مطلبی با عنوان «اسب تیره: آیا کامالا هریس نامزد دموکراتها خواهد شد؟» منتشر کرد.
یلیزاوتا گرتسنکو با اشاره به انصراف جو بایدن از شرکت در رقابت انتخابات ریاست جمهوری و اینکه حالا کامالا هریس، معاون رئیس جمهور آمریکا، یکی از افرادی است که می تواند نامزد حزب دموکرات در رقابت ریاست جمهوری باشد، مختصری از زندگینامه کامالا هریس را ارائه می کند و در خصوص مواضع او در قبال روسیه، چین و ایران می نویسد: کامالا هریس مخالف سرسخت دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق است.
این روزنامه روس در ادامه نوشت: در سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱، زمانی که ترامپ رئیس جمهور آمریکا بود، هریس از خروج دولت آمریکا از توافقنامه با ایران و همچنین از انعقاد توافقنامه تجاری با چین انتقاد کرد.
به نوشته این تحلیلگر روس، هریس همچنین موضع بسیار منفی در خصوص ایده ترامپ در رابطه با خروج این کشور از ناتو دارد و اعلام می کند که دونالد ترامپ با این کار از پوتین حمایت می کند. علاوه بر این، هریس مواضع بسیار سختی علیه مسکو دارد. او همانند بایدن فعالانه از اوکراین حمایت می کند و در صورتی که در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود به همین سیاست ادامه خواهد داد.
روزنامه ایزوستیا در ادامه نوشت: هریس همچنین از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بخاطر عملیات نظامی ویژه در اوکراین به شدت انتقاد دارد و وعده داده است که حاکمیت روسیه را پاسخگو خواهد کرد.
در گزارش این روزنامه آمده است: در خصوص اینکه آیا کاملا هریس نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد یا نه، اعلام شد که رأی گیری برای این مسأله اول آگوست انجام خواهد شد.

آمادگی اوکراین برای بازگشت ترامپ
روزنامه «کامرسانت» نیز مطلبی با عنوان: «اکراین دنبال دونالد ترامپ رفت. آماده شدن برای بازگشت ترامپ به کاخ سفید را پیشاپیش شروع کردند» را منتشر کرد.
الکسی زابرودین و یکاترینا مور در این مطلب با اشاره به گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نوشته‌اند: به نظر تحلیلگران، جهان با این فکر کنار می آید که دونالد ترامپ رئیس بعدی کاخ سفید خواهد بود و بنابراین حمایت واشنگتن از کی‌یف دستخوش تغییرات جدی خواهد شد، تغییراتی که بهتر است از قبل خود را برای آنها آماده کرد.
در این مطلب آمده است: بیانیه جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات در خصوص خروج از رقابت انتخابات ریاست جمهوری که یکشنبه شب اعلام شد، همه برنامه ها را به هم ریخت.

جو بایدن رئیس جمهور ۸۱ ساله آمریکا سرانجام پس از بحث‌های بسیار بر سر نامزدی او در انتخابات ۵ نوامبر امسال (۲۰۲۴) برابر با ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳و توانایی رقابتش با دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان در این انتخابات، روز یکشنبه به وقت محلی از رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور کنار کشید و از کامالا هریس معاون خود در دوره ریاست‌جمهوری به‌ عنوان نامزد حزب دموکرات حمایت کرد.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.
اکنون چهار ماه قبل از مشارکت مردم آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور ، رقابت برای در اختیار گرفتن سکان کاخ سفید دچار تغییر شده است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
X
آگهی تبلیغاتی