×
اقتصادی
شناسه خبر : 182632
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/01 ساعت 14:35

سرعت اینترنت زائران اربعین 5 برابر می‌شود

قائم مقام وزیر ارتباطات با اشاره به استقبال از پیام‌رسان‌های ایرانی‌، نوشت با افزایش استفاده از پیام‌رسان‌های ایرانی در عراق، دومین لینک‌ مستقیم بین ایران و عراق راه‌اندازی شد. ایجاد این ارتباطات مستقیم مسیری برای افزایش پنج برابر سرعت پیام‌رسان‌های ایرانی در عراق خواهد بود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و نیاز به ایجاد پل ارتباطی پرسرعت برای زائران، وزارت ارتباطات از تعامل بین ۲ کشور برای برقراری لینک مستقیم خبر داد.
نزدیک به یک ماه دیگر خیلی عظیمی از زائران مسافر پیاده‌روی اربعین و کشور عراق خواهند، اجتماعی عظیم که هر سال بر تعداد شرکت کنندگان آن اضافه می‌شود و ایران به دلیل همجواری و عشق به اهل بیت بیشتری سهم را در این مسیر دارد.
 
 اگر اهل پیاده روی اربعین باشید با شرایط حضور در کشور عراق آشنا شده‌اید، شرایط محیطی و ارتباطی که به غیر از عشق و ارادت نیازمند هماهنگی بین بخش‌های دولتی و غیردولتی در ارائه خدمات دو کشور ایران و عراق است. 
یکی از دغدغه‌های اصلی زائران و خانواده‌های آنها برقراری ارتباط از طریق تلفن و شبکه‌های اجتماعی است که دستیابی به آن مستلزم دسترسی به اینترنت پرسرعت است.
بر اساس قواعد جهانی برقراری ارتباط برای هر مسافر استفاده از سیستم رومینگ کشور مقصد است، حال اگر امکانی فراهم شود که این خدمات رایگان یا با کمترین قیمت باشد بدون شک از سبد هزینه‌های مسافر کاسته خواهد شد.
یکی از مشکلات مسافران ایرانی به کشور عراق هزینه‌های زیاد و تعرفه‌های بالا خطوط این کشور، تماس تلفنی و بسته‌های اینترنتی است، از سوی دیگر نبود زیرساخت‌های مناسب در کشور عراق موجب بروز اختلال در برقراری رومینگ می‌شود و بسیاری از مسافران را با چالش روبرو می‌کند.
با همین رویکرد هم وزارت ارتباطات دولت سیزدهم با هماهنگی وزارت ارتباطات کشور عراق 2 سالی است که رایزنی‌ و توافقاتی را انجام داده و خدمات اینترنتی در بسترهای مختلف به زائرین اربعین ارائه می‌کند.
در همین راستا نیز برای تحقق یک اتصال و برقررای ارتباط موثر سال گذشته چندین جلسه بین 2 وزارتخانه در کشور ایران و عراق برگزار و توافقاتی حاصل شد، همچنین در داخل نیز پیامرسان‌های بومی برخی خدمات خود اعم از تماس تصویری،‌ اعلام وضعیت رایگان و بدون اینترنت به مشترکین ارائه کنند.
یکی از اقدامات وزارت ارتباطات ایران در راستای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی ایجاد یک زیرساخت مستقیم بین ایران و عراق بود. محمد جعفرپور مدیرعامل شرکت زیرساخت مرداد ماه سال گذشته پیش از آغاز مراسم پیاده روی با تاکید بر تمایل و تعامل کشورهای دوست و همسایه به استفاده از امکانات مستقیم زیرساختی، تاکید کرد: در زیست‌بوم کشور ایران خصوصا در حوزه ICT بسیاری از پلتفرم‌های ایرانی بومی شده که در حال سرویس دادن به مردم هستند و در تلاشیم تا در این زمینه با گسترش اپلیکیشن‌های ایرانی، دیتاسنترهای داخلی را ارتقا دهیم.
جعفرپور همچنین برنقش پررنگ ایران در ایجاد مسیرهای ارتباطی بین کشور ایران و عراق اشاره و از برقراری دو لینک مستقیم ارتباطی ایران و عراق در ایام اربعین خبر داده و می‌گوید: برای اولین بار دو لینک مستقیم با کشور عراق ایجاد شد که کیفیت ارتباطات را افزایش می‌دهد به طوری که برقراری ارتباط میان دو کشور، ۱۹ میلی ثانیه طول می‌کشد.

کیفیت ارتباطات در اربعین 1403 برای زائرین 5 برابر می‌شود

امسال نیز همچون سال گذشته با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی شرایط ارتباطی بین 2 کشور در حال ارتقا است ، به نحوی که امیر لاجوردی قائم مقام وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ویراستی با اشاره به استقبال از پیام‌رسان‌های ایرانی‌، روز گذشته نوشت با افزایش استفاده از پیام‌رسان‌های ایرانی در عراق، دومین لینک‌ مستقیم بین ایران و عراق راه‌اندازی شد. 
لاجوردی ایجاد این ارتباطات مستقیم را مسیری برای افزایش پنج برابر سرعت پیام‌رسان‌های ایرانی در عراق اعلام کرد.
همچنین لاجوردی در پاسخ به سوال فارس مبنی بر ظرفیت ایجاد شده در این لینک مستقیم می‌افزاید سال گذشته اولین لینک ۱۰ گیگ بود که با توجه با استقبال خوب کاربران یک لینک ۱۰ گیگ دیگر نیز به آن اضافه شده است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
X
آگهی تبلیغاتی