×
اجتماعی
شناسه خبر : 182586
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/01 ساعت 11:21
پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک در اصفهان

پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک در اصفهان

پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک روز دوشنبه با حضور 198 دانش‌آموز نخبه از 46 کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شده است این دوره از رقابت های جهانی فیزیک تا هفتم مرداد امسال ادامه دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: ایران امسال برای دومین بار میزبان المپیاد جهانی فیزیک است و پیش از این نیز این رویداد در سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷ میلادی) در این کشور و در شهر اصفهان برگزار شد.

اصفهان در پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک به مدت ۹ روز میزبان دانش‌آموزان حاضر در این رقابت است و ورود تیم ها به این شهر از ۳۱ تیر آغاز شد.

حدود ۱۵۰ نفر بعنوان همراه تیم های دانش آموزی در این رویداد حضور دارند و تیم های ۲ کشور عمان و مراکش بعنوان ناظر و با هدف آشنایی با المپیاد در این برنامه شرکت کرده اند.

از جمله کشورهای حاضر در این المپیاد می توان به ایران، روسیه، چین، کوبا، عربستان، تایوان، رومانی، ترکیه، مکزیک، گرجستان، بلغارستان، اندونزی، قرقیزستان، کرواسی، کلمبیا، بلاروس، کویت و ویتنام اشاره کرد.

این المپیاد دارای ۲ آزمون تجربی و نظری است که روزهای سه‌شنبه و پنجشنبه این هفته در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود و برنامه های فرهنگی و هنری مختلفی برای شرکت کنندگان در طول برگزاری رویداد در نظر گرفته شده است.

به گفته دبیر اجرایی پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک، همه تدابیر و امکانات لازم برای میزبانی هرچه بهتر این رویداد علمی در دانشگاه صنعتی اصفهان در نظر گرفته شده است.

حسین احمدوند در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه شرکت کنندگان در این رقابت در هتل و مهمانسرای دانشگاه صنعتی اصفهان اقامت دارند، افزود: ۱۹۸ دانش آموز همراه با حدود ۱۵۰ همراه در این رویداد حضور دارند که ۱۵ نفر از دانش آموزان شرکت‌کننده در المپیاد دختر هستند.

وی با بیان اینکه پنج دانش آموز نیز از ایران در این رقابت حضور دارند، خاطرنشان کرد: بر اساس اساسنامه المپیاد جهانی فیزیک به حدود هشت درصد از شرکت‌کنندگان، مدال طلا اعطا می‌شود.

کارشناسان تاکید دارند که برگزاری این رویداد بین‌المللی در اصفهان به تقویت و توسعه دیپلماسی علمی کشورمان منجر می‌شود و لازم است از این فرصت به نحو مطلوب بهره گرفت.

المپیاد جهانی فیزیک با توجه به اهمیت روز اَفزون فیزیک در بیشتر زمینه‌های فناوری و آموزش عمومی جوانان و همچنین با هدف افزایش ارتباطات بین‌المللی هر سال در یکی از کشورهای جهان برگزار می‌شود.

پیشینه برگزاری المپیاد جهانی فیزیک به بیش از ۵۰ سال قبل باز می‌گردد که نخستین دوره آن در لهستان با حضور پنج تیم برگزار شد، تیم‌های ایرانی از ۳۶ سال پیش در المپیاد حضور دارند و از بدو ورود، مدال‌های خوبی کسب کرده‌اند. دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۱۳۸۶ میزبان سی و هشتمین المپیاد جهانی فیزیک بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زباله‌های سمی به‌جامانده از ارتش آمریکا بلای جان آب و خاک افغانستان
مدیرعامل پیشین استقلال درگذشت
مدارس نوبت صبح کدام شهرهای خوزستان فردا غیر حضوری شد؟/تاخیر فعالیت ادارات
اولین مدال دختران وزنه‌برداری ایران/ صدیقی برنزی شد
لاریجانی: از امضای توافق راهبردی پاکستان و عربستان استقبال می‌کنیم
جدول رده‌بندی توزیع مدال‌ها در پایان روز ششم بازی های آسیایی جوانان
انجام فاز نخست فرآیند گزیر بانک سابق آینده
تردد در آزادراه کرج – قزوین ممنوع می‌شود
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 6 آبان 1404
حملات سنگین به غزه
چراغپور : هاشمیان، خودش را قربانی کرد
گزارشگر سازمان ملل: آتش‌بس مانع حملات مرگبار اسرائیل به غزه نشده است
زمین لرزه اندونزی را لرزاند
پیام تبریک وزیر امور خارجه در پی قهرمانی تیم هندبال دختران
اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی
آخرین جزییات از سفر پژمان جمشیدی به ترکیه
روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد
القسام تحویل جسد نظامی صهیونیست را به تعویق انداخت
کشورهای نوردیک برای مصادره اموال روسیه توافق کردند
آزادکار ایران طلا گرفت
دستور نتانیاهو برای حملات شدید و فوری به نوار غزه
درآمدهای میلیارد دلاری خانواده ترامپ از محل رمزارزها
اسب ایرانی در مسابقه جایزه بزرگ فرانسه اول شد
کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در جنوب غزه
آخرین وضعیت انتقال بانک آینده از زبان مدیرعامل بانک ملی
تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران رأی نیاورد
حماس اعلام کرد: اسرائیل مانع اصلی برای یافتن اجساد در غزه
عقب‌نشینی رئیس جمهور لبنان از خلع سلاح حزب‌الله
سازمان بنادر و دریانوردی تحقیق و تفحص می شود
انحصار حق پخش زنده مسابقات ورزشی در هاله ای از ابهام
روسیه و هند برای تولید سوخوسوپر جت توافق کردند
الهی به مدال نقره کشتی آزاد رسید
چرا سایت روزنامه هم‌میهن از دسترس خارج شد؟
فوتسال پسران به فینال رسید
عون بر ضرورت توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد
آمریکا به 4 شناور دیگر را در کارائیب حمله کرد
125 بار نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم اسرائیل
افزایش پروازهای عتبات از امروز
رایزنی وزیر کشور پاکستان با لاریجانی درباره گسترش همکاری‌های راهبردی
ترامپ: ژاپنی‌ها دوست آمریکا هستند/ پیروز هر جنگی خواهیم‌بود
جولانی وارد عربستان شد/دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض
قلعه‌نویی: می‌دانم مشکلات زیادی داریم + فیلم
نتانیاهو در محاصره واقعیت و رسوایی
جان باختن 2 غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا–دمشق
صدها نویسنده «نیویورک تایمز» را تحریم کردند
شعام: ورود به بخش مدیریتی فوتبال در حوزۀ وظایف ما نیست
ارز کالاهای اساسی و اقلام دارویی تامین شد
دختران هندبال ایران قهرمان شدند
سرلشکر موسوی: موازنه قدرت به نفع جبهه مقاومت تغییر کرده است+فیلم
خارج‌شدن تولید از صرفه اقتصادی با افزایش قیمت نهاده
X
آگهی تبلیغاتی