×
اجتماعی
شناسه خبر : 182423
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/04/31 ساعت 09:50
از هر 5 ازدواج 2 مورد منجر به طلاق می‌شود

از هر 5 ازدواج 2 مورد منجر به طلاق می‌شود

رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق گفت: ثبت وقایع طلاق و ازدواج برای دفاتر سهمیه‌ای شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حجت الاسلام و المسلمین سیدابوالقاسم حسینی ابهری افزود: تعداد خاص و سهمیه ای برای دفاتر در نظر گرفته می شود و اگر سهمیه دفترخانه ای پر شود، اشخاصی که به آن دفتر مراجعه می کنند باید به دفاتر دیگر هدایت شوند یعنی دفاتری که مراجعاتشان کم بوده و آمارشان به حد نصاب نرسیده است. 

حسینی ابهری گفت: اکنون آمار طلاق فراوان و ازدواج کم است، بطوریکه از هر ۵ ازدواج ۲ مورد منجر به طلاق می شود.

به گفته او تهران و خراسان دارای بیشترین طلاق و یزد کمترین آمار طلاق را دارد.

رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق درباره ویدئوهایی در فضای مجازی درباره مهریه هایی مانند هزاران شاخه گل یا اعضای بدن داماد گفت: مهریه باید مالیت داشته باشد؛ یعنی قابل وصول باشد. اینکه اعضای بدن داماد به عنوان مهریه لحاظ شود قابل وصول و شدنی نیست. مهریه حقوق ممتاز زن است و هر زمان که زوجه  مطالبه کند زوج باید آنرا پرداخت کند.

به گفته حسینی ابهری در گذشته هر کس که به این صورت طلاق می گرفت اگر طلاق نامه اش را به نظام وظیفه می برد سریعا برگه معافیت را می گرفت ولی اکنون باید سه سال از صدور طلاق بگذرد و با توجه به الکترونیکی شدن ثبت وقایع ازدواج و طلاق،  از این به بعد کسانی که طلاق نامه ای را به اداره نظام وظیفه ببرند، باید رونوشت مکانیزه هم بگیرند و  اداره نظام وظیفه، اگر سندی شناسه یکتا نداشته باشد معافیت را صادر نمی کند.

او درباره شاهدین تقلبی ازدواج و طلاق گفت: در حال حاضر به دلیل اینکه ثبت وقایع ازدواج و طلاق  الکترونیکی شده و  شهود از اشخاص و بستگان زوجین هستند و اثر انگشت آنها اخذ می شود و سیستمی شده است،  شاهدین تقلبی نداریم. قبلا که دفاتر ازدواج و طلاق سنتی بود، شهود تقلبی داشتیم ولی اکنون با سیستمی شدن دیگر نداریم.

حسینی ابهری با گلایه از درآمد کم دفاتر ازدواج و طلاق گفت: دفاتر اسناد، حقوق بازنشستگی و بیمه  و مزایای دیگر دارند و حق خرید و فروش دفاتر را دارند ولی دفاتر ازدواج وطلاق تا زمانی که می توانند کار می کنند و زمانی که سردفتری فوت کرد یا از کار افتاده شد، سازمان ثبت دفاتر را می گیرد. من ۳۵ سال است که سردفتر هستم ولی هنوز بیمه ندارم و تعرفه هایمان بسیار اندک  است. دفاتر ازدواج و  طلاق مثل دفاتر اسناد نیست  و هیچ گونه درآمدی ندارند. ما اکنون تعرفه هایمان کم است و هنوز سازمان ثبت برای ما هیچ کاری انجام نداده وناچارا متوسل به قوه قضاییه شدیم و از آقای اژه ای  خواستیم که دستورات لازم را برای افزایش تعرفه ها بدهند.

او گفت: فرضا تعرفه ثبت ازدواج ۸۵۰ هزار تومان است و ثبت واقعه طلاق یک میلیون و  صدور اجراییه ۳۰۰ هزار تومان و... که  بسیار کم است و امور  دفترخانه ها با این هزینه‌ها به سختی می گذرد و اکثر سردفتران به دلیل نداشتن درآمد استعفا دادند و یا در حال استعفا هستند.  فکر می کنم  که در آینده نه چندان دور،  دفاتر ازدواج جمع شود و تحویل سازمان ثبت احوال شود  و دفاتر ازدواج و طلاق در آینده نخواهیم داشت چرا که اکثر دفاتر ازدواج و طلاق از عدم ثبت ازدواج نالان هستند. طلاق وجود دارد ولی طلاق صرفا کفایت نمی کند و امور دفترخانه به سختی می چرخد. من شخصا کارمندی ندارم و اگر کارمند هم داشته باشم باید ماهانه ۱۰ میلیون به او حقوق بدهم و او را بیمه کنم؛ در صورتی که خودم امورم  را به سختی انجام می دهم. 


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ آتش سوزی و عقب نشینی کشتی‌های متخلف در تنگه هرمز
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد