×
سیاسی
شناسه خبر : 182413
تاریخ انتشار :

پزشکیان در مجلس: با اختلاف و دعوا نمی‌توان مشکلات کشور را حل کرد+فیلم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کرد و روی صندلی نمایندگی خود در مجلس نشست.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور منتخب با حضور در مجلس با بیان اینکه کشور را نمی‌توان با اختلاف و دعوا حل کرد، گفت: تمام تلاشم این است که بتوانیم پاسخگوی مردم باشیم.

مسعود پزشکیان با حضور در جلسه علنی امروز مجلس گفت: قرار نبود در مجلس صحبت کنم؛ امروز به مجلس آمدم تا سلامی کرده و تشکر کنم  و ان‌شاءالله دست به دست هم داده و مشکلات کشور را حل کنیم.

او ادامه داد: همان طور که در مناظرات و بحث های مجلس مطرح کردم، کشور را نمی‌توان با اختلاف و دعوا حل کرد و مجبوریم دست به دست هم داده تا از بحران ها و مشکلات با هماهنگی و همدلی عبور کرده و پاسخگوی مشکلات مردم باشیم.

پزشکیان گفت: تمام تلاشم این است که بتوانیم پاسخگوی مردم باشیم؛ ما هستیم تا مشکلات مردم و گرفتاری آن ها را رفع کنیم. مردم به ما اعتماد کردند و نباید تصور شود «کسی» شدم. با رای مردم و کمک شما و مسئولان تلاش می کنم پاسخگوی نیازهای مردم باشم.

رئیس‌جمهور منتخب گفت: قطعا هر کسی بخواهد مسئولیت پذیر باشد، باید پاسخگوی نیاز مردم باشد؛ بارها وصیت امام علی(ع) را خوانده و اعتقاد دارم که توصیه به تقوا می کند؛ تقوا از دیدگاه حدیثی و قرآنی، حرکت بدون خطا در اقتصاد و صنعت و کشاورزی است. تقوا اصلی است که آدم را می تواند به هدفش برساند.

او افزود: امام علی می‌فرمایند دنبال دنیا راه نیفتید حتی اگر دنیا دنبال شما راه افتاد، اگر از این دنیا هم چیزی از شما گرفتند، تاسف نخورید؛ پس اگر  پست و مقام و پول و قدرت گولمان نزند، می‌توانیم حق گفته و با ظالم دشمنی کرده و یار و یاور مظلومان باشیم که در اعتقاد و یاور ما است.

پزشکیان بیان کرد: باید کاری کرده که بی عدالتی و حق کشی ها از بین رفته و جامعه‌ای درست کرده که در آن عدالت و انصاف حکمفرما باشد آن هم بدون آن که دنبال پست و مقام برای خودمان و اطرافیان‌مان باشیم.

او افزود: تلاش می کنیم با کمک شما و بقیه عزیزان خدمتگزار مردم باشیم و امیدوارم خداوند ما را شرمنده مردم عزیزی نکند که علی رغم تمام تبلیغات در پای صندوق های رای آمدند و مشت محکمی بر دهان افرادی زدند که در خارج و داخل برای شرکت نکردن مردم در انتخابات تبلیغ می‌کردند.

پزشکیان با تشکر از نمایندگان گفت: در خدمت شما هستیم و همچنان همان آدمی هستم که بودم و فرقی نخواهد کرد جز اینکه بار مسئولیت ما سنگین تر شده است؛ خدا کمک کند که شرمنده نشویم.

رئیس جمهور منتخب در پایان با تشکر از رئیس و هیات رئیسه مجلس گفت: قلبا از آقای قالیباف رئیس مجلس تشکر می کنم، در این مدت با رئیس و هیات رئیسه مجلس جلسه داشتیم که از لطف ایشان قدردان هستم که ان‌شاءالله با هم بتوانیم گره های در کشور را حل کنیم.

پزشکیان با روحیه انقلابی و بدون رعایت تشریفات در مجلس حاضر شد

رئیس مجلس شورای اسلامی به مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب مردم، برای حضور در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، خیر مقدم گفت.

محمد باقر قالیباف در آغاز جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: با آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی شاهد بودیم که رئیس جمهور منتخب به عنوان فرزند مجلس که بیش از ۴ دوره در مجلس شورای اسلامی بوده اند، در صحن مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کردند.

او افزود: از حضور ایشان مفتخر شده و به ایشان خیر مقدم می گوییم. آقای پزشکیان با روحیات خوبی که دارند بدون رعایت تشریفات و پروتکل ها در صحن مجلس حضور پیدا کردند. این بنای خوبی است و به روحیات انقلابی نزدیک است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه از مسعود پزشکیان برای حضور در جایگاه و سخنرانی دعوت کرد.

 


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
X
آگهی تبلیغاتی