×
اقتصادی
شناسه خبر : 182297
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/30 ساعت 11:27
هشدار به مشترکان پرمصرف خانگی؛ رعایت نکنید در اولویت قطع برق هستید

هشدار به مشترکان پرمصرف خانگی؛ رعایت نکنید در اولویت قطع برق هستید

مدیر عامل توانیر با هشدار به مشترکان پر مصرف برق خانگی گفت: این دسته از پر مصرفان اگر کنترل نکنند در اولویت قطع برق خواهند بود.

نورنیوز- گروه اقتصادی: مدیرعامل شرکت توانیر گفت: مشترکان خانگی که بدون هیچ تغییر رویه ای برق مصرف می کنند باید مصرف خود را کاهش دهند و در صورتی که در تامین برق پایدار دچار مشکل شویم این گروه از مشترکان بدمصرف در اولویت قطع برق خواهند بود.

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در جلسه ویژه اتاق بحران برق در مرکز دیسپچینگ، با اشاره به این که دو هفته بسیار گرم پیش رو داریم، گفت: پیش بینی می کنیم که با توجه به افزایش شدت گرما، میزان تقاضای مصرف برق از همین امروز رکوردهایی که طی امسال اتفاق افتاده را تغییر دهد و از عدد ٧٧ هزار و ٥١٤ مگاوات که تاکنون ثبت شده عبور کنیم که بسیار عدد بزرگی است.

وی افزود: این گرمای بی سابقه بر کشورهای منطقه نیز حاکم شده و آنها هم مشکلاتی در تامین برق دارند، به طوری که کویت جدول خاموشی منتشر کرده است؛ در حالی که خوشبختانه ما تا این لحظه توانسته ایم برق را تامین کنیم و تلاشگران صنعت برق در این راه همه تلاش خود را به کار بسته اند که یقینا همکاری مردم مکمل این زحمات بوده و شرایط را برای تامین برق پایدار فراهم خواهد کرد.

وی تصریح کرد تداوم این وضعیت، تامین برق را علی رغم این که همه نیروگاهها در مدار تولید بوده و شبکه های انتقال و توزیع برق نیز در آمادگی کامل قرار دارند، بسیار دشوار می کند و ما برای تامین این میزان مصرف که نسبت به سال گذشته 5500 مگاوات (حدود ٧.٥ درصد) افزایش داشته و معادل مصرف برق استانهای خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان است ضرورت دارد تمهیدات ویژه ای را پیش بینی کنیم.

وی با اشاره به جلسه وزیر نیرو با مسوولان صنعت برق کشور که بامداد امروز به همین منظور در دیسپاچینگ ملی تشکیل شد، گفت: در این نشست تمام مواردی که لازم است طی این دو هفته سخت پیش رو مورد ارزیابی قرار گیرد، با حضور مهندس محرابیان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت توانیر در همین زمینه تاکید کرد: مشترکان در این خصوص با صنعت برق همکاری لازم را داشته باشند. به ویژه مشترکان خانگی که بدون هیچ تغییر رویه ای برق مصرف می کنند باید مصرف خود را کاهش دهند و در صورتی که در تامین برق پایدار دچار مشکل شویم این گروه از مشترکان بدمصرف در اولویت قطع برق خواهند بود.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: بخشهای تجاری نیز لازم است در ساعت اوج مصرف (١٣ تا ١٨) مولدهای خود را در مدار قرار داده و حتی در صورتی که مقدور است در این بازه زمانی که ساعات گرمی است و مراجعات مردم به واسطه شدت گرما به حداقل می رسد می توانند با تعطیل کردن واحدها، صنعت برق را در تامین برق پایدار یاری دهند.

وی ادامه داد: برای دو هفته بسیار گرم پیش رو در بخشهای مختلف تولید و توزیع برق برنامه ریزی و مقرر شده که حداکثر تولید برق را داشته باشیم و شبکه های برق پایدار باشند، اما در بخش مصرف نیز لازم است مشترکان صنعتی، تجاری و کشاورزی در برنامه های مدیریت مصرف که برایشان تعیین شده نهایت همکاری صد درصدی را داشته باشند.

رجبی مشهدی در پایان تصریح کرد: گزارشهای ارسالی مردمی حاکی از آن است که برخی از بانکها، فرودگاهها، شهرداریها و... کم توجهی ویژه ای را به مدیریت مصرف برق دارند که لازم است همه کمک کنند تا در تامین برق اختلالی نداشته باشیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
X
آگهی تبلیغاتی