×
اقتصادی
شناسه خبر : 182272
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/30 ساعت 09:43
محرابیان: تعداد اندکی مشترک بدمصرف برق داریم/دستور قطع برق ادارات پرمصرف+ فیلم

محرابیان: تعداد اندکی مشترک بدمصرف برق داریم/دستور قطع برق ادارات پرمصرف+ فیلم

وزیر نیرو گفت: تعداد اندکی مشترک بدمصرف وجود دارد که مصارفشان بیش از 2 تا 3 برابر الگوی مصرف است. درصورت لزوم پس از شناسایی و ابلاغ تذکر به مشترکان بدمصرف، اقدام به محدودسازی یا قطع برق آنها می‌شود. کاهش مصرف برق اداره‌های دولتی حتما کنترل می‌شود و هیچگونه مسامحه‌ای قابل قبول نیست.

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزیر نیرو  در جلسه اضطراری مدیریت اوج مصرف برق اظهار داشت: تأکید دولت همواره این بوده است که برنامه‌های مدیریت مصرف باید از بخش‌های دولتی آغاز شود و بر این اساس شرکت‌های توزیع موظف هستند برق آن دسته از اداراتی را که نسبت به کاهش مصرف برق خود اقدام نمی‌کنند، قطع کند.
علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو در جلسه مدیریت مصرف برق فصل گرم سال که در مرکز دیسپاچینگ ملی شرکت مدیریت شبکه برق ایران و با حضور مدیران ارشد صنعت برق کشور برگزار شد، گفت: همانطور که گزارش‌های سازمان هواشناسی نشان می‌دهد، در دو هفته پیش رو شاهد افزایش بی‌سابقه دما در سراسر کشور خواهیم بود که به دلیل همزمانی این افزایش دما در نقاط مختلف کشور، تقاضای مصرف برق به شدت افزایش می‌یابد.

وزیر نیرو ادامه داد: استقرار گنبد حرارتی و افزایش شدید دما تنها محدود به ایران نیست و کل منطقه غرب آسیا با این شرایط رو به رو است و گزارش‌ها نشان می‌دهد برخی کشور‌های منطقه خلیج فارس که از زیرساخت‌های مناسبی نیز در حوزه برق رو به رو هستند به ناچار نسبت به اعمال خاموشی اقدام کرده‌اند.

وی با تأکید بر این نکته که باوجود افزایش بسیار زیاد دمای هوا شاهد پایداری شبکه سراسری برق در ایران هستیم، افزود: باتوجه به شرایط ویژه‌ای که در آن قرار داریم، تمامی بخش‌های صنعت برق کشور اعم از نیروگاه‌ها، بخش انتقال و بخش توزیع و در آماده باش کامل هستند و نهایت تلاش خود را برای تولید و توزیع حداکثری برق در بخش‌های مختلف مصرفی انجام می‌دهند.

محرابیان با اشاره به برگزاری جلسه ویژه مدیریت تولید و مصرف برق در مرکز دیسپاچینگ ملی برق خاطرنشان کرد: در این جلسه ظرفیت تولید برق کشور از طریق واحد‌های مختلف نیروگاهی مانند نیروگاه‌های حرارتی، تجدیدپذیر، اتمی و برقابی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا واحد‌های محدودی که به دلیل تعمیرات از مدار خارج هستند حداکثر تا فردا ظهر به مدار تولید وارد شوند تا در حوزه تولید با بالاترین ظرفیت ممکن در خدمت بخش‌های مختلف مصرف‌کننده برق باشیم.

وزیر نیرو مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف را رمز عبور موفق از اوج بار سال جاری دانست و در این باره گفت: در دو سال گذشته باوجود ناترازی موجود میان مصرف و تولید از طریق مدیریت مصرف توانستیم اوج بار مصرف برق را به نحو مطلوبی مدیریت کنیم و در سال جاری نیز از این طریق می‌توانیم از اوج بار با موفقیت عبور کنیم.

وی با اشاره به سپرده شدن مدیریت مصرف در بخش خانگی به مردم یادآور شد: بخش عمده‌ای از مشترکان بخش خانگی در هفته‌های گذشته با برنامه‌های مدیریت مصرف همکاری داشتند که جا دارد از آن‌ها تشکر کنیم، اما تعداد اندکی از مشترکان بخش خانگی نیز مصارف بالای 2 تا 3 برابر الگو دارند که در دو هفته پیش رو ناگزیر هستیم به دلیل جلوگیری از تضییع حقوق دیگر مشترکان ابتدا نسبت به محدودسازی برق آن‌ها در صورت لزوم نسبت به قطع برق آن‌ها اقدام کنیم.

محرابیان در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم همکاری حداکثری بخش اداری با برنامه‌های مدیریت مصرف اشاره کرد و در این خصوص تأکید کرد: هدف‌گذاری صورت گرفته برای مدیریت مصرف در بخش اداری 1500 مگاوات بود، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد حداکثر همکاری ادارات به 1200 مگاوات رسیده است که این یعنی برخی ادارات به وظایف خود در حوزه کاهش مصرف برق عمل نمی‌کنند.

وزیر نیرو در همین رابطه بیان کرد: تأکید دولت همواره این بوده است که برنامه‌های مدیریت مصرف باید از بخش‌های دولتی آغاز شود و بر این اساس شرکت‌های توزیع موظف هستند برق آن دسته از اداراتی را که نسبت به کاهش مصرف برق خود اقدام نمی‌کنند، قطع کند.

وی با اشاره به اهمیت ورود مولد‌های خودتأمین دستگاه‌های دولتی و نظامی به مدار تولید برق بیان کرد: مولد‌های دستگاه‌های دولتی و نظامی باید به صورت مستمر در مدار باشند و این مراکز حتی المقدور لازم است برق مورد نیاز خود را از طریق مولد‌های خودتأمین تأمین کنند.

محرابیان در بخش انتهایی سخنان خود با تأکید بر لزوم همراهی صنایع با برنامه‌های مدیریت مصرف در روز‌های گرم سال جاری اظهار داشت: در بخش صنایع الگوی کامل و دقیقی از مدیریت مصرف از قبل طراحی شده است که بسیاری از صنایع با این برنامه هماهنگ هستند و تعداد اندکی از صنایع نیز که از برنامه‌ها تجاوز کرده‌اند، ‌امیدواریم طی دو الی سه هفته آینده تمامی صنایع در چارچوب برنامه‌ها با صنعت برق همکاری کنند تا بتوانیم برق پایدار برای تمامی بخش‌ها با وجود شرایط سخت پیش رو تأمین کنیم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول