×
اجتماعی
شناسه خبر : 182247
تاریخ انتشار : جمعه 1403/04/29 ساعت 22:34
تغییر ساعت کاری ادارات در ایلام، مرکزی و فارس

تغییر ساعت کاری ادارات در ایلام، مرکزی و فارس

گرمای هوا موجب تغییر در ساعت فعالیت ادارات استان ایلام، فارس و مرکزی شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: فعالیت روز شنبه ادارات حوزه جنوب استان با ۲ ساعت و سایر شهرستان ها با یک ساعت تعجیل در خروج همراه خواهد بود.

مجید بگلریان ، اظهار کرد: با توجه به استمرار کم سابقه گرمای هوا در این استان، فعالیت ادارات شهرستان های حوزه جنوب استان شامل آبدانان، بدره، دره شهر و دهلران با ۲ ساعت تعجیل در خروج خواهد بود.

وی افزود: همچنین فعالیت شهرستان‌های حوزه شمال استان شامل ایلام، مهران، ملکشاهی، سیروان، چرداول، چوار، هلیلان و ایوان با توجه به پیش بینی ورود موج گرما به استان در روز شنبه با یک ساعت تعجیل در خروج خواهد بود.

وی یادآورشد: تعجیل در خروج ساعت کار ادارات استان در راستای مدیریت و کنترل مصرف انرژی برق با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر افزایش دمای هوا در روز شنبه است.

بگلریان خاطرنشان کرد: از همه هم استانی‌های عزیز ایلامی درخواست می‌شود که با توجه به شدت گرما در روز شنبه، همکاری لازم را در خصوص مصرف بهینه و صرفه جویی در مصرف انرژی برق را داشته باشند.

 ساعت کاری ادارات فارس را تغییر کرد

همچنین ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های فارس در هفته پیش رو از شنبه سی ام تیر تا چهارشنبه سوم مرداد تغییر پیدا کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس گفت: به دلیل ماندگاری گرمای هوا ، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان در هفته پیش رو از شنبه سی ام تیر تا چهارشنبه سوم مرداد تغییر پیدا کرد.

محسن نعمتی افزود: با استناد به مصوبه کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان و تایید استاندار فارس، ساعت کار همه دستگاه‌های اجرایی استان (موسسات عمومی دولتی و غیردولتی و بانک‌ها) از روز شنبه سی ام تیر تا چهارشنبه سوم مرداد از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ تعیین شده است.

وی افزود: همه کارکنان دستگاه‌ها از ساعت ۱۲ تا ۱۳ به صورت دورکاری و طبق مقررات آن، به ارائه فعالیت می‌پردازند و مدیران دستگاه‌های اجرایی موظفند نسبت به برنامه ریزی و نظارت بر دورکاری کارکنان، اقدام کنند.

نعمتی افزود: بیمارستان‌ها، مراکز امدادی و اتفاقات، خدمات امداد جاده‌ای، مراکز خدمات بهداشتی و درمانی، اورژانس، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری، آتش نشانی و مراکز انتظامی، بخش عملیاتی خدمات پست و تأمین کالاهای ضروری ، باید طبق روال قبل ارائه خدمت کنند.

 ادامه کاهش ساعت کاری ادارات استان مرکزی در هفته پیش‌رو

 استانداری مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: باتوجه به پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دمای هوا و روند افزایشی مصرف برق در هفته پیش‌رو ، ساعت کاری ادارات استان مرکزی کاهش یافت.

در این اطلاعیه، آمده است: ساعت پایان کار تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و بیمه‌های استان (به غیر از دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند) از روز شنبه ۳۰ تیرماه تا پنج‌شنبه چهارم مرداد ماه، ساعت ۱۱:۳۰ خواهد بود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: همچنین فعالیت کلاس‌های تمامی مؤسسات و آموزشگاه‌های زبان اعم از دولتی و غیردولتی و پایگاه اوقات فراغت تابستانی نیز تا ساعت ۱۱:۳۰ خواهد بود.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: فعالیت کارکنان شاغل در مراکز درمانی و بهداشتی استان با تشخیص مدیر واحد ذی‌ربط می‌باشد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: ضروری است دستگاه‌های اجرایی استان در به حداقل رساندن مصرف انرژی در ساعات کار اداری و همچنین اطمینان از خاموشی سامانه روشنایی و رایانه‌ها در پایان وقت و سامانه‌های برودتی یک ساعت قبل از پایان وقت اداری، اقدام لازم را معمول نمایند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
X
آگهی تبلیغاتی