×
سیاسی
شناسه خبر : 182210
تاریخ انتشار : جمعه 1403/04/29 ساعت 15:26
چارچوب ایران در مواجهه با آژانس پادمان و NPT است

اسلامی در کمیسیون امنیت مطرح کرد

چارچوب ایران در مواجهه با آژانس پادمان و NPT است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون گفت: آقای اسلامی درباره مواجهه با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که چارچوب ما در مواجهه با آژانس، پادمان و NPT است و بخشی از مسائل ما با آژانس حل شده است.

نورنیوز ـ گروه سیاست: ابراهیم رضایی در گفت‌وگویی اظهار کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از روز گذشته نشست سه روزه‌ای را در مشهد مقدس با هدف رسیدن به فهم مشترک برای اقدامات و برنامه های کمیسیون در چهار سال آینده، تعیین اولویت ها و ایجاد ساختار و سازوکار مناسب جهت اجرای برنامه ها و رسیدن به تحلیل جامع از تحولات جاری و استماع آخرین وضعیت کشور در حوزه اطلاعاتی، دفاعی و سیاست خارجی، ایجاد آمادگی بیشتر برای مواجه و تعامل با دولت جدید و اشراف نسبت به قانون برنامه هفتم و تعیین اولویت های تقنینی و نظارتی و تقویتی برنامه های نظارتی برگزار کرده است.

وی توضیح داد: در روز اول آیین‌نامه داخلی کمیسیون بررسی شد و معاونت قوانین مجلس قانون برنامه هفتم و آیین نامه داخلی مجلس را توضیح دهند.همچنین اعضای کمیسیون با آیت‌الله علم الهدی امام جمعه مشهد دیدار کردند و مشرف به حرم رضوی شدند و ادای احترام به رییس جمهور شهید داشتند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: همچنین آقای جلال زاده رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم گزارشی از آن دوره ارائه کرد و اولویت ها نظارتی و تقنینی را پیشنهاد داشت.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت اطلاعات نیز گزارشی درباره اقدامات خصمانه امریکا علیه ایران در حوزه حقوقی و کیفری ارائه کرد و توضیحاتی از اقدامات ایران برای مقابله با اقدامات خصمانه امریکا در محاکم داخلی و بین المللی در پرونده های مختلف از جمله اقدامات متعدد تروریستی علیه ایران و پرونده ترور شهید سلیمانی و سایر شخصیت‌ها و تحریم های امریکا علیه ایران و حمایت از سایر گروهک ها تروریستی مطرح کرد.

وی افزود: سردار طلایی نیک معاون امور مجلس وزارت دفاع نیز گزارشی از اقدامات و مسئولیت ها و وظایف و اقدامات تحولی این وزارت خانه در حوزه توسعه صنایع دفاعی معیشت کارکنان و بازنشستکان این وزارت خانه و موارد دیگر ارائه کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در توضیح دومین روز این کمیسیون در مشهد گفت: مهمان امروز جلسه آقای اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی بود که گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات این سازمان ارائه داد و رویکرد سازمان انرژی اتمی را فعال‌سازی صنعت هسته‌ای برای بهره‌مندی کشور اعلام کرد. همچنین ایشان توضیح داد در اولین اقدام، سند راهبردی انرژی اتمی تهیه شد و این سند مبنای ریل‌گذاری برای پیشبرد سازمان شد. در مرحله بعد هم برای این سند، نهادسازی و قابلیت‌سازی شد.

وی اضافه کرد: درباره قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها که در مجلس یازدهم به تصویب رسید، اسلامی گفت که این قانون کمک کرد تا سازمان انرژی اتمی با قوت بیشتری حرکت کند. همچنین ایشان گزارشی در ارتباط با اکتشاف معادن جدید به منظور تهیه سوخت مورد نیاز هسته‌ای کشور ارائه داد و اشاره کرد به اینکه نقاط معدنی جدیدی فعال شده است.

رضایی بیان کرد: علاوه بر این، رئیس سازمان انرژی اتمی توضیح داد که در حال برنامه‌ریزی برای تامین سوخت نیروگاه بوشهر به صورت بومی هستند و مشکل بدهی نیروگاه بوشهر در بحث نیروگاهی حل شده است و نگهداری آن کاملا به صورت بومی است‌. همچنین مطرح شد که نیروگاه اتمی بوشهر در ردیف اول انجمن نیروگاه‌های دنیا قرار گرفته و تا به امروز به اندازه ۱۰۴ میلیون بشکه نفت صرفه‌جویی کرده و تاکنون دو برابر هزینه‌ای که برای آن شده، تا درآمد داشته است. واحد ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر هم فعال است و ۳۵۰۰ نفر در آنجا کار می‌کنند.

رضایی اظهار کرد: بخش بعدی گزارش رئیس سازمان انرژی اتمی درباره توسعه سامانه‌های پرتودهی بود که این سامانه‌ها در حوزه صنایع کشاورزی، مواد غذایی، درمانی و رادیوداروها کاربرد دارند و تا الان هم اثر موفقی داشتند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: آقای اسلامی درباره مواجهه با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که چارچوب ما در مواجهه با آژانس، پادمان و NPT است و بخشی از مسائل ما با آژانس حل شده است.

وی اظهار کرد: رئیس سازمان انرژی اتمی اشاره‌های دیگری هم در ارتباط با تولید آثار فاخر هنری در ارتباط با صنعت هسته‌ای، تامین امنیت مراکز هسته‌ای و سیاست‌های هسته‌ای داشتند و درباره افق تامین ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای هم تاکید کرد که در حال برنامه‌ریزی برای حرکت به سمت تامین ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای هستیم.

رضایی در پایان گفت: کمیسیون در جلسه صبح امروز نیز بررسی درباره شکل‌گیری کمیته‌های کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بحث و بررسی داشت.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ماندگاری هوای آلوده تهران تا اواسط هفته آینده
ایران با خانواده جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در چین ابراز همدردی کرد
پیشنهاد برنامه میراث فرهنگی ایران به آسیا
افشای مسکو: آمریکا در فیلیپین برای جنگ اوکراین نیرو جذب می‌کند
عون: پاسخ عملی برای طرح‌های پیشنهادی مذاکره دریافت نکرده‌ام
کیف پنجاه میلیاردی طلا در کنارک به صاحبش بازگردانده شد
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است
وزرات خارجه ایران اقدام سیاسی استرالیا علیه سپاه پاسداران بدعتی مجرمانه دانست
لوکاشنکو: اروپا را پیروز مناقشه اوکراین نمی‌دانیم
رونمایی ماکرون از طرح جدید خدمت سربازی در فرانسه
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
بیانیه وزارت خارجه پاکستان درباره سفر لاریجانی به اسلام‌آباد
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
هشدار جدی پلیس تهران؛«حتی یک سرقت» هم غیرقابل‌قبول است
هشدار جدی به خریداران ملک؛ پرداخت پول در بنگاه ممنوع شد
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
X
آگهی تبلیغاتی