×
اقتصادی
شناسه خبر : 182140
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/04/28 ساعت 17:22
مردم چگونه می‌توانند خودرو وارد کنند؟ + جزئیات

مردم چگونه می‌توانند خودرو وارد کنند؟ + جزئیات

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت با بیان اینکه مردم با کد ملی می‌توانند برای نیاز شخصی خودرو وارد کنند، گفت: در ابتدای کار با توجه به شرایط تامین ارز یک دستگاه خودرو برای هر نفر اجازه داده شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: احمد آقایی در برنامه میز اقتصاد در شبکه خبر افزود: در آیین نامه بحث سفارش را داریم که مربوط به شرکت‌های وارد کننده و ثبت آماری را داریم که مربوط به عموم مردم و متقاضیان شخصی است که می‌توانند با ثبت آماری در گمرک و پرداخت حقوق ورودی و گمرکی خودرو را ترخیص کنند و نیازی به این نیست که مردم کارت بازرگانی دریافت کنند.

او در خصوص ویژگی خودرو‌هایی که امکان واردات دارند گفت: خودرو‌هایی که وارد می‌شوند باید 3 تا 5 سال عمر داشته باشند و استاندارد‌های روز اروپا و جهانی را داشته باشند. محدودیت دیگری که وجود دارد این است که حجم موتور خودرو‌ها باید زیر 2500 سی سی باشد. واردات می‌تواند از همه کشور‌های اتحادیه اروپا، ژاپن و یا کره جنوبی باشد و به نظر می‌رسد تنها در مورد کشور آمریکا محدودیت وجود دارد.

آقایی گفت: منشا ارز واردات خودرو می‌تواند ارز حاصل از صادرات کالا و خدمات، ارز سرمایه گذاری و یا تمامی ارز‌هایی که منشا خارجی دارند باشد.

این مقام مسئول در خصوص خدمات پس از فروش گفت: هم در آیین نامه خودرو‌های نو و هم در بحث خودرو‌های کارکرده، به خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی اشاره شده است. در واردات خودرو‌های نو، شرکت‌هایی که وارد کننده هستند و صلاحیت آنها تایید شده باید به میز خدمات پس از فروش وزارتخانه مراجعه کنند و تعهد خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی را انجام دهند.

به گفته او در خودرو‌های کارکرده با سه دسته واردکننده روبرو هستیم. یک دسته شرکت‌های وارد کننده دارای تاییدیه هستند و به شرط ضمانت ارائه خدمات پس از فروش می‌توانند خودرو کارکرده وارد کنند. دسته دوم شرکت‌های حمل و نقل هستند که با هدف تامین وسایل حمل و نقل درون شهری و برون شهری به شرکت‌ها اجازه واردات داده شده است. دسته سوم اشخاص حقیقی هستند و وزارت صمت به منظور رعایت حقوق مصرف کنندگان برای خودرو‌هایی که امکان ارائه خدمات پس از فروش وجود دارد و قابل ارائه است، به واردکنندگان توصیه می‌شود از مدل‌های خاصی وارد کنند.

آقایی افزود: آیین نامه واردات خودروی نو و کارکرده بنزینی و برقی در وزارت صمت در حال کاهش است و کاهش تعرفه واردات را در این آیین نامه‌ها داریم. در این آیین نامه‌ها تعرفه واردات خودروی برقی 4 درصد و هیبریدی 15 درصد است. در خودرو‌های بنزینی تعرفه‌ها بر اساس حجم موتور و قیمت مشخص شده است.

معاون وزیر صمت با اشاره به این که کمیته تعیین قیمت برای خودرو‌ها ایجاد شده گفت: زمانی که کالا در گمرک اظهار می‌شود، کالا ارزش گذاری می‌شود و حقوق ورودی آن اخذ می‌شود. تا تیر ماه امسال بیش از 8 هزار خودروی وارداتی ترخیص قطعی شده است. 5200 دستگاه هم در تشریفات ترخیص هستند. ما سال گذشته به تولید 1 میلیون و 340 هزار دستگاه خودرو رسیدیم و امسال برنامه ریزی شده به تولید 1 میلیون و 700 هزار خودرو برسیم.

او افزود: در دور اول عرضه واردات خودرو 31 هزار نفر متقاضی داشتیم. چند بار سامانه برای انتخاب خودرو باز شده، اما بعضی از متقاضیان، خودرو خود را انتخاب نمی‌کنند. در دور جدید به آنها اعلام شده اگر انتخاب نکنند از اولویت حذف می‌شوند.

آقایی در خصوص خودرو‌های داخلی گفت: تولید پژو پارس با توجه به ابلاغیه سازمان استاندارد متوقف شده و بعد از 31 خرداد دیگر تولید نمی‌شود و کسانی که از قبل انتخاب کرده اند، باید خودرو‌های دیگری را انتخاب کنند. در حال حاضر تمام خودرو‌هایی که در کشور تولید می‌شود، استاندارد‌های 85 گانه را پاس می‌کنند.


شبکه خبر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
X
آگهی تبلیغاتی