×
اقتصادی
شناسه خبر : 181973
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/27 ساعت 10:58
بهادری جهرمی: واردات خودرو آزاد شد

بهادری جهرمی: واردات خودرو آزاد شد

سخنگوی دولت اعلام کرد: امکان واردات خودروی مدل 2019 به بالا برای همه ایرانیان فراهم است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سخنگوی دولت گفت: واردات خودرو به شرط اینکه مدل ۲۰۱۹ به بالا باشد و استانداردهای روز اروپا را داشته باشد برای همه ایرانیان آزاد شد.

 علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین مصوبات هیات دولت گفت: یک مصوبه بسیار مهم که هیات وزیران تصویب کرد، در واقع آخرین گام برای مقابله با انحصار در صنعت خودروسازی در کشور بود. یک گام بسیار بزرگ برداشته شد که در امتداد برنامه ای بود که از پیش در دولت برنامه ریزی و اجرا شده بود تا اصلاح اساسی در صنعت خودروسازی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در این زمینه هم اقدام سلبی و هم ایجابی انجام شده بود. یکی از آرای تاریخی را در محکومیت یکی از فعالان صنعت خودرو داشتیم و ۵ هزار میلیارد تومان به دلیل گران فروشی از سوی سازمان تعزیرات محکوم شد که آثار بازدارنده داشت. در کنار این اقدام سلبی، اقدامات ایجابی مثل افزایش تولید داخل یا تامین ارز مورد نیاز یا تامین زیرساخت مورد نیاز انجام شد تا تولید خودرو تا ۱.۵ میلیون در سال افزایش یافت. همچنین به تدریج واردات خودروی برقی، هیبریدی، خودروی نو، خودروی کارکرده در حوزه حمل و نقل عمومی، آمبولانس و راهداری انجام شد.

سخنگوی دولت گفت: با ابلاغ آیین نامه، واردات خودرو به شرط اینکه مدل ۲۰۱۹ به بالا باشد و استانداردهای روز اروپا را داشته باشد برای همه ایرانیان آزاد شد و نیازی به روال های سابق که حتما باید از سوی شرکت های خودروساز با انتقال تکنولوژی باشد وجود ندارد و اشخاص حقیقی ایرانی داخل و خارج کشور می توانند خودرو وارد کنند. مجوز این آیین نامه از مجلس شورای اسلامی  گرفته شده است. به تدریج انحصار از صنعت خودروسازی برداشته شد و ضمن حمایت از این صنعت، چک سفید امضا داده نشد. پیش از این آیین نامه، واردات خودروی نو نیز ابلاغ شده بود. مجوز وارادات خودرو از مناطق آزاد به سرزمین اصلی هم  در آیین نامه مجددا تاکید و تصریح شد.

بهادری جهرمی همچنین گفت: با توجه به تغییر قانون بانک مرکزی و لزوم تعیین ترکیب مجمع عمومی این بانک، دو عضو از اعضای مجمع عمومی بانک مرکزی باید به انتخاب هیات وزیران باشند و در واقع دو وزیر انتخاب شوند. امروز هیات وزیران با عضویت وزرای صمت و نفت در مجمع عمومی بانک مرکزی موافقت کرد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از ساخت تجهیزات و ملزومات پزشکی، با پیشنهاد وزارت بهداشت، فهرستی از  مواد اولیه مورد نیاز تهیه و به تصویب هیات وزیرا نرسید تا مشمول کاهش حقوق و ورودی شوند تا امکان تولید این تجهیزات با هزینه های پایین تر فراهم شود.

سخنگوی دولت افزود: دولت متناسب سازی حقوق بازنشستگان را پس از ابلاغ قانون بودجه آغاز کرده بود و مبلغی به عنوان علی الحساب پرداخت شد و آیین نامه ای هم برای نحوه محاسبه نهایی حقوق بازنشستگان به تصویب هیات وزیران رسید. در جریان تصویب این آیین نامه، قانون برنامه هفتم توسعه هم ابلاغ شد و مشکلی در این قانون وجود داشت که کسانی که حداقلی بگیر هستند از این متناسب سازی محروم شده بودند که دولت به صورت علی الحساب مبلغی برای آنها واریز کرد و لایحه ای در دولت به تصویب رسید که با دو فوریت به تصویب رسید و تقدیم مجلس خواهد شد تا در صورت موافقت مجلس، حداقل بگیران هم مشمول این متناسب سازی شوند. سیاست این دولت در زمینه افزایش حقوق، توجه به  عادلانه سازی حقوق و توجه به حداقل بگیران بوده است.

بهادری جهرمی در پایان گفت: لایحه اساسنامه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی نهایی شد و تقدیم مجلس خواهد شد تا شرکت های مجموعه نفت بیشتر نظارت پذیر باشند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سپاه: حمله به سفارت آمریکا در ریاض ارتباطی به ما ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 فروردین 1405+ جدول
ترامپ و انگاره جنگ بدون راهبرد
انتقاد از پیشنهاد ترامپ برای حذف کمک هزینه انرژی خانوارهای کم‌درآمد
پهپاد MQ1 نیروهای تروریستی آمریکایی -صهیونیستی در استان اصفهان سرنگون شد
جبران خسارات جنگ را وظیفه خود می‌دانیم
تهدید ترامپ، دیپلماسی و تکلیف اپوزیسیون
پدافند هوایی: امکان شکار جنگنده‌های نسل پنجم دشمن فراهم شده است
آغاز فعالیت بازارهای فرابورس از امروز
آغاز مرحله چهارم طرح کالابرگ از امروز /کدهای ملی 0، 1 و 2 خرید کنند
آخرین آمار شهدا و مجروحان جنگ در یک ماه اخیر
طرح ترافیک تهران همچنان اجرا نمی‌شود
دو عضو دیگر تیم تروریستی در تهران به دار مجازات آویخته شدند
ستاد حقوق بشر حمله به هواپیماهای غیرنظامی حامل دارو را محکوم کرد
نگذارید فرار کنند!
افشاگری بزرگ؛ جنگی برای آمریکا یا برای خاندان ترامپ؟
گزارش دیلی‌میل از کاهش اعتماد کارکنان پنتاگون به وزیر دفاع آمریکا
ترافیک سنگین در محورهای هراز و چالوس؛ 10 مسیر مسدود است
چه کالاهای به سبد کالابرگ الکترونیکی اضافه شدند؟
روزنامه آمریکایی: واقعیت‌های جنگ با ایران با تصورات ترامپ همخوانی ندارد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 فرودین 1405 +جدول
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 15 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
باران و برف در اغلب مناطق کشور
آغاز آموزش مجازی در سال 1405 از امروز+جزییات
آمار سئوال برانگیز وزارت دفاع آمریکا از تلفات ارتش این کشور در جنگ با ایران
پلتفرم ایکس صفحه جدید سردار موسوی فرمانده نیروی هوایی سپاه را بست
بولتون: ترامپ دنبال «اعلام پیروزی و خروج از جنگ» است
انتقاد از حمله آمریکا به پل B1 در ایران؛ «هیچ توجیه نظامی معقولی وجود نداشت»
اظهارنظر تند رئیس ستاد ارتش آمریکا پس از اعلام استعفا
تلهٔ بزرگ خارک: چرا 50 هزار تکاور آمریکایی، «گروگان‌های آیندهٔ» تهران هستند؟
مقام اسبق آمریکایی: دولت‌های قبلی عواقب حمله به ایران را می‌دانستند
البرادعی: کسانی که به تسلیم ایران فکر می‌کنند از فرهنگ و باورهای مردم آن اطلاعی ندارند
خواهش سناتور آمریکایی از ایران:با خلبان ما بشردوستانه رفتار کنید
نشست شورای امنیت درباره قطعنامه تنگه هرمز باز هم به تعویق افتاد
افزایش بی‌سابقه قیمت بلیط‌های جام جهانی
سی‌ بی‌ اس: سرنشینان بالگرد آمریکایی در علمیات نجات جنگنده اف- 15ای زخمی شدند
پزشکیان: ملت‌های دوست و برادر در هنگامه سختی‌ها و تنگناها یکدیگر را باز می‌یابند
طوفان سهمگین شهر گوئیانگ در جنوب غربی چین را درنوردید
نماینده کنگره آمریکا: آسمان ایران در اختیار آمریکا نیست
مشاور پیشین کلینتون‌ها: دست و پای ترامپ بسته شده، اما دهانش نه!
حملات حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان
توقف تولید آلومینیوم در امارات و بحرین پس از حملات ایران
تحلیل‌گر آمریکایی: فقط شکست در انتظار ماست!
گری سیک: ناکامی در پیش‌بینی وقوع انقلاب اسلامی، بزرگترین شکست اطلاعاتی آمریکا بود
وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا جمعه متحمل یک شکست دوگانه شد
کنایه نماینده کنگره به ترامپ: به لانه زنبور لگد زدی!
جلسه فوری تیم امنیت‌ ملی ترامپ در پی سرنگونی جنگنده‌های آمریکایی
آغاز موج 93 عملیات وعده صادق 4/ وحشت صهیونیست‌ها با حملات سنگین موشکی ایران
سفارت ایران: انگلیس در سمت درست تاریخ بایستد
عضو مجلس نمایندگان آمریکا: ترامپ نمی‌داند چگونه به جنگ علیه ایران پایان دهد