×
بین الملل
شناسه خبر : 181889
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/04/26 ساعت 10:00
بایدن: ترامپ  تهدیدی برای نهادهای دموکراتیک است

بایدن: ترامپ تهدیدی برای نهادهای دموکراتیک است

جو بایدن گفت: لفاظی‌های ترامپ خشونت‌آمیز است . وقتی که می گوید اگر پیروز نشوم حمام خون به راه خواهد افتاد او همچنان تهدیدی برای نهادهای دموکراتیک به‌شمار می‌رود.

نورنیوز-گروه بین الملل: «جو بایدن» در تازه‌ترین مصاحبه‌اش گفت که قصد دارد طبق تاریخ تعیین‌شده در ماه سپتامبر دومین مناظره را با رقیبش «دونالد ترامپ» برگزار کند و در عین حال تاکید کرد که این رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنان نهادهای دموکراتیک را «تهدید» ‌می‌کند.

 جدیدترین مصاحبه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با تلویزیون ان‌بی‌سی پس از آن انجام شده است که «دونالد ترامپ» بعد از جریان ترور نافرجام، دوشنبه شب رسما به عنوان نامزد حزب جمهوری‌خواه از سوی کنوانسیون ملی این حزب برگزیده شد و «جیمز دیوید ونس» سناتور ایالت اوهایو را به عنوان گزینه‌ای برای معاونت خود برگزید.

جو بایدن در گفت‌وگو با خبرنگار ان‌بی‌سی به مسئله جنجال برانگیزی پرداخت که پیشتر خواستار «هدف‌گیری» ترامپ شده بود و در این خصوص گفت: «این اشتباه بود که گفتم نامزد حزب جمهوری‌خواه را هدف می‌گیرم اما استدلالم این است که لفاظی‌های او خشونت‌آمیزتر است برای مثال وقتی که گفت اگر پیروز نشوم حمام خون به راه خواهد افتاد و یا زمانی که گفت اگر پیروز شوم همه آنهایی که در جریان شورش به کنگره متهم شدند را آزاد خواهم کرد. او همچنان تهدیدی برای نهادهای دموکراتیک به‌شمار می‌رود.»

رئیس‌جمهور کنونی آمریکا در ادامه با اشاره به رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ تاکید کرد: «من مناظره‌ای دیگری با او طبق تاریخ توافق ‌شده در ماه سپتامبر خواهم داشت. البته عملکردی در همان سطحی که داشتم از خود ارائه نخواهم داد.»

پس از برگزاری اولین مناظره انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ میان «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات و «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه در تاریخ ۲۷ ژوئن، عملکرد ضعیف رئیس‌جمهور بایدن، لکنت زبانی و عدم تسلط او موجب شده تا دموکرات‌ها در بُهت عظیمی فرو بروند و نگران شکست در انتخابات و طبیعتا پیروزی ترامپ شوند. هم‌چنین طی هفته‌های اخیر فشار فزاینده‌ای از سوی دموکرات‌ها، حامیان مالی کارزارش و رسانه‌های نزدیک به این حزب وجود داشته و خواستار کناره‌گیری او از رقابت‌های انتخاباتی شده‌اند.

بایدن هم‌چنین در پاسخ به سوالی مبنی بر ارزیابی معاون احتمالی دونالد ترامپ گفت: «او در مسائلی شبیه به ترامپ است و من هیچ تفاوتی نمی‌بینم.»

او درباره گفت‌وگویی که با دونالد ترامپ پس از ترور نافرجام داشت، بیان کرد: «خیلی صمیمی به او گفتم که چقدر نگران هستم و می‌خواهم از اوضاعش مطمئن بشوم. صدایش خوب بود و گفت که حالش خوب است و هم‌چنین از من تشکر کرد که با او تماس گرفتم. من به او گفتم که من و جیل برایش دعا می‌کنیم و امیدوارم تمام خانواده‌اش این موضوع را با موفقیت پشت سر گذاشه باشند.»

روز یکشنبه در پی سوءقصد ناکام به جان «دونالد ترامپ» در جریان یک کارزار انتخاباتی در پنسیلوانیا، مقام‌های آمریکایی و بسیاری از سران کشورها این حادثه را محکوم کردند و هم‌چنین تحقیقاتی از سوی اف‌بی‌آی و سرویس مخفی آمریکا آغاز شده است.

جو بایدن درباره اولین واکنش خود به ترور نافرجام رقیبش چنین گفت: «اولین واکنش من این بود که خدای من، خشونت بسیار زیاد است. منظورم این است که اصلا جایی برای خشونت در سیاست آمریکا نیست و البته ما به نقطه‌ای رسیده‌ایم که نه تنها این مسئله (ترور)، بلکه صحبت از آن نیز خیلی عادی شده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در جواب سوالی مبنی بر اینکه آیا این حادثه به یک شکست بزرگ امنیتی بدل شده است، گفت: «من با سرویس مخفی ایالات متحده احساس امنیت می‌کنم. من ۲ بار با تمام جوامع اطلاعاتی در اتاق وضعیت دیدار کرده‌ام و تحقیقات کاملا مستقل را خواستار شده‌ام.»

جو بایدن درخصوص لغو پرونده جنایی علیه ترامپ درباره نگهداری اسناد محرمانه گفت: «من تعجب نمی‌کنم. این از تصمیمات مصونیتی است که دادگاه در مورد آنها حکم داده است.»

قاضی دادگاهی در شهر فلوریدا آمریکا روز دوشنبه پرونده کیفری نگهداری اسناد طبقه‌بندی شده توسط دونالد ترامپ را غیرقابل طرح دانست و بدین ترتیب این پرونده علیه ترامپ درباره نگهداری اسناد محرمانه لغو گردید.

بایدن در قسمت دیگری از این مصاحبه پیرامون اینکه آیا اتفاقات اخیر موجب کناره‌گیری او از رقابت‌های انتخاباتی می‌شود، با کلمه «خیر» پاسخ داد و تصریح کرد: «در دومین مناظره انتخاباتی شرکت می‌کنم.»


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چرا میلیون ها نفر از چت‌جی‌پی‌تی تشکر می کنند؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
نوراینفو | روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
زیسل؛ شکارچی کوچک و بی‌سرنشین تانک‌ها
رویای لمس؛ راز جدید مهارت ربات‌های انسان‌نما
معجزه نانولوله‌ها در احیای سلول‌های آسیب‌دیده مغزی
چشم هوشمند ربات‌های جراح و تشخیص مرز تومور سرطانی در صدم ثانیه
پیوند موتورهای انرژی اسفناج به بدن حیوانات!
ایمپلنت نرمی که با رگ‌های شما «نفس» می‌کشد!
گالانت: اهداف راهبردی علیه ایران محقق نشد
پاکستان برای میانجیگری صلح به تهران آمد
حماس: در صورت شکست مذاکرات گزینه‌های آماده داریم
رویترز: دیپلماسی تند ترامپ در برابر ایران به بن‌بست رسید
گزارش شبکه 12 اسرائیل از سرکوب مخالفان در بحرین
الیکا عبدالرزاقی مجری «کودک شو» شد
خودداری آمریکا از تمدید معافیت خرید نفت روسیه
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
حقوق بشر برای دشمنان، مصونیت برای متحدان
لفاظی‌های جدید ترامپ در اوج انزوای جهانی و شکست در میدان
قالیباف: مقاومت 70 روزه ملت ایران تحول جهان را سرعت بخشید
هلاکت یک افسر صهیونیست در حمله حزب‌الله
سایه سنگین ناامنی بر مدارس نیجریه/ ربایش ده‌ها کودک
اعتراف تلخ بورل: اتحادیه اروپا برای جهان امروز طراحی نشده است
پایان تعطیلات اجباری بازار سهام + زمان بازگشایی
فشار بی‌سابقه سیاسی بر کاخ سفید همزمان با جهش قیمت بنزین
«هرمز سیف» وارد میدان شد/ مدیریت هوشمند قدیمی‌ترین آبراه جهان با بیمه ایرانی
طرح آمریکا برای «نیابتی کردن» جنگ در جزایر ایرانی
تجاوز هوایی به «قانون النهر» قربانی گرفت
تظاهرات ضد جنگ در لندن با محوریت حمایت از ایران
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد+ اعلام مهلت نهایی
وداع تلخ با بازیگر نمایش «فردریک»/ صحنه در سوگ بهناز نازی نشست
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
نفت 150 دلاری کابوس وزیر انرژی آمریکا
وقوع زلزله 4.5 ریشتری حوالی گلوگاه/کانون لرزش کجا بود؟
پایان باشکوه باواریایی‌ها با هت‌تریک یازدهم هری کین
فهرست نهایی تیم ملی/ قلعه‌نویی 30 یوز را انتخاب کرد
تسهیلات میلیاردی برای احیای بازار جنت/ واریز 50 میلیون تومان کمک بلاعوض تا فردا صبح
توافق صلح لبنان با اسرائیل، توافقی جنجالی تر از سال 1983
20 جام، 10 سال، یک پپ!
بتن‌ریزی واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر زیر سایه امنیت
هماهنگی مسکو و پکن برای دفاع از ایران در تنگه هرمز
بحران در عدن، بازداشت‌ در سایه اختلافات امارات و عربستان
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
برگ‌های برنده ایران در صورت ازسرگیری جنگ با آمریکا
سید صولت مرتضوی :در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
اشاره رئیس‌جمهور به کهن‌سال‌ترین موجود زنده آسیا که ریشه در خاک ایران دارد
محمدمهدی اسماعیلی:در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
سپهر خلجی : در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی