×
سیاسی
شناسه خبر : 181875
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/04/26 ساعت 08:42
آمریکا مانع جدی پایان‌ جنایت صهیونیست‌ها در غزه

باقری:

آمریکا مانع جدی پایان‌ جنایت صهیونیست‌ها در غزه

سرپرست وزارت خارجه ایران در بدو ورود به نیویورک با بیان اینکه آمریکا مانع جدی پایان‌ جنایت صهیونیست‌ها در غزه است، گفت: ایران سعی دارد از ظرفیت شورای امنیت سازمان ملل برای دفاع از حق، مواضع و کیان ملت فلسطین و همین‌طور برای تبیین جنایت‌های رژیم صهیونیستی استفاده کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرپرست وزارت خارجه ایران می‌گوید «رویکرد یکجانبه‌گرایانه آمریکا باعث شده در حل موضوعات مهم بین‌المللی بن‌بست ایجاد شود که نمونه بارز آن مسئله جنایت صهیونیست‌ها در غزه است». 

«علی باقری» دوشنبه شب در هنگام ورود نیویورک و در مصاحبه با خبرنگاران ایرانی در مورد اهداف سفرش به آمریکا گفت: در  روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری ۲ نشست مهم در شورای امنیت سازمان ملل برگزار خواهد شد. در روز سه‌شنبه نشستی درباره چندجانبه‌گرایی و روز چهارشنبه نیز نشستی درباره فلسطین در سازمان ملل برگزار خواهد شد. 

او با بیان این که هر ۲ موضوع از جهات مختلف برای جهان، مناسبات بین‌المللی و جمهوری اسلامی ایران حائز اهمیت است، گفت : در مورد فلسطین، یک جنایت و نسل‌کشی عینی و آشکار از ۹ ماه گذشته در غزه در حال انجام است و جمهوری اسلامی ایران همواره در عرصه‌های سیاسی، حقوقی و دیپلماسی عمومی، موضوع فلسطین در کنار دیگر تحرکات و فعالیت‌هایش، به صورت جدی نقش آفرین و فعال بوده است.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: چند ماه گذشته، شهید امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران هم در نشست مجمع عمومی و هم در نشست شورای امنیت در ارتباط با موضوع فلسطین شرکت کردند و  نقش‌آفرینی فعالی را برای تبیین واقعیت‌هایی که در صحنه فلسطین و غزه می‌گذرد، داشتند.

سرپرست وزارت امور خارجه ایران افزود: در این مقطع هم جمهوری اسلامی ایران سعی دارد از ظرفیت شورای امنیت سازمان ملل برای دفاع از حق، مواضع و کیان ملت فلسطین و همین‌طور برای تبیین جنایت‌های رژیم صهیونیستی استفاده کند.

باقری تصریح کرد: در این ارتباط از سازوکارهایی که در عرصه بین‌المللی از جمله شورای امنیت وجود دارد، چه در قالب نشستی که روز چهارشنبه خواهد بود و چه در قالب سازوکارهای چندجانبه و ملاقات‌های دوجانبه‌ای که با مسوولان و مقامات شرکت‌کننده در این نشست خواهیم داشت، استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم شرایطی را به وجود بیاوریم که رژیم صهیونیستی و حامیان او به ویژه دولت آمریکا در واقع مجبور شوند جنایت و نسل‌کشی در غزه پایان دهند و مردم غزه و مردم مظلوم فلسطین نیز به شرایط عادی بازگردند.

باقری در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران با اشاره به موضوع چند جانبه‌گرایی و اهمیت آن اظهار کرد: در صحنه بین‌المللی سال‌هاست که این موضوع مطرح شده که یکجانبه‌گرایی آمریکا نه تنها نمی‌تواند صلح، ثبات و امنیت را در دنیا به دنبال داشته باشد، بلکه رویکرد زیاده‌خواهانه و برتری‌جویانه آمریکا در عرصه بین‌المللی باعث شده است در موضوعات مهم بین‌المللی بن‌بست ایجاد شود که نمونه بارز آن همین جنایتی است که صهیونیست‌ها در غزه انجام می‌دهند و درحال حاضر آمریکایی‌ها به یک مانع جدی برای پایان دادن به جنایت صهیونیست‌ها تبدیل شده‌اند.

او تاکید کرد: با توجه به این شرایط چندجانبه‌گرایی به عنوان یک جایگزین واقعی و گزینه‌ای که می‌تواند برای مسائل، مشکلات و معضلات بین‌المللی راه‌حل ارائه دهد، مطرح است.

باقری در این ارتباط خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به عضویت در سازوکارهای بین‌المللی از جمله بریکس و شانگهای در طول چند سال گذشته نشان داده است که می‌تواند در این حوزه به صورت جدی نقش‌آفرینی کند. 

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: از ظرفیت شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برجسته‌کردن نقش و جایگاه چند جانبه‌گرایی جهت حل‌وفصل مسائل و معضلات بین‌المللی استفاده خواهیم کرد.

سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در در بخش پایانی صحبت‌های خود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در کنار این ۲ نشست، با تعدادی از همتایان از کشورهای دیگر که در این ۲ نشست حضور دارند، دیدار خواهیم داشت و هم از ظرفیت‌های دیگری که در حاشیه این نشست و حضورمان در نیویورک خواهد بود، چه در عرصه سیاسی و چه دیپلماسی عمومی برای تبیین مواضع و رویکردها و سیاست های جمهوری اسلامی ایران استفاده خواهیم کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
آغاز بازی پرسپولیس (1)- استقلال خوزستان(0) + فیلم گل اول
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
قاچاقچیان سوخت در قشم دستگیر شدند
قالیباف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم
خطیب‌زاده: احیای مذاکرات هسته‌ای به رفتار آمریکا بستگی دارد
سومین ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
پسکوف: فقدان اعتماد میان روسیه و اوکراین کاملاً مشهود است
ترفند جدید سارقان برای فرار از مجازات‌های سنگین
خشکسالی بی‌سابقه تهران؛ ذخایر سدها به کمتر از 11 درصد رسید
رئیس‌جمهور آمریکا تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران را تمدید کرد
ترامپ: حماس در صورت عدم ایفای نقش خود، با عواقب روبه‌رو خواهد شد
دبیرکل کنگره ملی عربی: روز آزادی فلسطین نزدیک است
نواف سلام: لبنان بخشی از جهان عرب است و قصد دارد نقش کارآمدی در منطقه ایفا کند
گروسی: راه‌حل فوری یا جادویی درباره ایران وجود ندارد
خطیب موقت نماز جمعه: ماجرای بانک آینده بسیار تاسف‌بار است
یکطرف شدن جاده چالوس امروز از ساعت 15
فدراسیون جهانی والیبال بیش از 251 هزار دلار به ایران اختصاص داد
دبیرکل جهاد اسلامی: سلاح مقاومت فلسطین را زمین نمی‌گذاریم
لغو گسترده پروازها در آمریکا همزمان با ادامه تعطیلی دولت فدرال
تصادف مرگبار امروز در صالح‌آباد تهران+ آمار فوتی‌ها
انفجار در مسجد جاکارتا ده‌ها نمازگزار را مجروح کرد
الحیه: «طوفان الاقصی» پاسخ به تلاش برای محو مسئله فلسطین بود
چین خواستار کاهش چشمگیر زرادخانه هسته‌ای آمریکا شد
پایان انتظار خودروهای بلاصاحب در پارکینگ‌های بندرعباس
تأکید شهباز شریف بر گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با ایران
آتش سوزی خط انتقال آب بندر لنگه
نقش فعال ایران در مباحث جهانی مرتبط با تغییر اقلیم
7 تصادف مرگبار تهران در هفته دوم آبان ماه +تعداد کشته‌ها
گروسی: ایران قانونی داخلی تصویب کرده که می‌گوید باید همکاری خود با ما را محدود کند
زویا امامی بازیگر تلویزیون درگذشت
انتظار طولانی کامیون‌های ایران پشت مرزها
آخرین وضعیت 4 بیمارستان‌ بحرانی و نا ایمن تهران
هوای پایتخت همچنان ناسالم برای گروه‌های حساس
مرگ 5 دانش آموز در 6 هفته
بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است
حمله جدید آمریکا در دریای کارائیب به یک قایق
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران ( 122) «پاکدشت»
قالیباف: صلح تحمیلی و جنگ تحمیلی استقلال کشورهای مسلمان را هدف قرار داده است
مشاور رئیس جمهور: مشارکتِ گسترده در انتخابات شورا، نشانه زنده‌بودن جامعه است
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه
ترامپ: ایران می‌خواهد تحریم‌ها لغو شوند
ادارات دولتی به سوی تأمین انرژی از منابع خورشیدی
کره‌شمالی موشک بالستیک شلیک کرد
درخواست ماکرون از الجولانی برای پیوستن به ائتلاف ضد داعش
آغاز بازسازی ترمینال یک فرودگاه امام خمینی(ره)
X
آگهی تبلیغاتی